Topbanner

Ut på tur med din Hyundai

När solen börjar värma, träden får musöron och tussilagon tittar fram är det många som vill ge sig ut i skog och mark. Givetvis ska du ta din Hyundai till naturen! Och oavsett om du är en inbiten friluftsperson eller bara vill slippa stadens brus en stund är rätt förberedelser av din bil a och o för att du ska få en lyckad tur.
Börja med en storstädning

Börja med en storstädning

Att tvätta din Hyundai för att få bort salt och smuts som fastnat under vinterhalvåret är en bra start inför vårens alla naturupplevelser. Regelbunden tvätt gör inte bara din bil fin att se på utan gör också att lacken håller längre och rostbildning förebyggs. Samtidigt som du städar utsidan kan du också passa på att fräscha upp bilen invändigt. Dammsug noggrant överallt och putsa instrumentbrädan och fönsterrutorna. Har du haft gummimattor under vintern kan det vara läge att byta till mjuka textilmattor. Med en vårfin bil blir det både roligare och bekvämare att ge sig iväg på äventyr.

Låt proffsen göra grovjobbet

Låt proffsen göra grovjobbet

När du gjort bilen fin in- och utvändigt kan du lämna resten av jobbet åt proffsen. Boka en hälsokontroll, bromsservice eller hjulskifte hos din lokala Hyundai-verkstad så kan du vara säker på att din bil presterar på topp. Vid en hälsokontroll går en servicetekniker igenom 10 viktiga punkter på din bil – allt från däckens mönsterdjup och tryck kontrolleras till vätskenivåer och bilens underrede. Vid en bromsservice monteras bromsarna av och rengörs, för att sedan smörjas vilket minimerar risken för hängning och slitage. Byte från vinter- till sommardäck kan med fördel utföras i samband med någon av de övriga tjänsterna.

Boka verkstadstid
Få ut mer av resan med originaltillbehör

Få ut mer av resan med originaltillbehör

Hyundai originaltillbehör och reservdelar har utvecklats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som din bil. En garanti för att allt du köper och monterar på din Hyundai passar perfekt och håller hög kvalitet. Just nu har vi förmånliga priser på två originaltillbehör som kan göra din vårutflykt snäppet vassare.

Mer om originaltillbehör
Maximera sikten

Maximera sikten

Om gummit på dina torkarblad är torrt och styvt fungerar de inte som de ska och sikten blir lidande. Hackar torkarbladen när de är igång eller lämnar ränder på vindrutan är det två säkra tecken på att det är dags för nya. Ska du köra i lite mer krävande miljöer som du inte är van vid är det extra viktigt att sikten är kristallklar.

Ta med cykeln på turen

Ta med cykeln på turen

För att få ut ännu mer av vårens alla utflykter kan du utrusta din Hyundai med en praktisk originalcykelhållare. Med en sådan monterad på din bils baklucka eller dragkrok kan du enkelt ta med din cykel ut i naturen. Perfekt för dig som planerar att stanna flera dagar på ett ställe eller brinner för fartfyllda cykelturer nerför branta backar och över stock och sten. 

Som medlem i minHyundai får du just nu 10% rabatt på torkarblad och cykelhållare hos din lokala återförsäljare.

Se kampanjer och erbjudanden

Nästa stopp: din naturupplevelse

Har du följt stegen så är du och din Hyundai garanterat redo för natursköna äventyr i vårsolen. Så klä dig efter väder, packa bilen med nödvändig utrustning och god matsäck och ta sikte på en spännande vandringsled, vacker utsiktsplats eller grönskande skogsglänta.