i20

i20

Privatleasing från 2 195 kr/mån

En design som drar
Hyundai i20 har en design, som drar till sig uppmärksamhet och beundrande blickar. Med många alternativa lösningar för personlig anpassning och smarta detaljer ser Hyundai i20 till att du kommer fram med stil.
Kaskadgrill

Kaskadgrill

Den nya fronten, som kallas kaskadgrill, är Hyundais signatur. Den är inte bara lätt att känna igen, utan den ger också bilen ett starkt och dynamiskt uttryck.

Tak i kontrastfärg

Tak i kontrastfärg

Ge din i20 ett extra lyft med ett tak i kontrastfärg (tillval).

 

Du måste godkänna marknadsföring av cookies om du vill se innehållet

Enkel anslutning
Hyundai i20 är utrustad med en stor 7-tum pekskärm inklusive Apple CarPlay™* (beroende på version). På det sättet får du enkelt tillgång till en rad olika appar från mobilen, som musik, sms, navigation m.m.
Automatisk nödbroms

Automatisk nödbroms

Observerar vägen framför dig via den avancerade kameran i vindrutan. Varnar och bromsar automatiskt, om systemet upptäcker ett hinder på vägen. Systemet fungerar i hastigheter från 10 km/t (tillval).

Trötthetsvarnare

Trötthetsvarnare

Med hjälp av ett avancerat system som känner igen förarens beteende kan Hyundai i20 avgöra om det är dags att ta en paus och varnar i så fall föraren via ett meddelande i skärmen (tillval).

Från nivå ett till tre.

Filhållningsassistans

Filhållningsassistans

Filhållningsassistansen använder kameran i vindrutan för att identifiera väglinjerna. Om systemet är aktiverat när bilen korsar linjerna (oavsiktligt), kommer systemet att själv styra tillbaka bilen tills den är centrerad i filen (tillval).

Helljusassistans

Helljusassistans

Registrerar mötande fordon på kvällen, när ljuset är tänt. Systemet växlar automatiskt mellan helljus och halvljus så du hela tiden har optimalt ljus, utan att blända mötande fordon (tillval).

Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai i20 har 5 års garanti utan kilometerbegränsning.
Läs mer här.

Växellåda

Växellåda

Hyundai i20 finns med både manuell växellåda och automatlåda. Se alla versioner här.

Upp till 1.000 kg

Upp till 1.000 kg

Hyundai i20 får dra 450 kg obromsat och 1.000 kg bromsat. Se vad de olika versionerna får dra här.