Nya Hyundai i20 - sportigare än någonsin

Nya i20

Sportigare än någonsin

Erbjudande på i20

Erbjudande på i20

Nu kan vi erbjuda i20 till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 10 000 kr rabatt


Kampanjpris från 206 900 kr
Tidigare lägsta pris 216 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-03-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 2 748 kr/mån

Privatleasing från 2 748 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning.

 

i20 privatleasingMer om privatleasing

Uppgraderad för nutiden

Upptäck nya i20 med distinkt och ännu sportigare design. Bilen har nu fler avancerade säkerhetsfunktioner och smarta uppkopplingsmöjligheter som standard vilket gör att den står ut i sitt segment.
Design som sticker ut

Design som sticker ut

Sportig, dynamisk och djärv. Den visuellt distinkta utformningen gör att nya i20 sticker ut i mängden med sin uppdaterade design.

Uppgraderad säkerhet

Uppgraderad säkerhet

Nya i20:s uppgraderade säkerhetsfunktioner erbjuder en ännu tryggare och säkrare åktur – både för dig som kör och för övriga trafikanter.

Fullt uppkopplad

Fullt uppkopplad

Smarta uppkopplingsmöjligheter ger dig en praktisk och mer behaglig körupplevelse. Förbli ansluten till din bil även när du inte är i den.

Designad för att synas

Det första intrycket är viktigt – därför har vi uppdaterat designen av i20. Resultatet är en bil som ser lika dynamisk ut som den är att köra tack vare sin moderna, djärva silhuett.
Anslut dig till din i20

Anslut dig till din i20

Nya i20 är fullmatad med den senaste tekniken för trådlös uppkoppling som gör körningen ännu mer bekväm.

Mer om uppkoppling
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Nu med ännu fler avancerade säkerhetsfunktioner t.ex. Hyundai Smart Sense som standard. Nya i20 tar din säkerhet på allvar.

Mer om säkerhet
Även som mildhybrid

Även som mildhybrid

Motorkraft möter effektivitet med 48V mildhybridsystem. Den klassiska förbränningsmotorn får hjälp av en elmotor vid acceleration.

Mer om prestanda

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper