i20

Privatleasing från 2 550 kr/mån

Privatleasing från 2 550 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om Privatleasingi20 Privatleasing

Bättre än någonsin

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Vi på Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.
I20 Breaker Large Range
I20 Breaker Small Lifestyle1
Helt ny design

Helt ny design

Dynamisk, distinkt, sensuell och sportig. i20 sätter en helt ny standard i klassen med sin revolutionerande design. Det sportiga utseendet kombinerat med en rad spännande interiöralternativ gör i20 till den perfekta bilen!

Mer om design
Även som mildhybrid

Även som mildhybrid

Som något helt nytt finns i20 som mildhybrid. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Mer om prestanda
Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur. I samband med den nya modellen har så många som åtta nya säkerhetsfunktioner blivit tillgängliga, t.ex. navigationsbaserad adaptiv farthållare, utökad automatisk nödbromsning och aktiv skyltigenkänning.

Mer om säkerhet
Klassens bästa uppkoppling

Klassens bästa uppkoppling

Som något nytt erbjuds Bluelink® för Hyundai i20. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner - även om du inte är i närheten av bilen. Du kan t.ex. låsa din i20 om du glömde det. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer. En annan nyhet är trådlös Apple CarPlay™. Slipp att krångla med sladdar för att komma åt dina favoritappar.

Mer om uppkoppling
Utökad komfort

Utökad komfort

Större och bättre än någonsin! Du kommer snabbt att vänja dig vid den extra komforten i i20. Du får lite mer av allt. Mer komfort, mer plats, mer körglädje.

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

i20 är utrustad med den senaste tekniken, och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. För dig som vill ha ännu mer finns det även en rad extrautrustning och tillbehör.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Vilken försäkring ska du välja? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer