Hyundai i20 dynamisk stadsbil.

i20

Dynamisk och sportig

Privatleasing från 3 375 kr/mån

Privatleasing från 3 375 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

i20 PrivatleasingMer om Privatleasing

Bättre än någonsin

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Vi på Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.
Design som sticker ut

Design som sticker ut

Sportig, dynamisk och djärv. Den visuellt distinkta utformningen gör att i20 sticker ut i mängden med sin revolutionerande design.

Rigorös säkerhet

Rigorös säkerhet

i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur både för dig som kör och för övriga trafikanter.

Fullt uppkopplad

Fullt uppkopplad

i20 är fullproppad med uppkopplingsmöjligheter som ger en praktisk och mer behaglig körupplevelse. Håll dig trådlöst uppkopplad till din bil även när du inte är i den.

Anslut dig till din i20

Anslut dig till din i20

Utnyttja den fulla potentialen av din telefon – utan att ta ögonen från vägen. Upplev fullständigt trådlös uppkoppling med Bluelink®.

Mer om uppkoppling

Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

i20 erbjuder imponerande säkerhetsfunktioner för en ännu tryggare och säkrare åktur.

Mer om säkerhet

Även som mildhybrid

Även som mildhybrid

Motorkraft möter effektivitet med 48-volts mildhybridteknik. Den klassiska förbränningsmotorn får hjälp av en elmotor vid acceleration.

Mer om prestanda

i20 N Line

i20 N Line

Med inspiration hämtad från motorsportsvärlden ger N Line, i20 ett extra kraftfullt intryck och en mer dynamisk körupplevelse.

Mer om i20 N Line

 

i20 N

i20 N

Hyundai i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC – designad för att ge dig adrenalinpåslag i vardagen.

Mer om i20 N

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Upplev N Line

Upplev N Line