i20

Privatleasing från 2 195 kr/mån

En design som drar
Hyundai i20 har en design, som drar till sig uppmärksamhet och beundrande blickar. Med många alternativa lösningar för personlig anpassning och smarta detaljer ser Hyundai i20 till att du kommer fram med stil.
Limited Edition
Kampanj
Från 164 900

Från 164 900

Privatleasing från 2 645 kr/mån

Läs mer
Smart och karaktäristisk design

Smart och karaktäristisk design

Den smarta designen fångar ögat, vilket gör att i20 sticker ut från mängden. Det är en bil som lockar uppmärksamhet och uppskattande utseende. Du kan utrusta din Hyundai i20 med en mängd designdetaljer som gör bilen verkligen unik.

Mer om design
Hög och effektiv prestanda

Hög och effektiv prestanda

När du köper en Hyundai i20 kan du välja mellan en rad motorvarianter, alla optimerade för god och effektiv prestanda. Dessutom kan du välja mellan manuella och automatiska växellådor enligt dina önskemål.

Mer om prestanda
Din i20 tar hand om dig och andra trafikanter

Din i20 tar hand om dig och andra trafikanter

i20 finns med Hyundai SmartSense, som är en kombination av säkerhetssystem för att hålla dig i trafik. Den inkluderar till exempel däcktrycksmätare, automatiska nödljus, statiska kurvljus och mer.

Mere om säkerhet
Livet med i20 är bekvämt

Livet med i20 är bekvämt

Som i20-ägare är du garanterad en bekväm körupplevelse som erbjuder allt från helautomatisk luftkonditionering och baksensor till nyckellös drift och regnsensor. Dessutom sitter du i några bekväma och stödjande säten som säkerställer att din kropp är i gott skick när du anländer.

Mer om komfort
Enastående garanti

Enastående garanti

Liksom alla andra Hyundai-modeller tillverkas den nya i20 enligt högsta möjliga kvalitetsstandard. Och vi garanterar denna kvalitet med 5-årsgaranti utan körsträckgräns, så att du kan njuta av det du älskar i livet utan att behöva oroa dig för din bil. Njut av den sinnesfrid som en av bilens bästa garantier ger dig - som standard.

Mer om garanti
Vägassistans

Vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna.

Mer om vägassistans