Vinter Tilbehor Topbanner

Säsongskampanjer

Med våra aktuella säsongskampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande årstiden.
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på resan kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede.

Boka verkstadstid

Tillbehör för vintern

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Takbox

Takbox

Rek. pris från 8 711 kr

Frigör lastutrymme i bilen genom att använda en smart takbox. Perfekt för skidorna, campingutrustningen eller fler väskor, helt enkelt!

Säkerhetskit

Säkerhetskit

Rek. pris från 411 kr

Känn dig trygg i vinter med vårt säkerhetskit ombord. Väskan innehåller ett komplett första hjälpen-set, två reflexvästar och en varningstriangel.

Taklastbågar

Taklastbågar

Rek pris från 4 420 kr.

Ge dig själv möjligheten att lasta på höjden med taklastbågar. Kompatibel med bland annat takbox och cykel- eller skid- och snowboardhållare.

Cykelhållare

Cykelhållare

Rek. pris från 2 016 kr

Åk enkelt på fartfyllda cykeläventyr eller lugna söndagsutflykter med vår smidiga cykelhållare. Finns med tak- samt dragkroksfäste.

Gummimattor

Gummimattor

Rek. pris från 770 kr

Utrusta din Hyundai med våra tåliga modellanpassade gummimattor – det perfekta skyddet mot leriga skor och regnvåta paraplyer.

Torkarblad

Torkarblad

Efter vintern kan gummit på dina torkarblad blivit torrt och styvt. Byt till ett par nya fräscha så att du har glasklar sikt när du kör i vinter.

Textilmattor

Textilmattor

Rek. pris från 485 kr

Våra modellanpassade textilmattor har perfekt passform och hög kvalitet. De skyddar bilgolvet mot smuts och fukt och är samtidigt mjuka att vila fötterna på.

Hjulförvaringspåsar

Hjulförvaringspåsar

Rek. pris från 731 kr

Våra smidiga och praktiska hjulpåsar skyddar dina däck mellan säsongerna och ger ett snyggt och städat intryck. Ett set innehåller 4 påsar.

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 352 kr

Håll ordning på alla prylar i bagaget med vår praktiska transportväska. Väskan har praktiska bärremmar och kan vikas ihop helt.

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Rek. pris från 645 kr

Under en fartfylld dag kan bagageutrymmet bli både vått och smutsigt. Med en vattentät och halkfri matta i gummi blir enklare att hålla rent.

 

Ladda ner minHyundai

Ladda ner minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai