HY Eftermarknad Var Familj Natur Topbanner

Säsongskampanjer

Med våra aktuella säsongskampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande årstiden.
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på resan kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede.

Boka verkstadstid

Tillbehör för våren

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Torkarblad

Torkarblad

En lång vinter kan göra gummit på dina torkarblad torrt och styvt. Byt till ett par nya fräscha så att du inte missar några vårtecken.

Hjulförvaringspåsar

Hjulförvaringspåsar

Rek pris från 639 kr.

Våra smidiga och praktiska hjulpåsar med dragsko skyddar dina vinterdäck och ger ett snyggt och städat intryck. Ett set innehåller 4 påsar.

Taklastbågar

Taklastbågar

Rek. pris från 4 420 kr

Ge dig själv möjligheten att lasta på höjden med taklastbågar. Kompatibel med bland annat takbox och cykel- eller skid- och snowboardhållare.

Säkerhetskit

Säkerhetskit

Rek. pris från 411 kr

Känn dig trygg i vinter med vårt säkerhetskit ombord. Väskan innehåller ett komplett första hjälpen-set, två reflexvästar och en varningstriangel.

Gummimattor

Gummimattor

Rek. pris från 770 kr

Utrusta din Hyundai med våra tåliga modellanpassade gummimattor – det perfekta skyddet mot leriga skor och regnvåta paraplyer.

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 352 kr

Håll ordning på alla prylar i bagaget med vår praktiska transportväska. Väskan har praktiska bärremmar och kan vikas ihop helt.

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Rek. pris från 645 kr

Under en fartfylld dag kan bagageutrymmet bli både vått och smutsigt. Med en vattentät och halkfri matta i gummi blir enklare att hålla rent.

 

Ladda ner minHyundai

Ladda ner minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai