Topbanner

Säsongskampanjer

Med våra aktuella säsongskampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande årstiden
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på säsongen kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede.

Boka verkstadstid
Ut på tur med din Hyundai

Ut på tur med din Hyundai

Våren är här och vad passar bättre än att ge sig ut på tur i skog och mark? Läs hur du kan göra din Hyundai redo för att ta dig till alla natursköna äventyr.

Läs mer

Tillbehör för vår & sommar

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Laddkabel

Laddkabel

Rek. pris från 2 895 kr

Med en extra laddningskabel i tryggt förvar i bagageutrymmet blir din vardag mer flexibel. Välj mellan 1-fas eller 3-fas.

Cykelhållare

Cykelhållare

Rek. pris från 3 066 kr

Vår praktiska cykelhållare gör det enkelt att ta med en eller flera cyklar på vägen. Finns i två olika storlekar samt med eller utan ljusramp. 

Torkarblad

Torkarblad

Rek. pris från 395 kr

Om gummit på dina torkarblad är torrt och styvt fungerar de inte som de ska. Byt till ett par nya fräscha så att du har bästa möjliga sikt när du kör in i den nya säsongen.

Hjulpåsar

Hjulpåsar

Rek. pris från 588 kr

Dags för hjulskifte? Förvara dina vinterhjul i våra snygga och praktiska hjulpåsar.

Ladda ner minHyundai

Ladda ner minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai