Säsongskampanjer

Säsongskampanjer

Med våra aktuella kampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande säsongen.
Höstservice för bilar som fyllt 5 år

Höstservice för bilar som fyllt 5 år

Vi bryr oss om din Hyundai. Och inte bara när den är sprillans ny utan även när den tjänat dig i fem år eller mer. Ge din trogna vän lite extra omtanke i höst genom att boka Hyundai Service 5+ – en skräddarsydd tjänst som ger dig som Hyundai-ägare många fina fördelar.

Läs mer om Service 5+
5 tips för säkrare körning i höst

5 tips för säkrare körning i höst

Nu är hösten här och temperaturen sjunker och nederbörden ökar, se till att förbereda din Hyundai för det kallare och blötare vädret i god tid. Vi ger dig värdefulla tips som hjälper dig att få en höst och vinter fylld med trygg och säker körglädje.

Ta del av alla tips

Tillbehör för höst & vinter

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Gummimattor

Gummimattor

Rek. pris från 752 kr
Under en fartfylld dag kan kupén utsättas för mycket. Med robusta, vattentäta och halkfria gummimattor blir enkelt att hålla rent och skydda interiören från regnvåta och leriga skor. 

minHyundai-medlemmar får 10% rabatt på gummimattor fram till 30/11.

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 391 kr
En praktisk väska med handtag som är enkel att fälla ihop och förvara i bagageutrymmet. Kan till exempel användas vid matinköp eller så håller den ordning på din träningsutrustning.

Torkarblad

Torkarblad

Rek. pris från 395 kr
Om gummit på dina torkarblad är torrt och styvt fungerar de inte som de ska. Byt till ett par nya fräscha så att du har bästa möjliga sikt när du kör in i den nya säsongen.

minHyundai-medlemmar får 10% rabatt på torkarblad fram till 30/11.

Hjulförvaringspåsar

Hjulförvaringspåsar

Rek. pris från 587 kr
Set med fyra praktiska förvaringspåsar för effektiv transport och/eller förvaring av dina bildäck, maxstorlek 20 tum. Inkluderar praktiska fickor för hjulmuttrar.

 

Anmäl dig till minHyundai

Anmäl dig till minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai