Topbanner

Säsongskampanjer

Med våra aktuella säsongskampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande årstiden
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på resan kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede.

Boka verkstadstid
Ut på tur med din Hyundai

Ut på tur med din Hyundai

Sommaren är här och vad passar bättre än att ge sig ut på tur i skog och mark? Läs hur du kan göra din Hyundai redo för att ta dig till alla natursköna äventyr.

Läs mer

Tillbehör för sommar

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Laddkabel

Laddkabel

Rek. pris från 2 895 kr

Med en extra laddningskabel i tryggt förvar i bagageutrymmet blir din vardag mer flexibel. Välj mellan 1-fas eller 3-fas.

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 392 kr

Vår hopfällbara transportväska med handtag hjälper dig att packa proffsigt och är smidig att ha nära till hands i bagageutrymmet.

Textilmattor

Textilmattor

Rek pris från 427 kr

Våra modellanpassade textilmattor har hög passform och kvalitet. De skyddar bilgolvet mot smuts och är mjuka att vila fötterna på.

Torkarblad

Torkarblad

Rek. pris från 395 kr

Om gummit på dina torkarblad är torrt och styvt fungerar de inte som de ska. Byt till ett par nya fräscha så att du har bästa möjliga sikt.

Hjulpåsar

Hjulpåsar

Rek. pris från 588 kr

Dags för hjulskifte? Förvara dina vinterhjul i våra snygga och praktiska hjulpåsar.

Ladda ner minHyundai

Ladda ner minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai