Säsongskampanjer

Säsongskampanjer

Med våra aktuella kampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande säsongen.
Bromsservice

Bromsservice

De ofta skiftande väderförhållandena kan vara en tuff utmaning för bromsarna. Samtidigt bromsar vi sällan tillräckligt hårt för att hålla bromsarna rena. Vi rekommenderar därför att du ser över bilens bromsar minst vartannat år. Förläng livslängden för ett av bilens viktigaste säkerhetssystem med en bromsservice.

Boka tid

Vad innebär en bromsservice?

Tillåt kakor att titta på videon

Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på säsongen kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede. Perfekt när du bara vill fokusera på att göra din Hyundai snygg ut- och invändigt.

Boka tid

Tillbehör för vår & sommar

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Hjulförvaringspåsar

Hjulförvaringspåsar

Rek. pris från 470 kr
Set med fyra praktiska förvaringspåsar för effektiv transport och/eller förvaring av dina bildäck, maxstorlek 20 tum. Inkluderar praktiska fickor för hjulmuttrar.

 

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Rek. pris från 595 kr*
Under en fartfylld dag kan bagageutrymmet bli både vått och smutsigt. Med en robust, vattentät och halkfri matta med höga kanter hålls all packning på plats och utrymmet blir enklare att hålla rent.

*Avser i10

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 313 kr
En praktisk väska med handtag som är enkel att fälla ihop och förvara i bagageutrymmet. Kan till exempel användas vid matinköp eller så håller den ordning på din träningsutrustning.

Torkarblad

Torkarblad

Rek. pris från 313 kr
Om gummit på dina torkarblad är torrt och styvt fungerar de inte som de ska. Byt till ett par nya fräscha så att du har bästa möjliga sikt när du kör in i den nya säsongen.

Anmäl dig till minHyundai

Anmäl dig till minHyundai

Anmäl din Hyundai till minHyundai och få åtkomst till din digitala servicebok, och flera extra förmåner. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai