HY Eftermarknad Var Familj Natur Topbanner

Säsongskampanjer

Med våra aktuella säsongskampanjer kan du se till att din Hyundai är redo för den kommande årstiden
Hälsokontroll

Hälsokontroll

För en helt ny och fräsch körstart på resan kan du boka en hälsokontroll hos din lokala Hyundai-verkstad. Serviceteknikern checkar då av 10 viktiga punkter på din bil – allt från kontroll av däckens mönsterdjup och tryck till vätskenivåer och bilens underrede.

Boka verkstadstid
Dags för hjulskifte – detta bör du tänka på

Dags för hjulskifte – detta bör du tänka på

När ska man byta från vinterdäck till sommardäck och vad ska man tänka på? Låt oss guida dig till allt du behöver veta om hjulskifte, förvaring och vård av dina däck.

Läs mer

Tillbehör för våren

Säljs hos din Hyundai-återförsäljare.
Torkarblad

Torkarblad

Rek. pris från 395 kr

Efter vintern kan gummit på dina torkarblad blivit torrt och styvt. Byt till ett par nya fräscha så att du har glasklar sikt när du kör mot våren.

Hjulförvaringspåsar

Hjulförvaringspåsar

Rek. pris från 731 kr

Våra smidiga och praktiska hjulpåsar skyddar dina däck mellan säsongerna och ger ett snyggt och städat intryck. Ett set innehåller 4 påsar.

Säkerhetskit

Säkerhetskit

Rek. pris från 411 kr

Känn dig trygg på vägen med vårt säkerhetskit. Väskan innehåller ett första hjälpen-set, två reflexvästar och en varningstriangel.

Transportväska

Transportväska

Rek. pris från 352 kr

Håll ordning på alla prylar i bagaget med vår praktiska transportväska. Väskan har praktiska bärremmar och kan vikas ihop helt.

Bagagerumsmatta

Bagagerumsmatta

Rek. pris från 645 kr

Under en fartfylld dag kan bagageutrymmet bli både vått och smutsigt. Med en vattentät och halkfri matta i gummi blir enklare att hålla rent.

 

Ladda ner minHyundai

Ladda ner minHyundai

Genom minHyundai-appen får du som äger en Hyundai tillgång till förmånliga erbjudanden för dig och din bil. minHyundai ger dig även relevanta påminnelser och tillgång till din digitala servicebok. Ladda ner minHyundai-appen till iOS eller Android redan idag.

Läs mer om minHyundai