Man och kvinna vid Hyundai IONIQ 6 elbil uppkopplad mot laddbox vid hus.

IONIQ 6

Awaken your world

Erbjudande på IONIQ 6

Erbjudande på IONIQ 6

Nu kan vi erbjuda IONIQ 6 till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 70 000 kr rabatt


Kampanjpris från 554 900 kr
Tidigare lägsta pris 624 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Electrified streamliner

Helt nya IONIQ 6 med sin unika, strömlinjeformade design banar väg för en ny era av elektrisk mobilitet. En electrified streamliner skapad för att ge dig ett personligt och flexibelt utrymme som omdefinierar den traditionella kupén.

Tillåt kakor att titta på videon

Ultrasnabb laddning och lång räckvidd

IONIQ 6 har skapats för att ta dig längre. Du kan välja mellan två olika batteristorlekar beroende på dina räckviddsbehov samt fyrhjulsdrift eller bakhjulsdrift. Ett innovativt 800 V batterisystem ger dig lyxen och flexibiliteten att ladda ultrasnabbt – så att du kan tillbringa mindre tid vid laddstationen och mer tid på vägen.
Upp till 614 km räckvidd

Upp till 614 km räckvidd

Tack vare en ultralåg luftmotståndskoefficient på endast 0,21 och ett avancerat elektriskt drivsystem kan IONIQ 6 köra upp till 614 km på en enda laddning.

Ultrasnabb laddning

Ultrasnabb laddning

Det innovativa 800 V batterisystemet gör det möjligt att ladda ultrasnabbt – på bara 15 minuter kan du tillföra 351 km ny räckvidd. Perfekt när du vill spendera mindre tid vid laddstationen och mer tid på vägen.

Njut av otrolig acceleration

Njut av otrolig acceleration

Accelerera från 0-100 km/h på bara 5,1 sekunder om du väljer den fyrhjulsdrivna modellen med 77,4 kWh batteripaket.

Skräddarsy din körupplevelse

Skräddarsy din körupplevelse

Du kan skapa en mer personlig körupplevelse genom att justera styrmotstånd, motoreffekt, gaspedalens känslighet och körläge på IONIQ 6 med fyrhjulsdrift.

Mer plats och elegans

Den kokongliknande interiören i IONIQ 6 omdefinierar den traditionella bilkupén. Den nya elbilsdedikerade plattformen, E-GMP, har gjort det möjligt att lämna plats för extra benutrymme och komfort i kupén. Och med stämningsbelysningen Dual Color Ambient Lighting kan du ljussätta interiören så att den matchar ditt humör.
Innovativa material

Innovativa material

Interiören inkluderar läder som färgats med linfröolja och nya material som till viss del tillverkats med hjälp av återvunna PET-flaskor, fisknät och sockerrör.

Sofistikerat strömlinjeformad

Sofistikerat strömlinjeformad

Det sluttande taket hjälper till att framhäva den strömlinjeformade designen på ett dynamiskt och sportigt sätt som har sina rötter i konceptbilen Prophecy.

Vingformad spoiler

Vingformad spoiler

Den elliptiska bakre spoilern har glasliknande detaljer som framhäver den unika LED-ljussignaturen. Ett lysande designdrag som får IONIQ 6 att skilja sig ännu mer från mängden.

Banbrytande teknologi för ökad säkerhet och komfort

IONIQ 6 omdefinierar synen på mobilitet med sitt breda utbud av moderna, smarta och användarvänliga säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.
Autonom körteknik

Autonom körteknik

IONIQ 6 är utrustad med förarassistanssystemet Highway Driving Assist II, som kan hjälpa dig med allt från att kontrollera hastighet, räckvidd och filbyte under körning.

Digitala sidobackspeglar

Digitala sidobackspeglar

Njut av minskat luftmotstånd och fri sikt bakåt, även i dåligt väder, med digitala sidobackspeglar.

Flexibla säten

Flexibla säten

Känn dig som hemma! Framsätena har 8-stegsinställning och kan fällas ner för en power nap med ett enda knapptryck. 

Dubbel Bluetooth-anslutning

Dubbel Bluetooth-anslutning

Du kan enkelt ansluta två olika enheter på samma gång i bilen med hjälp av Bluetooth.

Upptäck serien IONIQ

Vår helt elektriska serie IONIQ är skapad för den medvetna bilisten som vill köra på enbart el. Bilar laddade med futuristisk design och oslagbar komfort.
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 kombinerar futuristisk design med blixtsnabb uppladdning, fantastisk prestanda, innovativa material och häpnadsväckande smart teknik.

Mer om IONIQ 5
Mer om serien IONIQ

Mer om serien IONIQ

Exklusivt dedikerad till elbilar och nästa nivå av eldriven mobilitet har den nya IONIQ-serien skapats för medvetna konsumenter. Alla bilar i serien har innovativa materialval och snabb uppladdning för att passa en uppkopplad och insiktsfull livsstil.

Mer om serien IONIQ

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är IONIQ 6 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i IONIQ 6 av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.
World Car of the Year 2023

World Car of the Year 2023

IONIQ 6 har belönats med utmärkelsen World Car of the Year 2023 på World Car Awards. Utöver huvudkategorin vann IONIQ 6 dessutom World Electric Vehicle samt World Car Design of the Year. Det är andra året i rad som Hyundai tar hem utmärkelserna, då IONIQ 5 belönades med samma priser på World Car Awards 2022

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper