Hyundai IONIQ 6 uppladdning tillbehör laddkabel typ 3.

Tillbehör

Vikten av originaltillbehör till din IONIQ 6

Alla Hyundai originaltillbehör designas med dig som förare i åtanke. Det innebär att vi har haft din säkerhet, komfort och körglädje i fokus under hela tillverkningsprocessen. Öka värdet och attraktionskraften hos din IONIQ 6 med ett personligt och noggrant val av originaltillbehör.

Laddkabel typ 2

Laddkabel typ 2

Typ 2-laddkabeln är försedd med typ 2-kontakter i båda ändar och kan användas för daglig laddning på publika laddstationer eller till laddboxar med typ 2-uttag.

Styling

Den perfekta strömlinjeformade designen

IONIQ 6 är lätt att känna igen på sin eleganta strömlinjeformade design. Våra originaltillbehör har skapats för att komplettera och förstärka bilens unika form. Givetvis är de tillverkade av de allra bästa materialen och passar din bil perfekt.
Dekorlist på bakluckan

Dekorlist på bakluckan

Enastående elegans in i minsta detalj. Denna pianosvarta list ger bakluckan på din IONIQ 6 en stilig slutfinish.

Sidodekorlister

Sidodekorlister

Ge sidopanelerna på din IONIQ 6 ännu mer premiumkänsla med dessa pianosvarta dekorlister.

Fälgar

Ökad säkerhet och styrka

Det finns inget som ger din IONIQ 6 mer personlighet än ditt val av originalfälgar. De är den bärande länken mellan bilen och vägen. Våra originalfälgar tillverkas enligt samma höga standarder som själva bilen. Det innebär att de uppfyller alla relevanta standarder och är designade för att öka bilens säkerhet och styrka. Kort sagt: de passar perfekt till din IONIQ 6.
Hyundai IONIQ 6 YESAN 18" originalfälgar aluminium.

18" aluminiumfälgar

Passar till däck 225/55 R18. Välj mellan en silverfärgad eller tvåfärgad design.

Hyundai IONIQ 6 YONGIN 20" originalfälgar aluminium.

20” aluminiumfälgar

Passar till däck 245/40 R20. Välj mellan en grafitfärgad eller tvåfärgad design.

Transport

Öka lastkapaciteten

Även om din IONIQ 6 är en ikon för strömlinjeformad bildesign kan den också hantera praktiska vardagssituationer. Våra originaldragkrokar ökar din bils flexibilitet och gör alla dina transporter trygga och säkra.
Dragkrok, avtagbar

Dragkrok, avtagbar

Avtagbar och framförallt tillförlitlig – du kan lita på att denna korrosionsbeständiga dragkrok gör dina transporter säkra och effektiva. Den har ett låssystem med tre kulor och är lätt att ta loss.

Cykelhållare för dragkrok

Cykelhållare för dragkrok

Vare sig det gäller en kort cykeltur eller en längre semester gör denna cykelhållare lastning och lossning superenkel. Den har plats för två cyklar och är kompakt och stöldsäker. Du kan till och med öppna bakluckan när cyklarna sitter på!

Skydd

Lyxig känsla

Bilen du valde i bilhallen vill du njuta av under lång tid. Därför erbjuder vi specialtillverkade tillbehör som skyddar interiören i din IONIQ 6 året runt och ger dig en lyxig "hemma"-känsla.
Gummimattor

Gummimattor

Oavsett vart resan går, så skyddar dessa slitstarka och lättstädade gummimattor mot våta, leriga eller sandiga skor.

Bagagerumsmatta i gummi

Bagagerumsmatta i gummi

Denna vattentäta och halksäkra gummimatta håller bagageutrymmet rent och torrt. Den har upphöjda kanter och är tillverkad av 80 % biobaserat material.

Textilmattor i ECONYL®

Textilmattor i ECONYL®

Våra textilmattor i ECONYL® är tillverkade av återvunna fisknät och annat nylonavfall. De är skräddarsydda till din IONIQ 6 och ger golvytan ett snyggt men ändå slitstarkt skydd av högkvalitativ velour. Mattorna till framsätet pryds av IONIQ-logo och blå sömmar.

Bagagerumsmatta, vändbar

Bagagerumsmatta, vändbar

Dubbelt skydd! Denna vändbara bagagerumsmatta har en mjuk sida av högkvalitativ velour för känslig last samt en halkfri, smutsresistent sida för mer krävande transporter.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Ladda ner vår tillbehörsbroschyr och upptäck fler saker som kan göra din IONIQ 6 ännu bättre.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper