i30 Fastback N

Kraftfull elegans

i30 Fastback N är designad för att skilja sig från mängden och ge dig en imponerande körupplevelse. Den förbättrade prestandan och det sportiga utseendet gör att den känns lika bra att köra, som den ser ut.

Djupdyk i detaljerna

Perfekt avvägd elegans

Perfekt avvägd elegans

Med sin sluttande siluett och graciösa taklinje erbjuder i30 Fastback N perfekt avvägd elegans och prestanda. Modellen är dessutom späckad med ny smart teknik vilket gör resan ännu tryggare och roligare.

Mer om design
Nöjet att få trycka på gasen

Nöjet att få trycka på gasen

Det valbara prestanda-paketet ger i30 Fastback N en effekt på 280 hk och ett förbättrat vridmoment vid låga varvtal. Du kan förvänta dig förbättrad acceleration och en stor portion körglädje.

Mer om prestanda
Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

Bluelink® håller dig ständigt uppkopplad mot din i30 Fastback N. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner i bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Mer om uppkoppling
På den säkra sidan

På den säkra sidan

Hyundai Smart Sense innebär avancerade och intelligenta säkerhetssystem. i30 Fastback N kommer med fler säkerhetsfunktioner än någonsin vilket gör din körning trygg i alla lägen.

Mer om säkerhet
Plats för komfort

Plats för komfort

Bakom ratten på nya i30 Fastback N kan du bland annat se fram emot rattvärme och trådlös mobilladdare. Vill du ha ännu fler bekvämligheter och smarta funktioner kan du välja till ett speciellt komfortpaket.

Mer om komfort

Utrustning och service

Utrustning och tilbehör

Utrustning och tilbehör

Se den långa utrustningslistan och möjligheter för extrautrustning.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
Mer om N-serien

Mer om N-serien

N står för maximal körglädje, både på och utanför racingbanan, vilket speglar N-märkets motto: Never just drive. I N-serien har vi på Hyundai överfört vår stora erfarenhet från både motorsporten och högpresterande vardagskörning i en rad riktigt spännande sportbilar.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Fastback N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Lås mer