I30 Fastback N Oversikt Car Side Topbanner

i30 Fastback N

Elegans och hisnande prestanda

Kraftfull elegans

i30 Fastback N är designad för att skilja sig från mängden och ge dig en imponerande körupplevelse. Den förbättrade prestandan och det sportiga utseendet gör att den känns lika bra att köra, som den ser ut.
I30 Fastback N Oversikt Man Breaker Stor
I30 Fastback N Oversikt Man Breaker Lille

Hisnande prestanda med en sofistikerad stil

Hyundai i30 Fastback N har en sluttande siluett och en elegant rak taklinje som ger hisnande prestanda med en sofistikerad stil. Denna eleganta femdörrars coupe är utrustad med samma prestandauppdateringar och smarta teknik som hatchback-versionen vilket gör den till en högpresterande sportbil för vardagsbruk.
Utökad prestanda

Utökad prestanda

En 2.0 liters turbomotor levererar 280 hk och ett maximalt vridmoment på 392 Nm, vilket säkerställer en avsevärt förbättrad respons, acceleration och körglädje.

Introduktionen av N DCT

Introduktionen av N DCT

Den 8-stegade automatiska dubbelkopplingslådan (N DCT) med rattpaddlar och prestandafunktioner gör körupplevelsen ännu sportigare.

N Grin Shift

N Grin Shift

Ett knapptryck som garanterat får dig att le! Tryck på N Grin Shift-knappen på ratten och frigör 20 sekunders maximal kraft som både hörs och märks. 

Nöjet att få trycka på gasen

Nöjet att få trycka på gasen

En 2.0 liters turbomotor ger i30 Fastback N en effekt på 280 hk och ett förbättrat vridmoment vid låga varvtal. Du kan förvänta dig förbättrad acceleration och en stor portion körglädje.

Mer om prestanda

Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

Bluelink® håller dig ständigt uppkopplad mot din i30 Fastback N. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner i bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Mer om uppkoppling

På den säkra sidan

På den säkra sidan

Hyundai Smart Sense innebär avancerade och intelligenta säkerhetssystem. i30 Fastback N kommer med fler säkerhetsfunktioner än någonsin vilket gör din körning trygg i alla lägen.

Mer om säkerhet

N Brand Topbanner

Mer om Hyundai N

i30 N, i30 Fastback, i30 och i30 Kombi

i30 N

i30 N

Hisnande kraft och racingdynamik men skapad för vardagsbruk – i30 N är den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil. Med lärdomar från motorsportvärlden har i30 N optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda, utan att kompromissa med vardagskomfort i toppklass.

Mer om i30 N

i30 Fastback

i30 Fastback

Med sin vackert sluttande taklinje och lägre kaross ger i30 Fastback en generös sportkänsla. Modellen andas körglädje och erbjuds i Sverige endast med vår högsta utrustningsnivå N-Line, vilket syns bland annat på den karaktäristiska N Line-fronten och den sportiga diffusern med dubbla kromade avgasrör bak, givetvis kompletterat med en lång rad designdetaljer såväl invändigt som utvändigt.

Mer om i30 Fastback

i30

i30

Möt vardagen med stil i i30. Smakfullt dynamisk design som tar dig bekvämt dit du ska. Med alla de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna och kommer som bränsleeffektiv mildhybrid som standard. Den tidlösa designen lyser igenom hela vägen in på minsta detaljnivå tack vare Hyundais designlinje ’Sensous Sportiness’.

Mer om i30

i30 Kombi

i30 Kombi

Familjefavoriten i30 Kombi är utformad för att tackla vardagen med elegans. Med sin uppfriskande design, rymlighet och exceptionella mångsidighet är i30 Kombi ett självklart val oavsett om du kör barnen till skolan eller behöver plats för en lång bilsemester.

Mer om i30 Kombi

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Fastback N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper