I30 N Fastback Topbanner Design

Design

Designad för hög fart

Designad för hög fart

Designen på nya i30 Fastback N understryker bilens sportighet och kraftfulla effekt. Exteriören bjuder på en ny aggressivare stötfångare framtill och luftintag som förbättrar aerodynamiken och minskar turbulensen. Och de nya 19" aluminiumfälgarna ser inte bara fantastiska ut – de förbättrar också bilens köregenskaper.

Fronten

Fronten

LED-strålkastare med V-formade varselljus skapar en iögonfallande ram runt den nya, breda frontgrillen som bidrar med effektivare motorkylning.

Sidan

Sidan

Från sidan sett är det de nya 19" aluminiumfälgarna som står ut på nya i30 Fastback N. Givetvis är bilen även utrustad med prestandadäck.

Bakifrån

Bakifrån

Nya i30 Fastback N är utrustad med större avgasrör som både syns och hörs. De nydesignade kombinationsbakljusen fulländar det racinginspirerande utseendet.

Många iögonfallande detaljer

Ny stötfångare och aerodynamiska detaljer

Ny stötfångare och aerodynamiska detaljer

Den nya främre stötfångaren har en aggressiv framtoning tack vare sina stora luftintag - utformade för att förbättra aerodynamiken och reducera turbulensen. 

Strålkastare som märks

Strålkastare som märks

De främre strålkastarna har en ny design som inkluderar V-formade helljus och smalare övre varselljus med den allra senaste LED-teknologin.

19” aluminiumfälgarna

19” aluminiumfälgarna

De exklusiva 19” aluminiumfälgarna med diamantfinish är standard. Dessa paras ihop med Pirelli-däck – för optimalt grepp och kontroll.

Sportiga detaljer

Sportiga detaljer

Nya i30 Fastback N ger ett kraftfullt intryck. När man ser bilen från sidan och följer linjerna hela vägen till den bakre spoilern råder det inga tvivel om att den är designad för höga hastigheter. Dörrhandtag i samma färg som karossen och mattsvarta sidobackspeglar kompletterar den sportiga siluetten.

Elegant spoiler

Elegant spoiler

Den stilrena bakre spoilern och LED-strålkastarna harmoniserar perfekt med den skulpterade designen och förstärker det sportiga uttrycket.

Större avgasrör

Större avgasrör

För att förstärka den sportiga exteriördesignen har avgasrörens storlek gjorts större. Det ger bilen ännu mer karaktär och ett fantastiskt ljud.

Välj mellan 6 snygga färger

Sätt din egen prägel på i30 Fastback N med en exteriörfärg som matchar din personlighet. Performance Blue finns bara för våra N-modeller.
I30 Fbckn Breaker Large Visualizer Interior
I30 Fbckn Breaker Small Visualizer

Sportig även på insidan

Nya i30 Fastback N är skapad för personer som brinner för motorsport. Något som även märks när du kliver in i kupén. Allt du kan tänkas behöva finns inom nära räckhåll och hela interiören andas sportighet.
Kvicka växlingar

Kvicka växlingar

De motorsportsinfluerade paddlarna på baksidan av ratten gör att du alltid kan växla snabbt och enkelt.

Beroende på modell. 

N-sportsäten

N-sportsäten

De sportiga lättviktssätena kan fås i läder- och alcantara-material. De pryds av en N-logo och ger dig maximal komfort i alla lägen.

Beroende på modell.

N-instrumentering

N-instrumentering

Det räcker att du kastar ett öga på instrumenteringen för att ta del av kördata som vridmoment, G-kraft, oljetemperatur och acceleration. Den röda zonen på LED-varvräknaren ändras beroende på aktuell körstil.

Blå sömmar

Blå sömmar

Kupén i i30 Fastback N genomsyras av blå sportiga prestandasömmar. Den blå tråden syns på sätena, ratten, växelspaken och armstödet.

N-ratt

N-ratt

Vid händerna har du en sportig N-läderratt med blå sömmar och N-logo. En rad knappar gör det enkelt att aktivera fler av bilens funktioner.

N-växelspak

N-växelspak

Växelspaken med N-logo, metallram och en elegant blå linje har nu ännu bättre grepp och ger dig en sportig känsla.

Beroende på modell.

Vad vill du läsa mer om?

Ny förbättrad prestanda

Ny förbättrad prestanda

Mer om prestanda
Alltid uppkopplad

Alltid uppkopplad

Mer om uppkoppling
Ingen fart utan säkerhet

Ingen fart utan säkerhet

Mer om säkerhet
Sportig komfort

Sportig komfort

Mer om komfort