I30 Fastback N Design Front FB Linkcard

Design

i30 Fastback N - elegant design möter styrka

Med sin sluttande siluett och raka taklinje är i30 Fastback N en riktig skönhet. Den självsäkra framtoningen, de perfekta proportionerna och prestandafokuserade designförbättringarna återspeglar dess explosiva kraft på ett elegant sätt.

Exteriör

Designad för hög fart

Designen på nya i30 Fastback N understryker bilens sportighet och kraftfulla effekt. Exteriören bjuder på en ny aggressivare stötfångare framtill och luftintag som förbättrar aerodynamiken och minskar turbulensen. Och de nya 19" aluminiumfälgarna ser inte bara fantastiska ut – de förbättrar också bilens köregenskaper.
Fronten

Fronten

LED-strålkastare med V-formade varselljus skapar en iögonfallande ram runt den nya, breda frontgrillen som bidrar med effektivare motorkylning.

Sidan

Sidan

Från sidan sett är det de nya 19" aluminiumfälgarna som står ut på nya i30 Fastback N. Givetvis är bilen även utrustad med Pirelli P Zero prestandadäck.

Bakifrån

Bakifrån

Nya i30 Fastback N är utrustad med större avgasrör som både syns och hörs. De nydesignade kombinationsbakljusen fulländar det racinginspirerande utseendet.

Tidlös skönhet

Baktill på i30 Fastback N flyter de sofistikerade linjerna från den sluttande taklinjen snyggt in i den karaktäristiska välvda bakspoilern. Med inspiration från en vattendroppe har C-stolpen och bakrutan designats med mjuka, eleganta former, som förstärker bilens avsmalnande midjelinje. Ett designgrepp som gjorde att den utsågs till "Auto Bild Sports Car of the Year" 2019.
Ny stötfångare och aerodynamiska detaljer

Ny stötfångare och aerodynamiska detaljer

Den nya främre stötfångaren har en aggressiv framtoning tack vare sina stora luftintag – utformade för att förbättra aerodynamiken och reducera turbulensen. 

Strålkastare som märks

Strålkastare som märks

De främre strålkastarna har en ny design som inkluderar V-formade varselljus och smalare övre strålkastare med den allra senaste LED-teknologin.

19” aluminiumfälgar

19” aluminiumfälgar

De exklusiva 19” aluminiumfälgarna med diamantfinish är standard. Dessa paras ihop med Pirelli-däck – för optimalt grepp och kontroll.

Sportiga detaljer

Sportiga detaljer

Nya i30 Fastback N ger ett kraftfullt intryck. När man ser bilen från sidan och följer linjerna hela vägen till den bakre spoilern råder det inga tvivel om att den är designad för höga hastigheter. Dörrhandtag i samma färg som karossen och mattsvarta sidobackspeglar kompletterar den sportiga siluetten.

Elegant spoiler

Elegant spoiler

Den stilrena bakre spoilern och LED-strålkastarna harmoniserar perfekt med den skulpterade designen och förstärker det sportiga uttrycket.

Större avgasrör

Större avgasrör

För att förstärka den sportiga exteriördesignen har avgasrörens storlek gjorts större. Det ger bilen ännu mer karaktär och ett fantastiskt ljud.

Välj mellan flera snygga färger

Sätt din egen prägel på i30 Fastback N med en exteriörfärg som matchar din personlighet. Performance Blue finns bara för våra N-modeller.
I30 Fastback N Design Breaker Stor
I30 Fastback N Design Breaker Lille

Interiör

Sportig även på insidan

Nya i30 Fastback N är skapad för personer som brinner för motorsport. Något som även märks när du kliver in i kupén. Allt du kan tänkas behöva finns inom nära räckhåll och hela interiören andas sportighet.
N-sportsäten

N-sportsäten

De sportiga lättviktssätena kan fås i läder- och alcantara-material. De pryds av en N-logo och ger dig maximal komfort i alla lägen.

Kvicka växlingar

Kvicka växlingar

De motorsportsinfluerade paddlarna på baksidan av ratten gör att du alltid kan växla snabbt och enkelt.

N-instrumentering

N-instrumentering

Håll koll på viktig kördata som vridmoment, G-kraft, oljetemperatur och acceleration. Den röda zonen på LED-varvräknaren ändras beroende på aktuell körstil.

Blå sömmar

Blå sömmar

Kupén i i30 Fastback N genomsyras av blå sportiga prestandasömmar. Den blå tråden syns på sätena, ratten, växelspaken och armstödet.

N-ratt

N-ratt

Vid händerna har du en sportig N-läderratt med blå sömmar och N-logo. En rad knappar gör det enkelt att aktivera fler av bilens funktioner.

N-växelspak

N-växelspak

Växelspaken med N-logo, metallram och en elegant blå linje har nu ännu bättre grepp och ger dig en sportig känsla.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska alla egenskaper

Utforska alla egenskaper

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten