I30 N Oversigt Topbanner

i30 N

Mer dynamisk körglädje

Mer dynamisk körglädje

Hyundai i30 N är byggd för att ge maximal körglädje. Mer kraft, helt ny aerodynamisk design och den allra senaste teknologin förstärker den fartfyllda känslan. Fantastisk prestanda, dynamiska köregenskaper och komfort i toppklass gör i30 N till den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil.

Tillåt kakor att titta på videon

Vi tog en bra bil och gjorde den ännu bättre

Sedan premiären av prisbelönta Hyundai i30 N har vi jobbat hårt på att göra den ännu bättre. De viktigaste förbättringarna är bland annat: den nya 8-stegade automatiska dubbelkopplingslådan N DCT, en rad prestandafunktioner samt ökad effekt och högre vridmoment.
Helt ny N DCT växellåda

Helt ny N DCT växellåda

Den 8-stegade automatiska dubbelkopplingslådan (N DCT) med rattpaddlar gör körupplevelsen ännu sportigare.

Förbättrat prestandapaket

Förbättrat prestandapaket

Nu bjuder i30 N på turbo med 280 hk och ökat vridmoment vid lägre varvtal – för snabbare acceleration och mycket större körglädje.

N Grin Shift

N Grin Shift

Tryck och få ett leende på läpparna! Frigör 20 sekunders maximalt vridmoment och acceleration med hjälp av N Grin-knappen. 

Maxad prestanda

Maxad prestanda

Flera uppgraderingar har gjort Hyundai i30 N ännu effektivare. Tack vare lärdomar från motorsportvärlden och engagerade bilentusiaster världen över, har vi lyckats ge i30 N en ännu smidigare växellåda och ökat vridmoment.

Mer om prestanda

Ännu bättre uppkoppling

Ännu bättre uppkoppling

i30 N kommer med en 10,25” pekskärm som ger dig snabb tillgång till allt du behöver veta under resan. Inkluderat är bland annat data kring prestandafunktioner så som fjädring, effekt och styrning. Kombinerat med Bluelink® får du också möjlighet att styra en rad funktioner via en app i din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling

Alltid på den säkra sidan

Alltid på den säkra sidan

Hyundai i30 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense, som ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

N Brand Topbanner

Mer om Hyundai N

i30 Fastback N, i30, i30 Kombi och i30 Fastback

i30 Fastback N

i30 Fastback N

Med en sluttande siluett och graciöst välvd taklinje levererar i30 Fastback N kraftfull prestanda i sofistikerad stil. Den förbättrade prestandan perfekt avvägt med det eleganta utseendet, gör att den känns lika bra att köra som den ser ut.

Mer om i30 Fastback N

i30

i30

Möt vardagen med stil i i30. Smakfullt dynamisk design som tar dig bekvämt dit du ska. Med alla de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna och kommer som bränsleeffektiv mildhybrid som standard. Den tidlösa designen lyser igenom hela vägen in på minsta detaljnivå tack vare Hyundais designlinje ’Sensous Sportiness’.

Mer om i30

i30 Kombi

i30 Kombi

Familjefavoriten i30 Kombi är utformad för att tackla vardagen med elegans. Med sin uppfriskande design, rymlighet och exceptionella mångsidighet är i30 Kombi ett självklart val oavsett om du kör barnen till skolan eller behöver plats för en lång bilsemester.

Mer om i30 Kombi

i30 Fastback

i30 Fastback

Med sin vackert sluttande taklinje och lägre kaross ger i30 Fastback en generös sportkänsla. Modellen andas körglädje och erbjuds i Sverige endast med vår högsta utrustningsnivå N-Line, vilket syns bland annat på den karaktäristiska N Line-fronten och den sportiga diffusern med dubbla kromade avgasrör bak, givetvis kompletterat med en lång rad designdetaljer såväl invändigt som utvändigt.

Mer om i30 Fastback

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper