Nya i30 N

Från 349 900 kr

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp för denna modell är preliminär data och har ännu inte fastslagits. Modellen är ännu inte homologerad.

Mer dynamisk körglädje
Hyundai i30 N är byggd för att ge maximal körglädje. Mer kraft, helt ny aerodynamisk design och den allra senaste teknologin förstärker den fartfyllda känslan. Fantastisk prestanda, dynamiska köregenskaper och komfort i toppklass gör i30 N till den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil.

Tillåt kakor att titta på videon

Kommer snart! Nya Hyundai i30 Fastback N
Med sin eleganta design och kraftfulla prestanda garanterar nya Hyundai i30 Fastback N att du når resmålet i stil. Den läckra högpresterande 5-dörrarsmodellen finns snart att uppleva hos din lokala Hyundai-återförsäljare.
I30 Fastback N Teaser
Direkt från racingbanan

Direkt från racingbanan

Hyundai i30 N har en design som optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda. En ny mer aggressiv och aerodynamisk front med luftintag och 19” aluminiumfälgar förstärker den sportiga siluetten och minskar luftmotståndet.

Mer om design
Maxad prestanda

Maxad prestanda

Vi har jobbat hårt på att göra den prisvinnande Hyundai i30 N ännu effektivare. Tack vare lärdomar från motorsportvärlden och engagerade bilentusiaster världen över, har vi lyckats ge i30 N en ännu smidigare växellåda och ökat vridmoment.

Mer om prestanda
Den senaste teknologin

Den senaste teknologin

Bakom ratten kan du njuta av de allra senaste uppkopplingsmöjligheterna. Du har tillgång till en 10,25” pekskärm som kan spegla din mobiltelefon, visa navigation och mycket annat viktigt. Varför inte välja till BlueLink® och börja styra olika funktioner med din mobiltelefon?

Mer om uppkoppling
Alltid på den säkra sidan

Alltid på den säkra sidan

Nya Hyundai i30 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai SmartSense, som ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya i30 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer