Nya i30 N

Från 349 900 kr

Mer dynamisk körglädje

Hyundai i30 N är byggd för att ge maximal körglädje. Mer kraft, helt ny aerodynamisk design och den allra senaste teknologin förstärker den fartfyllda känslan. Fantastisk prestanda, dynamiska köregenskaper och komfort i toppklass gör i30 N till den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil.

Tillåt kakor att titta på videon

Hyundai i30 Fastback N

Med sin eleganta design och kraftfulla prestanda garanterar nya Hyundai i30 Fastback N att du når resmålet i stil. Den läckra högpresterande 5-dörrarsmodellen finns snart att uppleva hos din lokala Hyundai-återförsäljare.
I30 Fastback N Teaser
Direkt från racingbanan

Direkt från racingbanan

Hyundai i30 N har en design som optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda. En ny mer aggressiv och aerodynamisk front med luftintag och 19” aluminiumfälgar förstärker den sportiga siluetten och minskar luftmotståndet.

Mer om design
Maxad prestanda

Maxad prestanda

Vi har jobbat hårt på att göra den prisvinnande Hyundai i30 N ännu effektivare. Tack vare lärdomar från motorsportvärlden och engagerade bilentusiaster världen över, har vi lyckats ge i30 N en ännu smidigare växellåda och ökat vridmoment.

Mer om prestanda
Ännu bättre uppkoppling

Ännu bättre uppkoppling

Nya i30 N kommer med en 10,25” pekskärm som ger dig snabb tillgång till allt du behöver veta under resan. Inkluderat är bland annat data kring prestandafunktioner så som fjädring, effekt och styrning. Kombinerat med BlueLink® får du också möjlighet att styra en rad funktioner via en app i din mobiltelefon – eller med röststyrning.

Mer om uppkoppling
Alltid på den säkra sidan

Alltid på den säkra sidan

Nya Hyundai i30 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai SmartSense, som ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet
Sportig komfort

Sportig komfort

Nya i30 N och i30 Fastback N erbjuder båda ett imponerande utbud av praktiska funktioner som ökar din dagliga komfort. Två bilar med hisnande kraft och racingdynamik – skapade för vardagsbruk.

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

Helt nya i30 N finns i två karosstyper som båda är utrustade med den senaste tekniken, och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. 

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya i30 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer