Kurvornas kung
Helt nya i30 N har finslipats på Nürburgring. Med upp till 275 hk och enastående kurvtagningsförmåga längtar nya i30 N lika mycket efter kurvor som du gör. Upplev känslan av att köra en tävlingsbil – varje dag.

N

Från 289 900 kr

N Performance

Från 329 900 kr
Konstruerad för prestanda
Folk kommer att vända sig om – inte bara med anledning av ljudet. Den aggressiva designen och den sänkta karossen på helt nya i30 N speglar bilens sportiga ambitioner.
Stor och djärv

Stor och djärv

Den aggressiva främre stötfångaren med stora luftintag och kaskadgrillen är tydliga uttryck för prestanda, liksom exklusiva 19-tumshjul graverade med N-loggan samt högeffektiva bromsar med röda N-bromsok.

Elegant sportig

Elegant sportig

Den aerodynamiska bakspoilern med trekantigt bromsljus i kombination med den aggressiva bakre stötfångaren och dubbla avgasrör är ytterligare uttryck för prestanda.

En prestandafokuserad förarplats
Förarplatsen i i30 N handlar lika mycket om kontroll som om komfort. Ergonomin kretsar helt kring föraren och förenar bil och förare i varje kontaktpunkt. Sportsätena ger fantastiskt stöd i alla situationer.
N Grin Control System
Njut av fler leenden per kilometer – Med en knapptryckning kan du med N Grin Control System välja mellan fem distinkta körlägen för att matcha ditt humör. De olika lägena ändrar bilens karaktär genom justering av parametrarna för motor, stötdämpare, det elektroniska stabilitetssystemet (ESC), N Carving System, motorljud, styrning och varvtalsmatchning.
N Traction and stability control

N Traction and stability control

N Traction and Stability Control har utvecklats internt och är som en bra andrepilot som hjälper dig vid behov men annars håller sig i bakgrunden för att inte störa din körglädje. Om du vill kan du koppla ur systemet helt för att få en optimal känsla av bankörning.

N Corner carving differential

N Corner carving differential

Denna elektroniska differential arbetar med begränsad slirning och ökar väggreppet så att maximal effekt överförs till vägen samtidigt som kurvhastighet och körglädje höjs ytterligare.

Forward Collision-avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-avoidance Assist (FCA)

Systemet arbetar i tre steg med hjälp av kamerasensorer och varnar först föraren visuellt och akustiskt. I ett andra steg sköter det bromsarna utifrån den aktuella kollisionsrisken, och i ett tredje steg applicerar det maximal bromskraft för att undvika en kollision eller minimera effekterna av en oundviklig kollision.

Navigationssystem

Navigationssystem

i30 N har den allra senaste tekniken för uppkoppling, bl.a. 3D-navigation, mediefunktioner, Apple CarPlay™ och trådlös laddning.

Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.