I30 Oversigt Topbanner

i30

Möt vardagen med stil

Erbjudande på i30

Erbjudande på i30

Nu kan vi erbjuda i30 till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 20 000 kr rabatt


Kampanjpris från 214 900 kr
Tidigare lägsta pris 234 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 4 020 kr/mån

Privatleasing från 4 020 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

i30 PrivatleasingMer om Privatleasing

Effektiv och stilren

Möt vardagen med stil i i30. Den praktiska familjebilen tar dig bekvämt dit du ska med alla de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna och kommer som bränsleeffektiv mildhybrid som standard. Välj mellan en 6-växlad manuell växellåda, eller 7-växlad automat.
I30 Oversigt Breaker Stor
I30 Oversigt Breaker Lille

Med trygg teknik i centrum

i30 gör resan säker och bekväm för alla passagerare. Tack vare förstklassiga säkerhetsfunktioner, trådlösa uppkopplingsmöjligheter och effektiva drivlinor som tar dig längre.
Distinkt design

Distinkt design

i30 gör avtryck var du än ska med sin breda, distinkta front, smakfullt markerade linjer och dynamiska bakre del.

Effektiva drivlinor

Effektiva drivlinor

Den effektiva mildhybridtekniken stöttar bensinmotorn med elektrisk kraft och e-koppling, som båda bidrar till en ännu bättre bränsleekonomi.

Enkel uppkoppling

Enkel uppkoppling

Pekskärmen på 10,25" speglar din telefon (med Android Auto™ och Apple CarPlay™) och kopplar din i30 till Bluelink® Connected Car Services med trafikinformation i realtid.

Effektiv prestanda

Effektiv prestanda

Det effektiva 48 V mildhybridsystemet stöttar förbränningsmotorn och tillför elektrisk drivkraft vid start och acceleration.

Mer om prestanda

Uppkoppling

Uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay™, Hyundai LIVE Services och Bluelink® till i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Mer om uppkoppling

Säkerhetsutrustning

Säkerhetsutrustning

i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns fler moderna säkerhetssystem i förarassistanspaketet.

Mer om säkerhet

i30 N Line

i30 N Line

Ta i30 till nästa nivå med sportig design inspirerad av den högpresterande N-serien. Här finner du bland annat sportstolar, 17" eller 18" aluminiumfälgar, tonade rutor och mycket mer.

Mer om i30 N Line

i30 Kombi, i30 Fastback, i30 N och i30 Fastback N

i30 finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
i30 Kombi

i30 Kombi

Familjefavoriten i30 Kombi är utformad för att tackla vardagen med elegans. Med sin uppfriskande design, rymlighet och exceptionella mångsidighet är i30 Kombi ett självklart val oavsett om du kör barnen till skolan eller behöver plats för en lång bilsemester.

Mer om i30 Kombi

i30 Fastback

i30 Fastback

Med sin vackert sluttande taklinje och lägre kaross ger i30 Fastback en generös sportkänsla. Modellen andas körglädje och erbjuds i Sverige endast med vår högsta utrustningsnivå N-Line, vilket syns bland annat på den karaktäristiska N Line-fronten och den sportiga diffusern med dubbla kromade avgasrör bak, givetvis kompletterat med en lång rad designdetaljer såväl invändigt som utvändigt.

Mer om i30 Fastback

i30 N

i30 N

Hisnande kraft och racingdynamik men skapad för vardagsbruk – i30 N är den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil. Med lärdomar från motorsportvärlden har i30 N optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda, utan att kompromissa med vardagskomfort i toppklass.

Mer om i30 N

i30 Fastback N

i30 Fastback N

Med en sluttande siluett och graciöst välvd taklinje levererar i30 Fastback N kraftfull prestanda i sofistikerad stil. Den förbättrade prestandan perfekt avvägt med det eleganta utseendet, gör att den känns lika bra att köra som den ser ut.

Mer om i30 Fastback N

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line