Hyundai i30 5-dørs

i30

Från 229 900 kr

Privatleasing från 3 700 kr/mån

Privatleasing från 3 700 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om Privatleasingi30 Privatleasing

Ny och ännu bättre

Hyundai i30 finns nu i en uppgraderad version. Och det finns mycket att se fram emot! Den praktiska och populära familjebilen har uppgraderats med möjlighet till ännu fler hästkrafter, nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner samt en uppgraderad kupé och exteriör. Som något helt nytt kommer i30 med mildhybrid som standard.
I30 Breaker Large Lifestyle1
I30 Breaker Small Carplay
Design

Design

Det första som fångar blicken med i30 är den helt nya frontgrillen, den distinkta LED-belysningen och de nya dimljusen, vilket gör det omöjligt att låta bilen passera obemärkt. Baksidan har också ny design med kromdetaljer och nya LED kombinationsbakljus (beroende på version). Gör dig redo för långa blickar på i30.

Mer om design
Mildhybrid

Mildhybrid

Som något helt nytt kommer i30 med mildhybrid som standard. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning. En mildhybrid kan inte laddas med kabel, men batteriet laddas under körning.

Mer om prestanda
Säkerhetsutrustning

Säkerhetsutrustning

i30 är fylld med säkerhetsutrustning som standard. Bland annat har den automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns fyra nya säkerhetssystem i vårt nya förarassistanspaket.

Mer om säkerhet
Uppkoppling

Uppkoppling

Njut av funktioner som Apple CarPlay och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade Bluelink® till i30. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Tillval beroende på utrustningsnivå

Mer om uppkoppling
Interiör

Interiör

i30 har inte bara en snygg och elegant interiör - den är även fylld till bredden av komfortutrustning som gör varje körtur till ett rent nöje. Bagageutrymmet rymmer 395 liter, och med de fällbara baksätena kan du få ännu mer plats. Dessutom finns det möjlighet att justera botten på bagageutrymmet i flera nivåer så att ännu mer utrymme kan skapas (beroende på modell).

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

Få en snabb överblick av utrustningen i i30 samt extrautrustning och tillbehör.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
N Line

N Line

Ta i30 till nästa nivå med sportig design inspirerad av den högpresterande N-serien. Här finner du bland annat sportstolar, 17" eller 18" aluminiumfälgar (beroende på motor), tonade rutor och mycket mer.

Mer om N Line

En familj - 3 nya medlemmar

Vilken modell vill du läsa mer om?
i30 Kombi

i30 Kombi

Läs mer
i30 Fastback

i30 Fastback

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer om garanti
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer om vägassistans