IONIQ 5 N Teaser Topbanner (1)

IONIQ 5 N

Never just drive

Bilen är en prototyp. Somliga funktioner, färger, material, tillbehör och specifikationer kan skilja sig från produktionsmodellen.

Upptäck en ny dimension av prestanda

Låt oss introducera helt nya IONIQ 5 N – Hyundais första helt elektriska bil i N-serien – som höjer insatserna för högpresterande elbilar och tar renodlad, ofiltrerad körglädje till en helt ny nivå.

Digital världspremiär

Tillåt kakor att titta på videon

Hyundai IONIQ 5 N sportig prestanda elbil exteriör på racingbana.
Baksida av Hyundai IONIQ 5 N sport elbil i kurva på racingbana.

Prestanda

Adrenalin och spänning bakom ratten

Med ny teknik och finjusterade racingegenskaper representerar IONIQ 5 N ett nytt segment av högpresterande elbilar med föraren i centrum. Sprungen ur lärdomar från motorsport och åratal av utvecklingsarbete i Hyundais ”rullande labb”, lyfter den N-seriens tre ledord till en elektrifierande ny nivå.
Knivskarp kurvtagning

Knivskarp kurvtagning

IONIQ 5 N lyfter N-seriens karaktäristiska kurvtagning med en förhöjd nivå av finkänslig styrning och motorsportinspirerad fyrhjulsdriven kurvtagningskapacitet.

En sportbil för vardagen

En sportbil för vardagen

Känn kraften och upplev en resa olik någon annan med vår högpresterande elbil som ger dig känslan och ljudet av växlingar för högpresterande respons när du kör.

Skapad för racingbanan

Skapad för racingbanan

Njut av omedelbar acceleration med effekt upp till 478 kW / 650 hk när du trycker på N Grin Boost-knappen. En boost som tar dig från 0-100 km/h på drygt 4 sekunder.

Upplev N

En ny dimension av körglädje

Med hjälp av den senaste tekniken har IONIQ 5 N utvecklats för att ta körglädje till en ny dimension. Vi har lyssnat noga på våra N-fans för att finjustera vår första helelektriska N-bil med målet att ladda körglädjen till max även för de mest krävande entusiaster.
Känn prestandan

Känn prestandan

IONIQ 5 N levererar en engagerande växlingskänsla och sensorisk feedback som prestandaentusiaster annars kan sakna i en elbil. N e-Shift-teknik ger dig en känsla av kontroll över kraftöverföringen och en tydlig förnimmelse av att skifta mellan växlar för bättre förarfeedback och kontroll.

Hör prestandan

Hör prestandan

IONIQ 5 N låter dig verkligen känna och höra din körning – och kontrollera ljudet av den. N Active Sound+ tillsammans med N e-Shift förbättrar din körupplevelse genom ett system med 10 högtalare. Välj mellan tre olika ljudteman som dynamiskt reagerar på hur du kör, baserat på hastighet och gaspedalsposition.

Optimera din drifting

Optimera din drifting

Drömmer du om att drifta? Hyundai har skapat N Drift Optimizer för att göra dina drömmar till verklighet. Sofistikerad elektronisk styrteknik hjälper till att bibehålla driftvinkeln genom att balansera flera reaktiva fordonssystem i realtid.

Lyssna på IONIQ 5 N prestanda i "Green Hell"

Upplev de vackra vyerna och ljuden från en IONIQ 5 N på högvarv längs legendariska Nürburgring. Se när vår banbrytande elektriska prestandabil genomgår uthållighetstest i 260 km/h på den ikoniska racerbanan "Green Hell".

Tillåt kakor att titta på videon

Design sportelbil Hyundai IONIQ 5 N uppifrån.
Prestanda elbil Hyundai IONIQ 5 N front design.

Design

Prestandahöjande egenskaper

Precis som alla modeller i N-serien har IONIQ 5 N mängder av prestandaförbättrande designelement. Till exempel den bakre spoilern av vingtyp, som förstärker sportigheten hos IONIQ 5-designen och samtidigt maximerar dess potential för körning på bana.
Fronten

Fronten

Den dynamiska fronten markeras av sin N Mask Graphic Fascia med flera funktioner som luftintag och aktiva luftklaffar vilka ger bilen extra kylning. En röd läppspoiler löper längs den lägre delen av fronten och förstärker bilens låga hållning och prestandauttryck.

Bakdelen

Bakdelen

Baktill bidrar den framträdande N-spoilern av vingtyp till optimal aerodynamisk prestanda. Den bakre diffusern och luftutsläppen med sina iögonfallande detaljer i Luminous Orange understryker IONIQ 5 N:s högpresterande egenskaper och förstärker dess aggressiva styling.

21-tums aluminiumfälgar

21-tums aluminiumfälgar

De sportiga 21-tums aluminiumfälgarna ser inte bara läckra ut, de förbättrar samtidigt köregenskaperna och väggreppet genom minskad vikt. De är försedda med Pirelli P-Zero-däck med bättre manövrering och väghållning samt bättre grepp på bana.

Rymlig elbil sportig Hyundai IONIQ 5 N interiör.
Kvinna i sportig EV Hyundai IONIQ 5 N elektrisk körglädje.

Låt dig omfamnas av prestanda

IONIQ N är skapad av och för människor som verkligen älskar bilar, vilket tydligt återspeglas i den dynamiska och sportiga interiören. Kupén erbjuder en nydesignad N-ratt, N-sportstolar och en mittkonsol optimerad för körning på bana med knäskydd och stöd för smalbenen samt ett skjutbart armstöd.
Extra bred integrerad display

Extra bred integrerad display

Mittpunkten i den eleganta instrumentpanelen är en extra bred integrerad display bestående av en 12,25" infotainmentpekskärm och ett 12,25" digitalt kluster med högteknologiskt utseende, som ger dig smidig överblick över bilens prestanda och kördata.

N-sportstolar

N-sportstolar

De tvåtonade N-sportstolarna sitter ungefär 20 mm lägre i förhållande till standardutförande, specifikt utformade för entusiaster som föredrar en sportig körupplevelse. Stolarna pryds av N-logotypen och välkomnande belysning.

Håll dig uppdaterad

Vill du vara först med det allra senaste om IONIQ 5 N? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad.

Vad vill du veta mer om?

Upptäck alla N-modeller

Upptäck alla N-modeller

Utforska IONIQ-serien

Utforska IONIQ-serien