IONIQ 5 N Overisgt Bil Topbanner

Spänning på en ny nivå

IONIQ 5 N är den första helt elektriska modellen i Hyundais högpresterande N-serie, skapad för att leverera ren, ofiltrerad körglädje varje gång du sätter dig bakom ratten. IONIQ 5 N har redan utnämnts till "Car of the Year 2023" av TopGear.com. Upptäck elektrisk prestanda på en helt ny nivå.

Tillåt kakor att titta på videon

Ohämmad prestanda

Ohämmad prestanda

Lås upp en ny värld av spänning. IONIQ 5 N är minutiöst konstruerad för att leverera hisnande elektrisk prestanda som erbjuder intensiv körglädje på både väg och racingbana.

Oöverträffad kontroll

Oöverträffad kontroll

IONIQ 5 N ger dig känslan och ljudet av växlingar för högpresterande respons. Med unik ny teknik som N e-Shift och N Active Sound+ kan du verkligen känna och höra kraftöverföringen medan du kör.

Otrolig mångsidighet

Otrolig mångsidighet

IONIQ 5 N är en sportbil för vardagen. Den pulshöjande prestandan kompletteras av en välbalanserad komfort för vardagskörning med upp till 448 km helt elektrisk räckvidd.

Upplev prestandan med alla sinnen

Känn växlingarna, hör accelerationen och upplev en elektrifierande körupplevelse som inte liknar någon annan. IONIQ 5 N är utformad för att höja din puls och ge dig ett leende på läpparna.
IONIQ 5 N Overisgt Textpicker1

Motor

Acceleration 0-100 km/h: 3,4 sekunder (Boost)
Topphastighet: 260 km/h
Motoreffekt fram: 166 kW / 226 hk
Motoreffekt bak: 282 kW / 383 hk
Total effekt: 478 kw / 650 hk (med N Grin Boost)

IONIQ 5 N Performance Textpicker12

Batteri

Batterikapacitet: 84 kWh
Laddhastighet: 350 kW
Laddtid: 10% till 80% på 18 minuter

IONIQ 5 N Egenskaber Textpicker11

Dimensioner

Längd: 4715 mm
Bredd: 1940 mm
Höjd: 1590 mm
Axelavstånd: 3000 mm

Ljudet av prestanda

Växla upp volymen! IONIQ 5 N reagerar dynamiskt på hur du kör baserat på hastighet och acceleration. Få en försmak av de olika, anpassningsbara ljudlägena här:

Tillåt kakor att titta på videon

Evolution

Tillåt kakor att titta på videon

Ignition

Tillåt kakor att titta på videon

Supersonic

Designad för prestanda

Designad för prestanda

Precis som alla andra modeller i N-serien präglas IONIQ 5 N av prestandaförbättrande designelement som, förutom att se fantastiska ut, även förbättrar bilens kördynamik.

Upptäck designen

En ny dimension av körglädje

Med ny teknik och finjusterade racingegenskaper representerar IONIQ 5 N ett nytt segment av högpresterande elbilar med föraren i centrum. Sprungen ur lärdomar från motorsport och åratal av utvecklingsarbete i Hyundais ”rullande labb”, lyfter den N-seriens tre ledord till en elektrifierande ny nivå.
Knivskarp kurvtagning

Knivskarp kurvtagning

IONIQ 5 N lyfter N-seriens karaktäristiska kurvtagning med en förhöjd nivå av finkänslig styrning och motorsportinspirerad fyrhjulsdriven kurvtagningskapacitet.

En sportbil för vardagen

En sportbil för vardagen

Känn kraften och upplev en resa olik någon annan med vår högpresterande elbil som ger dig känslan och ljudet av växlingar för högpresterande respons när du kör.

Skapad för racingbanan

Skapad för racingbanan

Njut av omedelbar acceleration med effekt upp till 478 kW / 650 hk när du trycker på N Grin Boost-knappen. En boost som tar dig från 0-100 km/h på 3,4 sekunder.

Optimera din drifting

Optimera din drifting

Drömmer du om att drifta? Hyundai har skapat N Drift Optimizer för att göra dina drömmar till verklighet. Sofistikerad elektronisk styrteknik hjälper till att bibehålla driftvinkeln genom att balansera flera reaktiva fordonssystem i realtid.

En ny standard för racingbanan

En ny standard för racingbanan

IONIQ 5 N sätter en ny standard när det gäller att hantera värmen som produceras under racingförhållanden. Bilens mycket höga motståndskraft mot värmeinducerad effektnedgång är unik i sammanhanget.

84 kWh Long range-batteri

IONIQ 5 N har ett större och kraftfullare batteri än sin prisbelönta förlaga IONIQ 5 som den härstammar från. Tack vare teknikförbättringar kan det nya 84 kWh-batteriet utnyttjas med ökad energieffektivitet för ännu starkare effekt. Njut av snabbare laddning och ökad räckvidd med Hyundais banbrytande elbilsplattform E-GMP.
Bland de snabbaste möjliga laddtiderna

Bland de snabbaste möjliga laddtiderna

Det innovativa 800V-batterisystemet i IONIQ 5 N ger några av de snabbaste laddningstiderna som är möjliga att få på dagens marknad.

Utforska laddning
Banbrytande säkerhet

Banbrytande säkerhet

Åtnjut maximal säkerhet och bekvämlighet med banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem.

Mer om säkerhet

Upptäck serien IONIQ

Vår helt elektriska serie IONIQ är skapad för den medvetna bilisten som vill köra på enbart el. Bilar laddade med futuristisk design och oslagbar komfort.
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 är en helt elektrisk crossover för dig som vill ha en innovativ elbil med smarta funktioner. Bilen har futuristisk design, laddas från 10-80% på bara 18 minuter och tar dig från 0-100 km/h på 5,2 sekunder. Ett externt V2L-uttag på bilen låter dig använda den som en powerbank även när bilen är avstängd.

Mer om IONIQ 5
IONIQ 6

IONIQ 6

IONIQ 6 strömlinjeformade design ger bilen ett fenomenalt lågt luftmotstånd, som tillsammans med det kraftfulla batteriet ger upp till 614 km räckvidd. Med ultrasnabb laddning, nästa generations tekniska funktioner och sofistikerad interiör med innovativa materialval, kombinerar IONIQ 6 enastående prestanda med exceptionell elegans.

Mer om IONIQ 6
Mer om serien IONIQ

Mer om serien IONIQ

Utvecklingen av IONIQ, vår helt elektriska serie, är ett stort framsteg hos oss på Hyundai. Alla bilar i serien har innovativa materialval och snabb uppladdning för att passa en uppkopplad och medveten livsstil.

Mer om serien IONIQ

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är IONIQ 5 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka. Dessutom omfattas högvoltsbatteriet i IONIQ 5 N av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först – så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Ett unikt experiment

Ett unikt experiment

Temperaturer långt under nollstrecket. Hårda vindar. Kan helt eldrivna IONIQ 5 N hjälpa till att övervinna vintertristessen i norska Rjukan – en av Europas mörkaste städer?

Läs mer