i10

Privatleasing från 2 240 kr/mån

Privatleasing från 2 240 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om Privatleasingi10 Privatleasing

En tuff ny look

En tuff ny look

Elegant svepande linjer och muskulösa kontraster – den dynamiska looken gör i10 till en bil som fångar ögat direkt. Strålkastarnas utpräglade djupverkan och den breda, svartlackade grillen ger fronten en verkligt sportig look. Och den nya eleganta kupén välkomnar dig med fräscha mönster, nya texturer och det senaste inom multimediateknik.

Mer om design
Uppgraderad motor och växellåda

Uppgraderad motor och växellåda

Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor som har en ännu bättre bränsleekonomi och därmed lägre CO2-utsläpp än tidigare. Nu kommer i10 även med en automatiserad manuell växellåda som kan betraktas som ett mellanting mellan en manuell och en automatisk växellåda.

Mer om prestanda
Tryggare och säkrare

Tryggare och säkrare

Som en av de enda bilarna i sin klass kommer i10 med en lång rad av säkerhetsutrustning i alla utrustningsnivåer.

Mer om säkerhet
Följ bilen med Bluelink®

Följ bilen med Bluelink®

Nu erbjuds Bluelink till Hyundai i10. Via en app kan du styra åtskilliga funktioner och få information om bilens placering, bränslenivå med mera (extrautrustning).

Mer om uppkoppling
Komfort i världsklass

Komfort i världsklass

Som en av de enda i sin klass erbjuder nu Hyundai i10 värme i ratten (beroende på utrrustningsnivå). Kalla dagar är det skönt att känna värmen fördela sig i den nya läckra ratten. En komfort som man inte gärna vill vara utan när man en gång har provat.

 

Mer om komfort
Liten bil - mycket utrustning

Liten bil - mycket utrustning

Trots att i10 är vår minsta modell har vi sett till att fylla den med smarta och praktiska säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Få en snabb överblick av vilken utrustning som ingår i de olika utrustningsnivåerna.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Vilken försäkring ska du välja? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i10 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans

Vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna.

Läs mer