I10 Exterior Kvinde Front Side Topbanner

i10

En liten bil som gör stort intryck

Erbjudande på i10

Erbjudande på i10

Nu kan vi erbjuda citysmarta i10 till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 15 000 kr rabatt


Kampanjpris från 154 900 kr
Tidigare lägsta pris 169 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 1 911 kr/mån

Privatleasing från 1 911 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning.

 

i10 privatleasingMer om privatleasing

Tänk stort – gör plats för i10

Storleken har betydelse – aldrig förr har en så liten bil gjort ett så stort intryck. Citysmarta i10 har fått en djärvare design och erbjuder många komfort- och säkerhetsfunktioner som standard. Även sportiga N Line-versionen har uppgraderats med en rad nya designdetaljer.
Uppdaterad design

Uppdaterad design

Flera designuppdateringar lyfter i10 till en ny nivå. Frontgrillens nya bivaxmönster har fått integrerade LED-varselljus, baklyktor med nytt utseende och 15" aluminiumfälgar med en helt ny design.

Bättre uppkoppling

Bättre uppkoppling

i10 är utrustad med ännu mer smart teknik. Utöver Apple CarPlay™ och Android Auto™, erbjuds nu trådlösa Over-the-air-uppdateringar (OTA) av bilens kartor via Bluelink®.

Större säkerhet

Större säkerhet

i10 levereras med fler funktioner från avancerade Hyundai SmartSense-systemet, som exempelvis filkörningsassistans (LFA) och automatisk nödbroms med cyklistdetektering (FCA) som standard.

Avancerad uppkoppling

Avancerad uppkoppling

Bluelink® gör det lätt att styra många av bilens funktioner via din smartphone, och med den 8” stora pekskärmen med trådlös Apple CarPlay™ och Android Auto™ kan du enkelt spegla dina favoritappar i bilen.

Mer om uppkoppling

Säkerhet

Säkerhet

Med senaste Hyundai Smart Sense, vårt banbrytande avancerade förarassistanssystem, erbjuder i10 en av klassens mest omfattande uppsättningar av aktiv säkerhetsteknik – nu med ännu fler funktioner som filkörningsassistans (LFA) och automatisk nödbroms som utökats med cyklistdetektering.

Mer om säkerhet

Ännu sportigare N Line

Ännu sportigare N Line

i10 N Line är sportigare än någonsin med en ny specialdesignad stötfångare, sätesryggar med snygg röd mittlinje och uppseendeväckande 16” aluminiumfälgar.

Läs mer

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i10 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line