Service Reception 3 Topbanner

Hur mycket är din inbytesbil värd?

Se vilket inbytespris vi kan erbjuda för din nuvarande bil om du väljer att köpa en ny Hyundai.

Räkna ut inbytespriset på din bil

Är du nyfiken på vad din nuvarande bil är värd? Ta hjälp av vår värderingsmodul och få ett estimerat inbytespris, du förbinder dig inte till något.

Allt du behöver göra är att:

  • Skriv in din bils registreringsnummer
  • Fyll i relevanta uppgifter om din bil
  • Välj din närmaste Hyundai-återförsäljare
  • Fyll i dina kontaktuppgifter och eventuella önskemål om en ny Hyundai

Värderingen baseras på AutoUncles generella priser och informationen du har angett om din bil. När uträkningen är klar kontaktar vi dig per telefon för en uppföljning och bokar därefter eventuellt in ett möte med din lokala Hyundai-återförsäljare.

Vanliga frågor

Hur beräknar vi inbytespriset?
Vad händer efter att jag fått inbytespriset?
Vilken Hyundai passar mig?
Var får man bäst betalt för bilen?
Hur vet man vad bilen är värd?

Få ett bra inbytespris hos Hyundai

Så enkelt är det att byta in din bil

Vi på Hyundai har lång erfarenhet av att värdera bilar. När du har skickat in ett ärende via vår värderingsmodul tar vi fram ett uppskattat inbytespris baserat på uppgifterna du har lämnat om din bil, försäljningsstatistik, prognoser samt dagsaktuella priser med mera. Väljer du att byta in din nuvarande bil, behöver du endast betala mellanskillnaden för den nya Hyundai-bilen du väljer hos din återförsäljare.

Räkna ut inbytespriset online

Att veta vad din bil är värd är bra inför en eventuell försäljning, antingen privat eller via ett inbyte hos oss på Hyundai. Med hjälp av vår värderingsmodul kan du få ett uppskattat inbytesvärde snabbt och enkelt. Du behöver bara fylla i bilens registreringsnummer samt några andra relevanta uppgifter så tar vi hand om resten! Du förbinder dig inte till något, när vi har meddelat dig vårt uppskattade inbytespris är det upp till dig att ta nästa steg.

Hitta din nya Hyundai

Från kompakta citysmarta bilar till rymliga SUV:ar och innovativa elbilar. Vårt omfattande utbud av modeller gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil perfekt. Vi lägger stor vikt på ny teknologi så att du oavsett modell kan dra nytta av ökad bränsleeffektivitet och de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna.

Provkör din favorit

Att provköra den eller de Hyundai-bilar som intresserar dig är nästa naturliga steg i din inbytes-resa. Då får du möjlighet att sätta den avancerad tekniken, säkerheten, prestandan och komforten på prov och känna efter vilken modell som passar dig bäst.

Boka provkörning