Service Reception 3 Topbanner

Hur mycket är din inbytesbil värd?

Se vilket inbytespris vi kan erbjuda för din nuvarande bil om du väljer att köpa en ny Hyundai.

Räkna ut inbytespriset på din bil

Är du nyfiken på vad din nuvarande bil är värd? Ta hjälp av vår värderingsmodul och få ett estimerat inbytespris, du förbinder dig inte till något.

Allt du behöver göra är att:

  • Skriv in din bils registreringsnummer
  • Fyll i relevanta uppgifter om din bil
  • Välj din närmaste Hyundai-återförsäljare
  • Fyll i dina kontaktuppgifter och eventuella önskemål om en ny Hyundai

Värderingen baseras på AutoUncles generella priser och informationen du har angett om din bil. När uträkningen är klar kontaktar vi dig per telefon för en uppföljning och bokar därefter eventuellt in ett möte med din lokala Hyundai-återförsäljare.

Vanliga frågor

Den uppskattade värderingen baseras på AutoUncles generella priser samt den fakta du uppger om din bil. I vissa fall går det inte att beräkna ett inbytespris. Detta beror oftast på om din bil är ovanlig och/eller om det inte finns några jämförbara bilar till salu online. Skulle detta ske kan din lokala Hyundai-återförsäljare hjälpa dig att beräkna ett pris.

När du har fått ditt uppskattade inbytespris kan du välja att bli kontaktad av din lokala Hyundai-återförsäljare, som då bjuder in till ett förutsättningslöst samtal.

När du använder vår värderingsmodul godkänner du att ta emot vårt nyhetsbrev, såvida du inte redan prenumererar på det eller är medlem i minHyundai.

I välkomstmailet uppmanar vi dig att berätta för oss vilka ämnen och typ av information du önskar ta emot, så att vi endast skickar läsvärda nyheter till dig. Skulle du vilja avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det genom att klicka på länken längst ner i välkomstmailet. 

Vårt omfattande modellutbud gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil perfekt. Vi lägger stor vikt vid ny teknik, så oavsett om du väljer en praktisk familjebil, rymlig SUV eller en innovativ elbil så får du dra nytta av ökad bränsleeffektivitet och de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna.

Är du osäker på vilken Hyundai som passar dig? Klicka dig vidare och låt oss guida dig.

Se guide till bilval

Genom att räkna ut inbytespriset på din bil får du snabbt och enkelt ett estimerat pris på hur mycket din bil är värd. När du har ett inbytespris på din bil blir det lätt för dig att jämföra vart du får bäst betalt för din bil. På vår hemsida är det enkelt att räkna ut inbytespriset och du förbinder dig inte till något.

Om du vill ha ett snabbt och enkelt sätt att räkna ut vad din bil är värd kan du använda vårt värderingsverktyg som visar dig ett estimerat inbytespris. När du använder dig av vårt värderingsverktyg förbinder du dig inte till något.

Få ett bra inbytespris hos Hyundai

Så enkelt är det att byta in din bil

Vi på Hyundai har lång erfarenhet av att värdera bilar. När du har skickat in ett ärende via vår värderingsmodul tar vi fram ett uppskattat inbytespris baserat på uppgifterna du har lämnat om din bil, försäljningsstatistik, prognoser samt dagsaktuella priser med mera. Väljer du att byta in din nuvarande bil, behöver du endast betala mellanskillnaden för den nya Hyundai-bilen du väljer hos din återförsäljare.

Räkna ut inbytespriset online

Att veta vad din bil är värd är bra inför en eventuell försäljning, antingen privat eller via ett inbyte hos oss på Hyundai. Med hjälp av vår värderingsmodul kan du få ett uppskattat inbytesvärde snabbt och enkelt. Du behöver bara fylla i bilens registreringsnummer samt några andra relevanta uppgifter så tar vi hand om resten! Du förbinder dig inte till något, när vi har meddelat dig vårt uppskattade inbytespris är det upp till dig att ta nästa steg.

Hitta din nya Hyundai

Från kompakta citysmarta bilar till rymliga SUV:ar och innovativa elbilar. Vårt omfattande utbud av modeller gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil perfekt. Vi lägger stor vikt på ny teknologi så att du oavsett modell kan dra nytta av ökad bränsleeffektivitet och de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna.

Provkör din favorit

Att provköra den eller de Hyundai-bilar som intresserar dig är nästa naturliga steg i din inbytes-resa. Då får du möjlighet att sätta den avancerad tekniken, säkerheten, prestandan och komforten på prov och känna efter vilken modell som passar dig bäst.

Boka provkörning