Hyundai i20 N på landsväg.

i20 N

Skapad för att ge dig puls

Skapad för att ge dig puls

i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC – designad för att ge dig adrenalinpåslag i vardagen.
Imponerande effekt

Imponerande effekt

Med en 1,6 liters turboladdad GDi-bensinmotor och 204 hk är i20 N precis så kraftfull som du förväntar dig att den ska vara.

En sportig vardagsbil

En sportig vardagsbil

Trots sin fantastiska prestanda är i20 N är otroligt praktisk. Våra klassledande uppkopplings- och säkerhetsfunktioner är inkluderade och gör din resa bekväm och trygg.

Redo för allt du vill

Redo för allt du vill

Kör en sväng på stan – eller ta dig direkt till närmaste racingbana. i20 N ser inte bara otroligt sportig ut, den levererar också hisnande prestanda var du än väljer att köra.

Optimal prestanda

Optimal prestanda

i20 N tar dig från 0-100 km/h på bara 6,2 sekunder. Prestanda som är gjord för att ge dig ett leende på läpparna varje gång du sätter dig bakom ratten.

Mer om prestanda

Alltid trygg och säker

Alltid trygg och säker

i20 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense som ger dig tillgång till en rad avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

Håller dig uppkopplad

Håller dig uppkopplad

Bakom ratten kan du njuta av de allra senaste uppkopplingsmöjligheterna. Välj till en 10,25” pekskärm med Bluelink® och börja styra olika funktioner i bilen via din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling

Hyundai i20 N racing hjulskifte.

Mer om Hyundai N

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper