i20 N

Från 259 900 kr

Skapad för att ge dig puls

Hyundai i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC – designad för att ge dig adrenalinpåslag i vardagen.
Imponerande effekt

Imponerande effekt

Med en 1,6 liters turboladdad GDi-bensinmotor och 204 hk är Hyundai i20 N precis så kraftfull som du förväntar dig att den ska vara.

En sportig vardagsbil

En sportig vardagsbil

Hyundai i20 N är otroligt praktiskt trots sin fantastiska prestanda. Våra klassledande uppkopplings- och säkerhetsfunktioner är inkluderade och gör din resa bekväm och trygg.

Redo för allt du vill

Redo för allt du vill

Kör en sväng på stan – eller ta dig direkt till närmaste racingbana. Hyundai i20 N ser inte bara otroligt sportig ut, den levererar också hisnande prestanda var du än väljer att köra.

Tillåt kakor att titta på videon

Aerodynamisk och aggressiv

Aerodynamisk och aggressiv

Den kraftfulla prestandan förstärks av det sportiga formspråket. Hyundai i20 N bygger på vår nya designidentitet "Sensuous Sportiness".

Mer om design
Optimal prestanda

Optimal prestanda

Hyundai i20 N tar dig från 0-100 km/h på bara 6,7 sekunder. Prestanda som är gjord för att ge dig ett leende på läpparna varje gång du sätter dig bakom ratten.

Mer om prestanda
Alltid trygg och säker

Alltid trygg och säker

Hyundai i20 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense som ger dig tillgång till en rad avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet
Håller dig uppkopplad

Håller dig uppkopplad

Bakom ratten kan du njuta av de allra senaste uppkopplingsmöjligheterna. Välj till en 10,25” pekskärm med Bluelink® och börja styra olika funktioner i bilen via din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling
Alltid bekväm och redo

Alltid bekväm och redo

i20 N briljerar med sin prestanda men också med sitt praktiska och superbekväma inre. Uppvärmda säten och ratt plus ett stort bagageutrymme ökar komforten och gör vardagen enklare.

Mer om komfort
Mer om N-serien

Mer om N-serien

N står för maximal körglädje, både på och utanför racingbanan, vilket speglar N-märkets motto: Never just drive. I N-serien har vi på Hyundai överfört vår stora erfarenhet från både motorsporten och högpresterande vardagskörning i en rad riktigt spännande sportbilar.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer