Hyundai i20 N på landsväg.

i20 N

Skapad för att ge dig puls

Skapad för att ge dig puls

i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC – designad för att ge dig adrenalinpåslag i vardagen.
Imponerande effekt

Imponerande effekt

Med en 1,6 liters turboladdad GDi-bensinmotor och 204 hk är i20 N precis så kraftfull som du förväntar dig att den ska vara.

En sportig vardagsbil

En sportig vardagsbil

Trots sin fantastiska prestanda är i20 N är otroligt praktisk. Våra klassledande uppkopplings- och säkerhetsfunktioner är inkluderade och gör din resa bekväm och trygg.

Redo för allt du vill

Redo för allt du vill

Kör en sväng på stan – eller ta dig direkt till närmaste racingbana. i20 N ser inte bara otroligt sportig ut, den levererar också hisnande prestanda var du än väljer att köra.

Optimal prestanda

Optimal prestanda

i20 N tar dig från 0-100 km/h på bara 6,2 sekunder. Prestanda som är gjord för att ge dig ett leende på läpparna varje gång du sätter dig bakom ratten.

Mer om prestanda

Alltid trygg och säker

Alltid trygg och säker

i20 N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense som ger dig tillgång till en rad avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

Håller dig uppkopplad

Håller dig uppkopplad

Bakom ratten kan du njuta av de allra senaste uppkopplingsmöjligheterna. Välj till en 10,25” pekskärm med Bluelink® och börja styra olika funktioner i bilen via din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling

Hyundai i20 N racing hjulskifte.

Mer om Hyundai N

i20 och i20 N Line

i20 finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
i20

i20

i20 är en smidig och kompetent bil vars dynamiska och sportiga design uttrycker körglädje från alla vinklar. Det kompakta formatet gör i20 till en idealisk stadsbil – liten i bränsleförbrukningen och på vägen, men stor nog att rymma allt du behöver. Redan i grundutförandet har i20 mängder av teknik- och säkerhetsfunktioner som gör din resa både bekväm och trygg.

Läs mer

i20 N Line

i20 N Line

Med i20 N Line tar du din i20 till en ny nivå av sportighet. Iögonfallande designdetaljer med inspiration från racingvärlden i kombination med en 1,0-liters T-GDi-motor och förbättrad fjädring levererar i20 N Line en körupplevelse som matchar det sportiga formspråket. Då N Line utgör den högsta utrustningsnivån får du dessutom alla säkerhetsfunktioner och bekvämligheter från de andra nivåerna, som till exempel intelligent adaptiv farthållare och dödavinkelvarnare.

Läs mer

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i20 N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper