Hyundai i30 Stationcar sikkerhed

i30 Kombi

Privatleasing från 3 495 kr/mån

Privatleasing från 3 495 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om Privatleasingi30 Kombi Privatleasing

Bilen du kan lita på

Vi lovar varandra det ena och det andra innan vi åker hemifrån. Vi intygar för våra mammor att vi kör säkert. Vi talar om för våra nära och kära att vi kommer hem till kvällsmaten. Och vi lovar våra barn att vi ska läsa en godnattsaga för dem när vi kommer hem från jobbet. i30 är byggd för att du ska kunna uppfylla dessa löften.
I30 Kombi Breaker Large Exterior
I30 Kombi Breaker Small Lifestyle
Uppgraderad design

Uppgraderad design

En familjebil behöver inte vara tråkig. Den snygga designen på i30 Kombi tar familjebilen till en helt ny nivå - och är perfekt för dig som drömmer om utrymme och flexibilitet, utan att kompromissa med design, komfort, teknik och säkerhet.

Mer om design
Mildhybrid

Mildhybrid

Som något helt nytt kommer i30 Kombi med mildhybrid som standard. En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och en elmotor som hjälper förbränningsmotorn vid start och under acceleration. Med ett 48V litiumjonbatteri arbetar motorerna tillsammans för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning.

Mer om prestanda
Säkerhet framför allt

Säkerhet framför allt

i30 Kombi kompromissar inte med säkerheten. Som standard ingår bl.a. automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns det flera nya säkerhetssystem tillgängliga i ett nytt förarassistanspaket (extrautrustning).

Mer om säkerhet
Håll dig uppkopplad mot din bil

Håll dig uppkopplad mot din bil

Njut av funktioner som Apple CarPlay och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade Bluelink® till i30 Kombi. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Tillval beroende på utrustningsnivå

Mer om uppkoppling
Rymlig interiör

Rymlig interiör

Den rymliga kupén i i30 Kombi är utformad för att tillgodose alla behov. Speciellt det stora bagageutrymmet är det största i vårt modellprogram. Med hela 602 liter finns det gott om plats för det mesta. Utrymmet kan även utökas om baksätena fälls ner. Dessutom finns det möjlighet för uppfällbart bagagerumsgolv för att säkra din last.

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

Få en snabb överblick av utrustningen i i30 Kombi samt extrautrustning och tillbehör.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
N Line

N Line

Som något helt nytt kommer i30 Kombi även i en N Line-version som gör det möjligt för barnfamiljer att få en sportigare körupplevelse. Njut av detaljer som sportsäten, svart innertak, 17" eller 18" aluminiumfälgar (beroende på motor), aluminiumpedaler, tonade rutor och mycket mer.

Mer om N Line

En familj - 3 nya medlemmar

Vilken modell vill du läsa mer om?
i30 Fastback

i30 Fastback

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Kombi tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer om garanti
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer om vägassistans