I30 Kombi Oversigt Topbanner

i30 Kombi

Designad för familjen

Erbjudande på i30 Kombi

Erbjudande på i30 Kombi

Nu kan vi erbjuda i30 Kombi till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 20 000 kr rabatt


Kampanjpris från 224 900 kr
Tidigare lägsta pris 244 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 4 145 kr/mån

Privatleasing från 4 145 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

i30 Kombi PrivatleasingMer om Privatleasing

Elegant och mångsidig

i30 Kombi är redo för allt som din livsstil kräver av en bil. Elegant designad, trygg att transportera stort och smått med samt håller alla i bilen säkra både till vardags och på äventyr.

Rymlig och säker för hela familjen

En modern, snygg bil med massor av säkerhetsteknik som rymmer hela familjen. i30 Kombi ger dig utrymmet och flexibiliteten hos en traditionell kombi, utan att du behöver kompromissa med vare sig stil, komfort eller trygghet.
Distinkt design

Distinkt design

i30 Kombi når en ny nivå av designspråk i sin klass. Med väl avvägda proportioner och elegant design sticker du ut bland kombiägare.

Modern säkerhet

Modern säkerhet

Utöver rymlighet och prestanda är i30 Kombi utrustad med den senaste säkerhetstekniken som standard, så att du tryggt kan ta dig dit du ska.

Skapad för flexibilitet

Skapad för flexibilitet

Den stilrena interiören är noggrant skapad för att klara alla utmaningar såväl i vardagen som på dina äventyr.

Säkerhet framför allt

Säkerhet framför allt

i30 Kombi kompromissar inte med säkerheten. Som standard ingår bl.a. automatisk nödbroms, helljusassistans, trötthetsvarnare och filhållningsassistans. Dessutom finns det flera nya säkerhetssystem tillgängliga i ett nytt förarassistanspaket för en ännu tryggare körupplevelse

Mer om säkerhet
Håll dig uppkopplad mot din bil

Håll dig uppkopplad mot din bil

Självklart kan du njuta av Apple CarPlay och Android Auto™ i i30 Kombi. Du får också tillgång till Bluelink® som håller dig uppkopplad mot din bil, även när du lämnar den. Via en app kan du styra en rad olika funktioner i bilen samt få information om t.ex. bränslenivån samt var den är parkerad.

Mer om uppkoppling

i30 Kombi N Line

i30 Kombi N Line

Som något helt nytt kommer i30 Kombi även i en N Line-version som gör det möjligt för barnfamiljer att få en sportigare körupplevelse. Njut av detaljer som sportsäten, svart innertak, 17" eller 18" aluminiumfälgar (beroende på motor), aluminiumpedaler, tonade rutor och mycket mer.

Mer om i30 Kombi N Line

i30, i30 Fastback, i30 N och i30 Fastback N

i30 finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
i30

i30

Möt vardagen med stil i i30. Upplev smakfull dynamisk design samt de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna. Den tidlösa designen lyser igenom hela vägen in i minsta detalj tack vare Hyundais designfilosofi ’Sensous Sportiness’. i30 kommer som bränsleeffektiv mildhybrid som standard.

Mer om i30

i30 Fastback

i30 Fastback

Med sin vackert sluttande taklinje och lägre kaross ger i30 Fastback en generös sportkänsla. Modellen andas körglädje och erbjuds i Sverige endast med vår högsta utrustningsnivå N-Line, vilket syns bland annat på den karaktäristiska N Line-fronten och den sportiga diffusern med dubbla kromade avgasrör bak, givetvis kompletterat med en lång rad designdetaljer såväl invändigt som utvändigt.

Mer om i30 Fastback

i30 N

i30 N

Hisnande kraft och racingdynamik men skapad för vardagsbruk – i30 N är den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil. Med lärdomar från motorsportvärlden har i30 N optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda, utan att kompromissa med vardagskomfort i toppklass.

Mer om i30 N

i30 Fastback N

i30 Fastback N

Med en sluttande siluett och graciöst välvd taklinje levererar i30 Fastback N kraftfull prestanda i sofistikerad stil. Den förbättrade prestandan perfekt avvägt med det eleganta utseendet, gör att den känns lika bra att köra som den ser ut.

Mer om i30 Fastback N

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Kombi tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line