Tucson

Tucson

Privatleasing från 3 195 kr/mån

Upplev nya Hyundai Tucson
Livet är en resa. Ibland går landsvägen bara rakt fram, ibland kommer det en överraskande kurva. Att ta sig från A till B är en del av livet, så varför inte göra det till en underbar upplevelse. För i verkligheten är det ju bara hårt arbete som leder till framgång.

Life

Från 209 900 kr

Trend

Från 229 900 kr

N Line

Från 274 900 kr

Premium

Från 289 900 kr

N Line Performance

Från 299 900 kr

Du måste godkänna marknadsföring av cookies om du vill se innehållet

Enastående garanti

Enastående garanti

Hyundai Tucson har 5 års garanti utan kilometerbegränsning. Läs mer här.

Äkta fyrhjulsdrift

Äkta fyrhjulsdrift

Kan fås med fyrhjulsdrift eller framhjulsdrift (beroende på modellversion). Se alla versionerna här.

Drar upp till 2.200 kg

Drar upp till 2.200 kg

Hyundai Tucson har en imponerande dragkraft. Se vad de olika versionerna får dra här.

Raffinerad design
Mycket hårt arbete har lagts ner på att utveckla och förfina nya faceliftade Tucson. Idag är den en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen. Utvecklad och tillverkad i Europa, och nu ännu bättre.
Smart och sportig

Smart och sportig

Nya Tucson utstrålar kraft och dynamik från alla vinklar. Ända från den välkända, karaktäristiska fronten över sidan med den eleganta designlinjen, till de flotta bakljusen som smyger sig fram från sidan upp över bakpartiet.

Kaskadgrill

Kaskadgrill

Nya Tucson har naturligtvis fått Hyundais signatur, kaskadgrillen, som med sin sexkantiga form är både dynamisk och mycket framträdande.

8-tums pekskärm

8-tums pekskärm

Prova den snygga och elegant integrerade pekskärmen, som nästan flyter ovanpå instrumentbrädan. Skärmen ger tillgång till både radio och telefon via Bluetooth. Via din smartphone kan du få tillgång till Apple CarPlay™*, som erbjuder en rad olika appar och funktioner från din mobil, till exempel musik, SMS m.m. (beroende på version).

 

*Apple CarPlay™ är ett registrerat varumärke som tillhör Apple Inc.

Premium ljudsystem

Premium ljudsystem

Du kan välja att uppgradera ljudsystemet till det amerikanska KRELL (extra tillbehör). Då får du uppleva ljud av mycket hög klass via extra högtalare, förstärkare och subwoofer, som alla har utvecklats av KRELL för att passa i din Tucson.

Interiör anpassad för dig

Interiör anpassad för dig

Luta dig tillbaka och njut av de sköna sätena och den rymliga kupén med plats för fem personer. Upplev den energi som har lagts ner i alla material och sammansättningar.

Flexibelt bagageutrymme

Flexibelt bagageutrymme

Rymligt och flexibelt. Inte bara en rymlig kupé. Bagageutrymmet rymmer upp till 513 liter och kan naturligtvis göras ännu större genom att fälla ner ett eller flera säten.

Aerodynamisk design
Nya Tucsons smäckra profil är inte bara för syns skull. Den har fått en design som ska ge lägre dragkoefficient och bättre bränsleekonomi. Andra aerodynamiska förbättringar kan man hitta i den nya designen av stötfångarläppen fram och bakre spoilern, ändringen av A-pelarens kurvlinje och den aerodynamiska optimeringen av underredet.