TUCSON

Privatleasing från 3 891 kr/mån

Privatleasing från 3 891 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om PrivatleasingTUCSON Privatleasing

Revolutionerande design

TUCSON är inte bara en utveckling av sin föregångare utan en fullfjädrad designrevolution. Förutom progressiv design erbjuder nu vår populära SUV det senaste inom uppkoppling och säkerhet.
TUCSON HEV Breaker Large Family01 Beauty Shot
TUCSON Breaker Small Cluster

Mildhybrid

TUCSON är mildhybrid som standard och därmed byggd för att minska CO2-utsläppen och öka bränsleeffektiviteten. Utan att kompromissa med körglädjen. Modellen levererar en kombinerad effekt på upp till 180 hk och ett vridmoment på upp till 280 Nm, beroende på vilken motor du väljer.

Revolutionerande design

Med sina dynamiska och skarpa linjer sätter TUCSON en ny standard med sin moderna SUV-design.

Klassledande säkerhet

Känn dig tryggare än någonsin på vägarna med klassledande säkerhetsutrustning och nya, avancerade förarassistansfunktioner.

Tillåt kakor att titta på videon

Från konceptmodell till revolutionerande SUV-design

Från konceptmodell till revolutionerande SUV-design

Formspråket hos TUCSON är inspirerat av Hyundais Vision T koncept, som presenterades 2019 på bilmässan AutoMobility i Los Angeles. De skarpa vinklarna och futuristiska formerna är lätta att känna igen – och det är den första SUV:en som bygger på vår nya designidentitet: Sensuous Sportiness.

Mer om design
Mildhybrid som standard

Mildhybrid som standard

En mildhybrid har en klassisk förbränningsmotor och ett 48V-batterisystem som ger extra kraft till förbränningsmotorn vid start och under acceleration. Med det 48V litiumjon polymerbatteriet stöttar elsystemet förbränningsmotorn för att ge bättre bränsleekonomi och mindre koldioxidutsläpp under körning.

Mer om prestanda
Säkerhet som skapar trygghet

Säkerhet som skapar trygghet

Med några av de bästa säkerhetsfunktionerna i klassen kan du slappna av och känna dig trygg i TUCSON.

Mer om säkerhet
Banbrytande uppkoppling

Banbrytande uppkoppling

TUCSON är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat får du tillgång till en 10,25” pekskärm och Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner från din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling
Ännu större komfort

Ännu större komfort

Komfort och bekvämlighet råder det inte brist på i TUCSON. Du kan bland annat njuta av eluppvärmda säten fram och bak samt automatisk klimatanläggning.  

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

TUCSON finns i flera olika utrustningsnivåer. Det gör det enkelt att hitta den modell som passar dig och dina behov.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Tjänster
Ta en titt inne i TUCSON

Ta en titt inne i TUCSON

Motorjournalisten Jens Trulsson presenterar designen och den nya tekniken i TUCSON.

Läs mer

Möt resten av familjen

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

TUCSON finns nu även som hybrid med en 44.2 kW elmotor i kombination med den nya 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

Läs mer
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Föredrar du att kunna skifta mellan att köra på enbart el eller bensin så kommer TUCSON även som plug-in hybrid med 1.6 liters T-GDi bensinmotor tillsammans med en elmotor.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är TUCSON tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer