Tucson Phev Sikkerhed Topbanner

Privatleasa en plug-in hybrid

När du väljer att privatleasa en plug-in hybrid får du det bästa av två världar. Bilen drivs nämligen av både en traditionell förbränningsmotor och en elmotor. Det ger dig möjlighet att köra på enbart el i flera mil – en härlig körupplevelse. När elen är förbrukad växlar systemet automatiskt över till bensinmotorn och resan fortsätter.
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Om du väljer att leasa TUCSON Plug-in Hybrid ger en full laddning dig möjlighet att köra upp till 62 km på enbart el. Det är en bekväm SUV med revolutionerande design och en effekt på 265 hk.

Privatleasing från 5 988 kr/mån

 

Mer om TUCSON Plug-in HybridBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasar du en SANTA FE Plug-in Hybrid får du friheten att kunna köra med hjälp av två drivkrafter – du tar dig 58 km på enbart el. SANTA FE Plug-in Hybrid har elegant design, modern interiör – fyrhjulsdrift och plats för sju ingår som standard.

Privatleasing från 8 372 kr/mån

 

Mer om SANTA FE Plug-in HybridBoka provkörning

Vilken plug-in hybrid passar dig bäst att privatleasa?

Vi tror på att elektrifierade bilar är vägen framåt och därför breddar vi hela tiden vårt utbud. De allra största fördelarna med att leasa en plug-in hybrid är lägre bränsleförbrukning och bilskatt samt möjligheten att köra längre sträckor enbart på el. Just nu kan du välja mellan att privatleasa TUCSON Plug-in Hybrid och SANTA FE Plug-in Hybrid, där månadsavgiften inkluderar nybilsgaranti. Förutom effektiv hybridteknik erbjuder båda bilarna modern teknik samt klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Vilken passar dig bäst?
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid har en exteriördesign som verkligen sticker ut, är trygg och enkel att köra och klarar av att dra tungt. Du kan ladda bilen externt och köra upp till 62 km på enbart el. Det är en snygg SUV som passar både mindre familjer och par med ett eller flera husdjur. Som med alla plug-in hybrider så är den klassiska bensinmotorn redo att automatiskt ta över när den elektriska räckvidden är förbrukad.

Mer om TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Har du behov av en riktigt stor och rymlig plug-in hybrid? Då är eleganta och lyxiga SANTA FE Plug-in Hybrid rätt för dig. Du kan köra på enbart el i upp till 58 km och har alltid trygg tillgång till bensin, precis som i TUCSON Plug-in Hybrid, men den största skillnaden är att du har plats för sju personer och får fyrhjulsdrift på köpet. Fäller du ner baksätet får du tillgång till hela 1 795 liter lastutrymme. Det är en laddhybrid som passar riktigt bra för en stor familj med barn i olika åldrar eller en person som tycker om att göra långa resor och behöver plats för mycket packning.

Mer om SANTA FE Plug-in Hybrid

3 fördelar för dig som privatleasar en plug-in hybrid

Lägre bränsleförbrukning

Lägre bränsleförbrukning

När du kör på enbart el minskar bränsleförbrukning vilket ger mer pengar över i plånboken.

Bilskatten blir lägre

Bilskatten blir lägre

Den minskade bränsleåtgången resulterar även i minskade koldioxidutsläpp vilket leder till lägre bilskatt.

Lång elektrisk räckvidd

Lång elektrisk räckvidd

Du har möjlighet att köra flera mil på enbart el – perfekt om du kör mycket i tät stadstrafik eller pendlar och önskar lägre koldioxidutsläpp.

Månadskostnad istället för billån

Att privatlesa en plug in-hybrid hos oss på Hyundai är fördelaktigt på många sätt. Det är ett det perfekta sättet för dig som vill ha en ny bil, men inte vill ansöka om ett billån. Så fort du har tecknat ett avtal hos en av våra återförsäljare och bilen har levererats kan du greppa ratten och ge dig ut på vägarna. Ett smidigt sätt att komma i gång med att köra elektriskt.
Privatleasa en plug-in hybrid – så går det till

Privatleasa en plug-in hybrid – så går det till

  • Inget billån
  • Nybilsgaranti ingår

När du privatleasar en plug-in hybrid behöver du bara tänka på vart du vill åka och slipper oroa dig för att betala av ett billån. I månadskostnaden ingår dessutom nybilsgaranti.

Upplev en plug-in hybrid

Upplev en plug-in hybrid

Känn hur det är att köra på enbart el när situationen tillåter det i en plug-in hybrid! Provkör idag och njut av den direkta responsen och sportkänslan.

Plug-in hybrider boka provkörning

Vad vill du läsa mer om?

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid