TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleasing från 5 536 kr/mån

Privatleasing från 5 536 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om PrivatleasingTUCSON Plug-in Hybrid Privatleasing

En utveckling som märks och syns

TUCSON Plug-in Hybrid tar inte bara ett stort kliv framåt. Den tar minst två. Och det både syns och märks. Vår populära SUV erbjuder nu helt ny revolutionerande design, den senaste teknologin och möjlighet till körning på enbart el med ett enda knapptryck.
Vad är en Plug-in Hybrid?

Vad är en Plug-in Hybrid?

TUCSON Plug-in Hybrid har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på enbart el upp till 62 km med ett enkelt knapptryck. När elen är förbrukad tar det helt parallella hybriddrivlinesystemet över, vilket gör att du kan köra vidare med hjälp av bensinmotorn.

Mer om prestanda
Ny markant design

Ny markant design

TUCSON Plug-in Hybrid utstrålar kraft, elegans och dynamik och är med alla sina detaljer ett bevis på att en SUV kan sätta nya standarder.

Mer om design
Säkerhet som skapar trygghet

Säkerhet som skapar trygghet

Med några av de bästa säkerhetsfunktionerna i klassen kan du slappna av och känna dig trygg i TUCSON Plug-in Hybrid.

Mer om säkerhet
Banbrytande uppkoppling

Banbrytande uppkoppling

TUCSON Plug-in Hybrid är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat får du tillgång till en 10,25” pekskärm, och även Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner från din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling
Ännu större komfort

Ännu större komfort

Komfort och bekvämlighet råder det inte brist på i TUCSON Plug-in Hybrid. Du kan bland annat njuta av eluppvärmda säten fram och bak samt automatisk klimatanläggning.  

Mer om komfort
Många utrustningsnivåer

Många utrustningsnivåer

TUCSON Plug-in Hybrid finns i flera olika utrustningsnivåer. Det gör det enkelt att hitta den modell som passar dig och dina behov.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Vi på Hyundai hjälper dig alltid att komma framåt. Läs mer om de tjänster vi kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster

Möt resten av familjen

TUCSON

TUCSON

TUCSON är mildhybrid som standard och därmed byggd för att minska CO2-utsläppen och öka bränsleeffektiviteten.

Läs mer
TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

TUCSON finns nu även som hybrid med en 44.2 kW elmotor i kombination med den nya 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är TUCSON Plug-in Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjon polymerbatteriet i TUCSON Plug-in Hybrid omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer