TUCSON Plug-in Hybrid N Line

TUCSON Plug-in Hybrid N Line

Från 454 900 kr

Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid N Line

Bakom ratten på vår populäraste SUV är du van att göra ett starkt intryck. Nu kan du välja att köra TUCSON Plug-in Hybrid som sportig N Line-version och väcka ännu mera uppmärksamhet. Förutom progressiv design kan du få ännu större körglädje genom tillval av ett elektroniskt stabilitetssystem som automatiskt optimerar kördynamiken.

Tillåt kakor att titta på videon

Självsäkra detaljer

Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid N Line utstrålar hisnande prestanda och är uppgraderad med ett brett utbud av motorsportinspirerade designdetaljer. Den utmanande frontgrillen är en kantigare version av standardmodellens karaktäristiska parametriska signaturljus, med förfinade luftintag och en snyggt integrerad N Line-logo.
Fronten

Fronten

Den exklusiva N Line-grillen, silverglänsande stötdämpare och rektangulär N Line-stötfångare med sportiga luftintag är frontens absoluta höjdpunkter.

Baksidan

Baksidan

Den främre rektangulära stötfångaren går igen baktill och harmoniserar perfekt med en röd reflexlinje och dubbla sportiga avgasrör.

Sidan

Sidan

På sidorna kännetecknas helt nya TUCSON Plug-in Hybrid N Line av en energifullt utformad kaross med dynamiska proportioner och linjer som ger ett slankt intryck.

N Line-frontgrill

N Line-frontgrill

Frontgrillen med sitt parametriska juvelliknande mönster har gjorts ännu kantigare för att skapa ytterligare reflektioner, och kompletteras av en N Line-logo och strålkastare med svart inramning.

Exklusiva 19” aluminiumfälgar

Exklusiva 19” aluminiumfälgar

De kraftiga och sportiga aluminiumfälgarna är en fortsättning på Sensuous Sportiness-temat, och har också ett parametriskt mönster som förstärker den geometriska strukturen.

Dubbla avgasrör

Dubbla avgasrör

De dubbla aggressiva avgasrören och den kraftiga stötfångaren baktill på TUCSON Plug-in Hybrid N Line, förstärker inspirationen från motorsportsvärlden.

Blanksvarta höjdpunkter

Blanksvarta höjdpunkter

Ramen runt sidofönstren samt sidospeglarna kommer i den blanksvarta färgen Phantom Black, vilket understryker den eleganta racingdesignen.

 

Aerodynamisk spoiler

Aerodynamisk spoiler

För att betona det sportiga utseendet har TUCSON Plug-in Hybrid N Line också utrustats med en aerodynamisk bakre spoiler, som är längre än på standardmodellen och utsmyckad med fenor.

Uppgradera din komfortzon

Välkommen till en helt ny högre nivå av sportighet! Kliv in i den helt nya uppgraderade kupén på TUCSON Plug-in N Line och känn de starka motorsportsinfluenserna. Här sitter du som ett äkta rallyproffs i sportsäten med N-logo och röda kontrastsömmar som också går igen på insidan av dörrarna och armstöden.
N Line-säten

N Line-säten

De sportiga N Line-sätena ger dig full kontroll och komfort med ländryggsstöd och har en exklusiv finish bestående av perforerad svart mocka och läder.

Växla genom ett knapptryck

Växla genom ett knapptryck

N-logon syns också på den elektroniska växelväljaren som är integrerad i den mörka eleganta mittkonsolen.

Aluminiumpedaler

Aluminiumpedaler

Bilens aluminiumpedaler förhöjer den dynamiska körupplevelsen. Pedalerna är gjorda av borstad metall med halkfria gummikuddar för bättre kontroll.

N Line-läderratt

N Line-läderratt

TUCSON Plug-in Hybrid N Line kommer med en läderklädd ratt med röda kontrastsömmar, N-logo och metalldetaljer.

Röda kontrastsömmar

Röda kontrastsömmar

Den sportiga interiören har smyckats med röda kontrastsömmar både på sätena, ratten, dörrklädseln och armstöden.

Ökad körglädje med ECS

Med tillvalet Electronically Controlled Suspension (ECS), ett elektroniskt stabiliseringssystem, får du ytterligare flexibilitet på vägarna tack vare adaptiv dämpningsteknik. ECS tar körglädjen till nästa nivå med mer dynamiska köregenskaper, bättre vibrationsdämpning och ökad smidighet bakom ratten.
Optimal smidighet

Optimal smidighet

Helt nya TUCSON Plug-in Hybrid N Line har utformats för maximal körglädje. Karossen har skapats för smidig hantering oavsett väg- och väderförhållanden. Fjädring och upphängning har också förfinats för att minska stötar och öka komforten under sportig körning.

Normalläge

Normalläge

I körläget ”normal” har ingenjörerna bibehållit den goda körkomforten i stadstrafik, vilket säkerställer att styrningen blir stramare när du kör i högre hastighet på exempelvis landsvägar.

Sportläge

Sportläge

Det sportiga körläget har vässats och erbjuder ännu mer kontroll och feedback över hela hastighetsregistret. Styrningen upplevs mer direkt och antispinn-funktionen försäkrar ännu bättre grepp på vägen.

Drivlinor

Helt nya TUCSON N Line kommer, precis som standardmodellen, med ett stort antal drivlinor som fokuserar både på kraft, effektivitet och olika nivåer av elektrifiering. Alla drivlinor bygger på en fyrcylindrig 1.6-liters T-GDi bensinmotor.
Plug-in Hybrid

Plug-in Hybrid

Plug-in hybriden drivs av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en 66.9 kW elmotor, som stöttas av ett 13.8 kWh litiumjon polymerbatteri. Tillsammans skapar de en effekt på 265 hk och ett direkt vridmoment på 304 Nm. Standard är en 6-stegad automatväxellåda och fyrhjulsdrift.

 

Hybrid

Hybrid

Hybriden drivs av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en 44.2 kW elmotor, som stöttas av ett 1.49 kWh litiumjon polymerbatteri. Det ger dig en kombinerad effekt på 230 hk och ett direkt vridmoment på 350 Nm. Standard är manuell 6-stegad automatväxellåda och möjlighet till fyrhjulsdrift finns.

Läs mer
Mildhybrid som standard

Mildhybrid som standard

Som standard drivs helt nya TUCSON N Line av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med ett stöttande mildhybridsystem och 180 hk, 7-växlad dubbelkopplingslåda samt fyrhjulsdrift. Den är också utrustad med vår unika CVVD-teknologi som optimerar motorns prestanda och bränsleeffektivitet, samtidigt som den minskar koldioxidutsläppen under körning.

Läs mer

Vad vill du läsa mer om?

Nya effektiva motorer

Nya effektiva motorer

Mer om prestanda
Revolutionerande design

Revolutionerande design

Mer om design
Säkerhet i toppklass

Säkerhet i toppklass

Mer om säkerhet
Gott om utrymme

Gott om utrymme

Mer om komfort