Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid N Line interiör.

TUCSON Plug-in Hybrid N Line

Från 479 900 kr

Upptäck TUCSON Plug-in Hybrid N Line

Bakom ratten på vår populäraste SUV är du van att göra ett starkt intryck. Nu kan du välja att köra TUCSON Plug-in Hybrid som sportig N Line-version och väcka ännu mera uppmärksamhet. Förutom progressiv design kan du få ännu större körglädje genom tillval av ett elektroniskt stabilitetssystem som automatiskt optimerar kördynamiken.

Tillåt kakor att titta på videon

Exteriör

Kraftfulla detaljer och dynamiskt självförtroende

TUCSON Plug-in Hybrid N Line utstrålar hisnande prestanda och är uppgraderad med ett brett utbud av motorsportinspirerade designdetaljer. Den utmanande frontgrillen är en kantigare version av standardmodellens karaktäristiska parametriska signaturljus, med förfinade luftintag och en snyggt integrerad N Line-logo.
Fronten

Fronten

Den exklusiva N Line-grillen, silverglänsande stötdämpare och rektangulär N Line-stötfångare med sportiga luftintag är frontens absoluta höjdpunkter.

Sidan

Sidan

På sidorna kännetecknas TUCSON Plug-in Hybrid N Line av en energifullt utformad kaross med dynamiska proportioner och linjer som ger ett slankt intryck.

Baksidan

Baksidan

Den främre rektangulära stötfångaren går igen baktill och harmoniserar perfekt med en röd reflexlinje och dubbla sportiga avgasrör.

N Line-frontgrill

N Line-frontgrill

Frontgrillen med sitt parametriska juvelliknande mönster har gjorts ännu kantigare för att skapa ytterligare reflektioner, och kompletteras av en N Line-logo och strålkastare med svart inramning.

Exklusiva 19” aluminiumfälgar

Exklusiva 19” aluminiumfälgar

De kraftiga och sportiga aluminiumfälgarna är en fortsättning på Sensuous Sportiness-temat, och har också ett parametriskt mönster som förstärker den geometriska strukturen.

Dubbla avgasrör

Dubbla avgasrör

De dubbla aggressiva avgasrören och den kraftiga stötfångaren baktill på TUCSON Plug-in Hybrid N Line, förstärker inspirationen från motorsportsvärlden.

Blanksvarta detaljer

Blanksvarta detaljer

Ramen runt sidofönstren samt sidospeglarna kommer i den blanksvarta färgen Phantom Black, vilket understryker den eleganta racingdesignen.

 

Aerodynamisk spoiler

Aerodynamisk spoiler

För att betona det sportiga utseendet har TUCSON Plug-in Hybrid N Line också utrustats med en aerodynamisk bakre spoiler, som är längre än på standardmodellen och utsmyckad med fenor.

Skapa snygga kontraster

Uttryck din personlighet med nya TUCSON Plug-in Hybrid N Line. Välj mellan en rad olika exteriörfärger med snyggt kontrasterande svart tak. Vilken känns mest som du?

Interiör

Uppgradera din komfortzon

Välkommen till en helt ny högre nivå av sportighet! Kliv in i den helt nya uppgraderade kupén på TUCSON Plug-in N Line och känn de starka motorsportsinfluenserna. Här sitter du som ett äkta rallyproffs i sportsäten med N-logo och röda kontrastsömmar som också går igen på insidan av dörrarna och armstöden.
N Line-säten

N Line-säten

De sportiga N Line-sätena ger dig full kontroll och komfort med ländryggsstöd och har en exklusiv finish bestående av perforerad svart mocka och läder.

Växla genom ett knapptryck

Växla genom ett knapptryck

N-logon syns också på den elektroniska växelväljaren som är integrerad i den mörka eleganta mittkonsolen.

Aluminiumpedaler

Aluminiumpedaler

Bilens aluminiumpedaler förhöjer den dynamiska körupplevelsen. Pedalerna är gjorda av borstad metall med halkfria gummikuddar för bättre kontroll.

N Line-läderratt

N Line-läderratt

TUCSON Plug-in Hybrid N Line kommer med en läderklädd ratt med röda kontrastsömmar, N-logo och metalldetaljer.

Röda kontrastsömmar

Röda kontrastsömmar

Den sportiga interiören har smyckats med röda kontrastsömmar både på sätena, ratten, dörrklädseln och armstöden.

Prestanda

N Line-känsla i en plug-in hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid drivs av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en 66.9 kW elmotor, som stöttas av ett 13.8 kWh litiumjon polymerbatteri. Tillsammans skapar de en effekt på 265 hk och ett direkt vridmoment på 304 Nm som gör att du kan njuta av motorsportsinspirerad respons bakom ratten på en plug-in hybrid.
Optimal smidighet

Optimal smidighet

TUCSON Plug-in Hybrid N Line har utformats för maximal körglädje. Karossen har skapats för smidig hantering oavsett väg- och väderförhållanden. Fjädring och upphängning har också förfinats för att minska stötar och öka komforten under sportig körning.

Normalläge

Normalläge

I körläget ”normal” har ingenjörerna bibehållit den goda körkomforten i stadstrafik, vilket säkerställer att styrningen blir stramare när du kör i högre hastighet på exempelvis landsvägar.

Sportläge

Sportläge

Det sportiga körläget har vässats och erbjuder ännu mer kontroll och feedback över hela hastighetsregistret. Styrningen upplevs mer direkt och antispinn-funktionen försäkrar ännu bättre grepp på vägen.

Drivlinor

TUCSON N Line kommer, precis som standardmodellen, med ett stort antal drivlinor som fokuserar både på kraft, effektivitet och olika nivåer av elektrifiering. Alla drivlinor bygger på en fyrcylindrig 1.6-liters T-GDi bensinmotor.
Bensinmotor

Bensinmotor

Den 1.6 liters T-GDi bensinmotorn i kombination med elmotorn ger en total effekt på 265 hk.

Elmotor

Elmotor

Den kraftfulla elmotorn på 66.9 kW levererar ett direkt vridmoment på 304 Nm vilket ger TUCSON Plug-in Hybrid N Line en riktig sportkänsla.

Batteri

Batteri

Litiumjon polymerbatteriet på 13.8 kWh lagrar elektricitet från det regenererande bromssystemet och förser ständigt elmotorn med ny energi.

Mer om N Line

Mer om N Line

Våra N Line-modeller blir allt mer populära – och vi förstår varför. På samma sätt som att våra N-bilar ärver det allra bästa från motorsportvärlden, överför vi det bästa från N direkt till N Line. Resultatet är ett unikt och sportigt utrustningspaket.

Mer om N Line

Vad vill du läsa mer om?

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten

Revolutionerande design

Revolutionerande design

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper