BlueLink®

BlueLink®

En stabil anslutning
BlueLink® håller dig uppkopplad mot din Hyundai – oavsett var du befinner dig

BlueLink® är ett litet SIM-kort i din Hyundai som är designat för att göra din vardag enklare och säkrare. Med BlueLink® är din Hyundai nämligen alltid ansluten till internet. Via en app på din mobil kan du bland annat få tillgång till information om trafikläget innan du ska ge dig iväg. Det gör att du kan planera din resväg i farten, och när du har parkerat kan appen berätta om du har glömt att låsa bilen. Eller hjälpa dig att hitta den.

Uppgradera ditt konto innan 30 juni 2021

Uppgradera ditt konto innan 30 juni 2021

Få tillgång till BlueLink® och alla andra framtida tjänster från Hyundai med en enda inloggning. Uppgradera ditt konto direkt i appen!

Läs mer
Innan resan

Innan resan

Med BlueLink®-appen är det lätt att starta din resa innan du har satt dig i din Hyundai. Appen gör det möjligt att i förväg kontrollera bilens bränslenivå, planera din rutt och mycket mer i förväg. Har du en elektrifierad Hyundai kan du även slå på klimatanläggningen på distans.

 

Läs mer
Under resan

Under resan

BlueLink® och Hyundai LIVE Services gör resan enklare, utan att du behöver ta ögonen från vägen. Du behöver bara höja rösten, så kan navigationssystemet och andra funktioner rätta sig efter dina anvisningar. Du kan till exempel styra musiken och få senaste nytt om trafikläget, vädret och resvägar.

 

Läs mer
Efter resan

Efter resan

Resan är inte slut när du stiger ur din Hyundai. Du kan enkelt använda BlueLink® för att få vägbeskrivningar när du är till fots och sedan tillbaka till bilen igen, ifall du skulle bli osäker på var du har parkerat. Via appen kan du också snabbt kontrollera att bilen är låst – samt få en notis om någon försökt bryta sig in i den.

 

Läs mer
Vanliga frågor om BlueLink®

Nej, det är tyvärr inte möjligt att eftermontera BlueLink®, eftersom ett SIM-kort är installerat i bilen under produktionen.

Din återförsäljare hjälper dig att aktivera BlueLink® i din bil.

Hitta återförsäljare

Kontakta din återförsäljare om du är osäker på om din bil har BlueLink®.

Hitta återförsäljare

Läs mer om BlueLink®
BlueLink®-appen

BlueLink®-appen

Läs mer
LIVE Services

LIVE Services

Läs mer
Uppkoppling

Uppkoppling

Läs mer