Kom fram snabbare med Hyundai LIVE Services

Bluelink-funktionen Hyundai LIVE Services ger dig information i realtid om väder, trafikinformation, närmaste bensinstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare och lediga parkeringsplatser.
Bättre trafikinformation

Bättre trafikinformation

Med Hyundai LIVE Services beräknas din rutt via Bluelink-systemet snarare än via navigationssystemet i din bil. Det gör att du får mer exakt trafikinformation, så att du kommer till din destination snabbare och enklare.
Mer exakta ankomsttider

Mer exakta ankomsttider

Hyundai LIVE Services ger dig bättre trafikprognoser (baserat på historiska data) och ger dig den senaste trafikinformationen. Systemet kan därför beräkna mycket mer exakta ankomsttider jämfört med traditionella navigationssystem.

Uppdateras var femte minut

Uppdateras var femte minut

Trafikinformation i navigationssystem uppdateras var femte minut med hjälp av Hyundai LIVE Services. Det innebär att du alltid har tillgång till den senaste informationen och krävs det en ny beräkning av din rutt görs den utifrån din aktuella plats.

Varning för fartkameror

Varning för fartkameror

En omfattande tjänst med varning för både fasta och mobila fartkameror. Så att du kan fokusera på en säker, trygg och avslappnad körning.

Där lokal lagstiftning tillåter det.

Tankställen & laddstationer

Tankställen & laddstationer

Hitta ett tankställe eller en laddningsstation nära dig, och se vilket alternativ som är billigast.

Ingen mer räckviddsångest

Ingen mer räckviddsångest

Du behöver aldrig oroa dig för att få slut på energi. Hyundai LIVE Services visar dig lediga laddningsstationer i realtid samt ge dig information om kontakttyper med mera.

Navigera på fler sätt än ett

Navigera på fler sätt än ett

Du kan söka efter tank- eller laddstationer nära din nuvarande position, ditt resmål, utgå från en specifik punkt på kartan eller en stad. Sedan behöver du bara markera och köra.

Väder

Väder

Det är bra att känna till väderutsikterna för din region när du påbörjar din resa. Du kan alltid hålla koll på aktuella väderutsikter för din plats, din destination eller för de städer du valt som favoriter.

 

Parkering

Parkering

Hitta en parkeringsplats utan krångel med att leta efter lediga platser. Med parkeringsinformation kan du hitta och jämföra parkeringsalternativ nära dig.

 

I garage eller på gatan?

I garage eller på gatan?

Systemet hjälper dig att hitta parkeringsgarage, parkeringsplatser och till och med parkeringar på gatan. Garage som är fulla och platser som är upptagna är rödmarkerade. 

Fler sätt att parkera på

Fler sätt att parkera på

Du kan också söka efter lediga parkeringsplatser nära din nuvarande position, ditt resmål, utgå från en specifik punkt på kartan eller en stad.

LIVE-POI

LIVE-POI

Det har aldrig varit enklare att söka efter en adress, en sevärdhet eller en kombination av båda. Tack vare fritextsökningen kan du alltid hitta den plats du letar efter.

Fritextsökning

Fritextsökning

Skriv in valfri adress eller kategori så hjälper systemet dig att hitta din destination.

Hyundai-återförsäljare

Hyundai-återförsäljare

Få tillgång till live-information om Hyundai-återförsäljare i närheten. Perfekt om du behöver assistans när du är ute och kör långt hemifrån.

Läs mer om Bluelink®

Bluelink®-appen

Bluelink®-appen

Bluelink®

Bluelink®

Uppkoppling

Uppkoppling