Liveservice Topbanner

Hyundai LIVE Services

Kom fram snabbare med Hyundai LIVE Services

Bluelink-funktionen Hyundai LIVE Services ger dig information i realtid om väder, trafikinformation, närmaste bensinstationer, närliggande Hyundai-återförsäljare och lediga parkeringsplatser.

Funktioner på vägen

Aktuell trafikinformation

Aktuell trafikinformation

Få information om aktuella trafikförhållanden och låt bilen beräkna den snabbaste vägen för dig med en uppskattad ankomsttid. Bluelink kan även rapportera om vädret på din rutt.

Parkering

Parkering

Hitta en parkeringsplats utan krångel med att leta efter lediga platser. Med parkeringsinformation kan du hitta och jämföra parkeringsalternativ nära dig.

 

Tankställen & laddstationer

Tankställen & laddstationer

Hitta ett tankställe eller en laddningsstation nära dig, och se vilket alternativ som är billigast.

Sök plats

Sök plats

Sök efter platser nära dig utan att du behöver känna till adressen. Du söker enkelt efter t.ex. "restaurang" eller "museum". Du kan även spara din destination för en säkrare resa.

Hyundai-återförsäljare

Hyundai-återförsäljare

Få tillgång till live-information om Hyundai-återförsäljare i närheten. Perfekt om du behöver assistans när du är ute och kör långt hemifrån.

Varning för fartkameror

Varning för fartkameror

En omfattande tjänst med varning för både fasta och mobila fartkameror. Så att du kan fokusera på en säker, trygg och avslappnad körning.

Där lokal lagstiftning tillåter det.

LIVE-POI

LIVE-POI

Det har aldrig varit enklare att söka efter en adress, en sevärdhet eller en kombination av båda. Tack vare fritextsökningen kan du alltid hitta den plats du letar efter.

Väder

Väder

Det är bra att känna till väderutsikterna för din region när du påbörjar din resa. Du kan alltid hålla koll på aktuella väderutsikter för din plats, din destination eller för de städer du valt som favoriter.

 

Läs mer om Bluelink®

Bluelink®-appen

Bluelink®-appen

Bluelink®

Bluelink®

Uppkoppling

Uppkoppling