BlueLink®-appen

BlueLink®-appen

Din Hyundai är alltid med dig

Oavsett var du befinner dig – och vart du är på väg – kan du vara säker på att du alltid kan vara ansluten till din Hyundai med BlueLink®-appen. Du kan planera din resväg hemifrån, hitta och låsa bilen, samt kontrollera dess status. Har du en av våra elbilar får du tillgång till ännu fler smarta app-funktioner.

Tillåt kakor att titta på videon

Anslut närsomhelst

Oavsett var du är kan du ta fram mobilen, starta BlueLink®-appen och se till att din Hyundai är i säkerhet, har tillräckligt med energi och är redo för nästa äventyr.
Bluelink Chek In 1

Fjärrlås

Glömt att låsa din Hyundai? Oroa dig inte, bilen meddelar dig om det händer genom att skicka en notis till din mobil. Med hjälp av din PIN-kod, Touch ID eller Face ID kan du sedan låsa eller låsa upp din bil via appen.

Undvik inbrott

BlueLink håller alltid koll på din bil. Om någon försöker bryta sig in i din Hyundai – det vill säga om dörrlåset bryts och dörren öppnas – kommer BlueLink-appen att skicka en notis till din mobil.

Bluelink Chek In 2

Se till att allt fungerar

För ultimat sinnesro kan du utföra en fullständig fordonsdiagnostik över din bils hälsa via BlueLink-appen. Fordonsrapporten varnar dig om några system inuti bilen behöver kontrolleras, till exempel däcktryck, bromsar och krockkuddar.

Bilens status

Behöver du tanka eller ladda? Se efter i BlueLink-appen! Njut av att kunna få en komplett överblick av din Hyundai var som helst, när som helst. Du kan till exempel se om bilens bagagelucka, dörrar och fönster är låsta eller olåsta.

Kartor och platsfunktioner

Att använda navigationssystemet i bilen är enkelt, speciellt med röststyrning, men med BlueLink-appen kan du även planera din resväg när du inte befinner dig i bilen. När du har parkerat erbjuder appen vägledning ända fram till dörren och en karta visar dessutom bilens exakta position – så att du inte glömmer var du ställt den.
Bluelink Maps 1

Skicka destination till bilen

Använd BlueLink-appen för att söka efter destinationer och planera din resväg dit oavsett var du befinner dig. Appen och bilens navigationssystem är synkroniserade, så rutten är redo så fort du sätter dig bakom ratten.

Vägledning till dörren

Om ditt resmål är inom 200 meter upp till 2 kilometer bort kan du överlåta bilens navigering till BlueLink-appen. Med hjälp av AR-teknik eller Google Maps får du vägledning i mobilen ända fram till dörren.

Hitta din bil

Du behöver aldrig mer glömma var du har ställt din Hyundai. En karta i BlueLink®-appen visar bilens exakta position, oavsett var du befinner dig i världen.

Särskilt för elbilar

Om du har en elbil med BlueLink® får du – utöver alla funktioner ovan – också tillgång till följande:
Bluelink Elbil 1

Gör det bekvämt för dig

Ställ in önskad temperatur i BlueLink-appen så aktiveras bilens värmare eller AC automatiskt och ser till att klimatet blir perfekt inför nästa resa.

Återstående räckvidd

Innan du ger dig av kan du kontrollera hur långt du kan köra på den återstående uppladdningen.

Bluelink Elbil 2

Programmerbar uppladdning

BlueLink-appen ger dig kontroll över uppladdningen av din elbil. Programmera hur länge bilen ska laddas och under vilken tid på dygnet. Allt för att ladda till bästa möjliga pris och ha fullt batteri vid avfärd.

Frångå standarden

Ta total kontroll över uppladdningen av din elektriska Hyundai. Om du vill kan du själv ställa in de procentuella gränserna för normal respektive snabbladdning i appen.

Personliga inställningar

BlueLink®-appen är inte bara extremt praktisk – den är personlig, smidig och flexibel också.
Bluelink Personal 1

Sammanställningar och detaljer

Välj en månad och få en sammanställning av dina bilresor inklusive restid, körd sträcka, medelhastighet och toppfart. Du kan också välja en specifik dag och syna en resa i detalj.

Glöm aldrig något viktigt

Synkronisera BlueLink-appen och din ordinarie kalenderapp så att du kan se dagens inplanerade aktiviteter direkt när du startar upp BlueLink-appen.

Bluelink Personal 2

Förlora aldrig din profil

Säkerhetskopiera din profil och dina bilinställningar i BlueLink-Cloud. Då kan du också överföra dina personliga preferenser till en ny Hyundai.

Gör den till din

I BlueLink-appen kan du slå på och av funktioner och anpassa appens startskärm efter dina behov och intressen. Vill du, kan du också lägga till appen som en widget så att du når den även när din mobil är låst.

 

Ladda ner BlueLink®

Ladda ner BlueLink®

För att ta del av alla funktioner BlueLink® har att erbjuda kan du ladda ned appen till din mobil eller surfplatta:

 

Hämta i App Store

Ladda ner i Google Play

 

 

Läs mer om BlueLink®

BlueLink®

BlueLink®

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services

Uppkoppling

Uppkoppling