Bluelink-appen Hyundai Sverige.

Bluelink®-appen

Din Hyundai är alltid med dig

Oavsett var du befinner dig – och vart du är på väg – kan du vara säker på att du alltid kan vara ansluten till din Hyundai med Bluelink-appen. Du kan planera din resväg hemifrån, hitta och låsa bilen, samt kontrollera dess status. Har du en av våra elbilar får du tillgång till ännu fler smarta app-funktioner.

Funktioner

Utforska Bluelink® och alla funktioner

Få en snabb överblick över vad Bluelink kan göra i videon nedan.

Tillåt kakor att titta på videon

Anslut närsomhelst

Oavsett var du är kan du ta fram mobilen, starta Bluelink-appen och se till att din Hyundai är i säkerhet, har tillräckligt med energi och är redo för nästa äventyr.
Lås eller lås upp din Hyundai i Bluelink-appen.

Fjärrlås

Glömt att låsa din Hyundai? Oroa dig inte, bilen meddelar dig om det händer genom att skicka en notis till din mobil. Med hjälp av din PIN-kod, Touch ID eller Face ID kan du sedan låsa eller låsa upp din bil via appen.

Push-notis om inbrott visas i Bluelink-appen.

Undvik inbrott

Bluelink håller alltid koll på din bil. Om någon försöker bryta sig in i din Hyundai – det vill säga om dörrlåset bryts och dörren öppnas – kommer Bluelink-appen att skicka en notis till din mobil.

Fordonsrapport visas i Bluelink-appen.

Se till att allt fungerar

För ultimat sinnesro kan du utföra en fullständig fordonsdiagnostik över din bils hälsa via Bluelink-appen. Fordonsrapporten varnar dig om några system inuti bilen behöver kontrolleras, till exempel däcktryck, bromsar och krockkuddar.

Bilens status visas i Bluelink-appen.

Bilens status

Behöver du tanka eller ladda? Se efter i Bluelink-appen! Njut av att kunna få en komplett överblick av din Hyundai var som helst, när som helst. Du kan till exempel se om bilens bagagelucka, dörrar och fönster är låsta eller olåsta.

Kartor och platsfunktioner

Att använda navigationssystemet i bilen är enkelt, speciellt med röststyrning, men med Bluelink-appen kan du även planera din resväg när du inte befinner dig i bilen. När du har parkerat erbjuder appen vägledning ända fram till dörren och en karta visar dessutom bilens exakta position – så att du inte glömmer var du ställt den.
Planera din resväg i Bluelink-appen.

Skicka destination till bilen

Använd Bluelink-appen för att söka efter destinationer och planera din resväg dit oavsett var du befinner dig. Appen och bilens navigationssystem är synkroniserade, så rutten är redo så fort du sätter dig bakom ratten.

Bluelink-appen vägleder dig även utanför bilen.

Vägledning till dörren

Om ditt resmål är inom 200 meter upp till 2 kilometer bort kan du överlåta bilens navigering till Bluelink-appen. Med hjälp av AR-teknik eller Google Maps får du vägledning i mobilen ända fram till dörren.

En karta i Bluelink-appen visar var din Hyundai är parkerad.

Hitta din bil

Du behöver aldrig mer glömma var du har ställt din Hyundai. En karta i Bluelink-appen visar bilens exakta position, oavsett var du befinner dig i världen.

För elbilar

Mer för dig som kör på el

Om du har en elbil med Bluelink får du – utöver alla funktioner ovan – också tillgång till följande:
Klimatkontroll för elbilar i Bluelink-appen.

Gör det bekvämt för dig

Ställ in önskad temperatur i Bluelink-appen så aktiveras bilens värmare eller AC automatiskt och ser till att klimatet blir perfekt inför nästa resa.

Se återstående räckvidd i Bluelink-appen.

Återstående räckvidd

Innan du ger dig av kan du kontrollera hur långt du kan köra på den återstående uppladdningen.

Programmerbar laddning i Bluelink-appen.

Programmerbar uppladdning

Bluelink-appen ger dig kontroll över uppladdningen av din elbil. Programmera hur länge bilen ska laddas och under vilken tid på dygnet. Allt för att ladda till bästa möjliga pris och ha fullt batteri vid avfärd.

Ställ in önskad laddningsprocent i Bluelink-appen.

Frångå standarden

Ta total kontroll över uppladdningen av din elektriska Hyundai. Om du vill kan du själv ställa in de procentuella gränserna för normal respektive snabbladdning i appen.

Personliga inställningar

Gör appen till din

Bluelink-appen är inte bara extremt praktisk – den är personlig, smidig och flexibel också.
Ta del av sammanställningar i Bluelink-appen.

Sammanställningar och detaljer

Välj en månad och få en sammanställning av dina bilresor inklusive restid, körd sträcka, medelhastighet och toppfart. Du kan också välja en specifik dag och syna en resa i detalj.

Synkronisera Bluelink-appen och din ordinarie kalenderapp.

Glöm aldrig något viktigt

Synkronisera Bluelink-appen och din ordinarie kalenderapp så att du kan se dagens inplanerade aktiviteter direkt när du startar upp Bluelink-appen.

Säkerhetskopiera din profil och dina bilinställningar i Bluelink-Cloud.

Förlora aldrig din profil

Säkerhetskopiera din profil och dina bilinställningar i Bluelink-Cloud. Då kan du också överföra dina personliga preferenser till en ny Hyundai.

Anpassa Bluelink-appens startskärm efter dina behov och intressen.

Gör den till din

I Bluelink-appen kan du slå på och av funktioner och anpassa appens startskärm efter dina behov och intressen. Vill du, kan du också lägga till appen som en widget så att du når den även när din mobil är låst.

Mer om personliga inställningar

Tillåt kakor att titta på videon

Priser

Hur mycket kostar Bluelink?

När du köper en ny Hyundai med Bluelink ingår automatiskt ett gratis 3 eller 5 års abonnemang. Vid fortsatt användning efter den kostnadsfria perioden tillkommer en abonnemangsavgift enligt nedan. Abonnemanget förlängs inte automatiskt efter gratisperioden.
  • Gratisperiod: 3 år
  • Pris per månad (efter gratisperioden): 109 kr.
  • Gratisperiod: 5 år
  • Pris per månad (efter gratisperioden): 59 kr

Kom igång

Ladda ner Bluelink®

För att ta del av alla funktioner Bluelink har att erbjuda kan du ladda ned appen till din mobil eller surfplatta. I videon nedan ser du sedan hur du aktiverar Bluelink. Har du fler frågor? Svar på vanliga frågor hittar du i vår FAQ längst ned.
Hämta Bluelink-appen i App Store.
Hämta Bluelink-appen med Google Play.

Tillåt kakor att titta på videon

Upplever du svårigheter med Bluelink®?

Om du upplever att bilen antingen inte är ansluten till nätverket, inte kan paras ihop med Bluelink-appen eller inte svarar på kommandon du skickar från appen, så kan du prova att återställa navigationsenheten i bilen.

För att återställa använder du ett spetsigt föremål, exempelvis en kulspetspenna, och trycker in återställningsknappen.

Om återställningen inte fungerar eller om du behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta din lokala Hyundai-återförsäljare.

Om du har problem med Bluelink-appen börja med att stänga av och starta om din telefon. Fungerar inte det återaktiverar du appen genom att följa stegen i filmen längre upp på sidan. Försök också att para ihop din bil och appen på nytt enligt beskrivningen ovan. Du kan också prova funktionen "Glömt lösenord" i appen.

Vänligen kontakta din lokala Hyundai-återförsäljare om du behöver mer hjälp.

FAQ

Vanliga frågor och svar

När du registrerar din bil i Bluelink-appen ombeds du att knappa in en 6-siffrig kod för att lägga till din bil i appen. Tryck på ”Inställningar” på bilens pekskärm följt av ”Bluelink” för att se koden.

Stöter du på problem med Bluelink är du välkommen att kontakta supporten via [email protected]. Givetvis kan du även vända dig till din lokala Hyundai-återförsäljare.

Bilens primära användare kan ge direktåtkomst till hur många andra användare som helst.

Den finns att ladda ner här.

Bluelink är tillgängligt för dig som har köpt en Hyundai som är utrustad med 10,25” pekskärm och navigation.

Nej, det är tyvärr inte möjligt att eftermontera Bluelink, eftersom ett SIM-kort installeras i bilen under produktionen.

Ja, om du har en smartphone med Apple eller Androids operativsystem.

Hämta i App Store

Ladda ner i Google Play

Ja. Appen kräver mobil dataåtkomst för att kunna användas på din smartphone. Använder du Bluelink via infotainmentsystemet i din Hyundai används i stället data från bilens SIM-kort.

Läs mer om Bluelink®

Bluelink®

Bluelink®

Hyundai LIVE Services

Hyundai LIVE Services

Uppkoppling

Uppkoppling