I30 Fastback N Line Oversigt Topbanner

i30 Fastback

Lyx med hög prestanda

i30 Fastback finns endast som N Line-version på den svenska marknaden

Elegant och dynamisk

Dynamiska i30 Fastback N Line känns igen på den eleganta sluttande taklinjen och den lägre karossen. Precis som resten av i30-familjen har den fått ett uppgraderat utseende och kommer med mildhybridteknik som standard.
I30 Fastback N Line Oversigt Breaker Stor
I30 Fastback N Line Oversigt Breaker Lille

Skönhet på nästa nivå

Med sin sluttande siluett och graciösa taklinje har i30 Fastback alltid varit vacker att se på. Nu är den bättre än någonsin med nya djärva designelement och de allra senaste smarta säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna samt en ny stor 10,25-tums pekskärm.
Djärv elegans

Djärv elegans

Samma unika silhuett med en ny design: i30 Fastback N Line har lyfts till nästa designnivå med en rad sportiga detaljer.

Dynamisk körning

Dynamisk körning

Med en sänkt kaross och kraftfulla turbomotorer levererar i30 Fastback N Line den sportiga prestandan du förväntar dig i alla lägen.

Smart uppkoppling

Smart uppkoppling

En 10,25" pekskärm speglar innehållet på din mobiltelefon (med hjälp av Apple CarPlayTM och Android AutoTM) och Bluelink håller håller dig ansluten till din bil.

N Line

N Line

i30 Fastback kommer endast i en N Line-version på den svenska marknaden. Det innebär en rad sportiga detaljer som standard, t.ex. N Line frontgrill, sportsäten, svart innertak, 17" eller 18" aluminiumfälgar (beroende på motor), aluminiumpedaler och mycket mer.

Sportig prestanda

Sportig prestanda

De moderna motorerna och växellådorna som finns till i30 Fastback N Line gör att du kan njuta av bekväma, stressfria resor.

Mer om prestanda

Håll dig uppkopplad mot din bil

Håll dig uppkopplad mot din bil

Som något helt nytt erbjuds Bluelink® till i30 Fastback. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner i bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Mer om uppkoppling
Säkerhet framför allt

Säkerhet framför allt

i30 Fastback kompromissar inte med säkerheten. Som standard ingår bl.a. automatisk nödbroms, helljusassistans, farthållare och filhållningsassistans. Dessutom finns det flera nya säkerhetssystem tillgängliga i ett nytt förarassistanspaket för en ännu tryggare körupplevelse.

Mer om säkerhet

i30, i30 Kombi och i30 N

i30 finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
i30

i30

Möt vardagen med stil i i30. Upplev smakfull dynamisk design samt de senaste uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna. Den tidlösa designen lyser igenom hela vägen in i minsta detalj tack vare Hyundais designfilosofi ’Sensous Sportiness’. i30 kommer som bränsleeffektiv mildhybrid som standard.

Mer om i30

i30 Kombi

i30 Kombi

Familjefavoriten i30 Kombi är utformad för att tackla vardagen med elegans. Med sin uppfriskande design, rymlighet och exceptionella mångsidighet är i30 Kombi ett självklart val oavsett om du kör barnen till skolan eller behöver plats för en lång bilsemester.

Mer om i30 Kombi

i30 N

i30 N

Hisnande kraft och racingdynamik men skapad för vardagsbruk – i30 N är den perfekta kombinationen av praktisk vardagsbil och snabb sportbil. Med lärdomar från motorsportvärlden har i30 N optimerats för bästa möjliga dynamiska prestanda, utan att kompromissa med vardagskomfort i toppklass.

Mer om i30 N

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Fastback tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper