Hyundai Irange 06A I30 FB Nline Hero

i30 Fastback

Från 259 900 kr

i30 Fastback finns endast som N Line-version på den svenska marknaden

Lyx med hög prestanda

i30 Fastback känns igen på den sluttande taklinjen och den lägre karossen. Precis som resten av i30-familjen har den fått ett uppgraderat utseende och kommer med mildhybrid som standard.
I30 Fbck Breaker Large Exterior
I30 Fbck Breaker Small Back
N Line

N Line

i30 Fastback kommer endast i en N Line-version på den svenska marknaden. Det innebär en rad sportiga detaljer som standard, t.ex. N Line frontgrill, sportsäten, svart innertak, 17" eller 18" aluminiumfälgar (beroende på motor), aluminiumpedaler och mycket mer.

Mer om N Line
Lyxig design

Lyxig design

i30 Fastback ser bra ut från alla vinklar. De nya V-formade LED-strålkastarna drar blickarna till sig och kompletterar den nya bredare frontgrillen.

Mer om design
Mildhybrid

Mildhybrid

i30 Fastback kännetecknas av den lägre karossen och kraftfulla turbomotor som ser till att bilen kör lika bra som den ser ut. Som något helt nytt kommer i30 Fastback med mildhybrid som standard.

Mer om prestanda
Säkerhet framför allt

Säkerhet framför allt

i30 Fastback kompromissar inte med säkerheten. Som standard ingår bl.a. automatisk nödbroms, helljusassistans, farthållare och filhållningsassistans. Dessutom finns det flera nya säkerhetssystem tillgängliga i ett nytt förarassistanspaket (extrautrustning).

Mer om säkerhet
Håll dig uppkopplad mot din bil

Håll dig uppkopplad mot din bil

Njut av funktioner som Apple CarPlay och Hyundai Live Services. Som något helt nytt erbjuds den uppdaterade Bluelink® till i30 Fastback. Via en app kan du styra flertalet olika funktioner på bilen. Dessutom får du tillgång till information om var bilen är parkerad, bränslenivå och mycket mer.

Mer om uppkoppling
Rymlig interiör

Rymlig interiör

Även om i30 Fastback är känd mest för sin lyxiga design så är kupén rymlig nog för att passa din vardag. Speciellt det stora bagageutrymmet på hela 450 liter rymmer det mesta. Baksätena kan fällas för ännu mer plats.

Mer om komfort
Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

Upptäck all utrustning i i30 Fastback N Line tillsammans med extrautrustning och tillbehör.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster

En familj - 3 nya medlemmar

Vilken modell vill du läsa mer om?
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är i30 Fastback tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer om garanti
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer om vägassistans