Köpa bil hos Hyundai

Från en innovativ elbil till en rymlig SUV eller familjevänlig kombi. Vårt omfattande utbud av modeller gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil. Helt elektrisk, plug-in hybrid, hybrid, bensin eller diesel? Du bestämmer! Ta en närmare titt på alla våra olika bilar här.

Varför Hyundai?

Vi på Hyundai har alltid lagt stor vikt vid ny teknologi, smarta idéer och annorlunda lösningar. Därför lanserar vi allt fler elektrifierade bilar och ser till att alla modeller har hög komfort och är fyllda med smart teknik och klassledande säkerhet oavsett drivkraft. Med en ny Hyundai följer 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka och 8 års batterigaranti för bilar med högspänningsbatterier (upp till 160 000 km). Dessutom ingår ett års Hyundai Vägassistans i Sverige och Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Välj Hyundai för ett bekymmersfritt bilägande.

Välj rätt Hyundai för dig

SUV:ar, elbilar, hybrider, familjebilar, N-bilar med stor prestanda och kompakta smarta citybilar. Vi utvecklar och uppdaterar hela tiden vårt modellutbud för att du ska kunna hitta en bil som matchar din smak och dina behov. Några av våra mest populära modeller är:

TUCSON

TUCSON

TUCSON är en mångsidig SUV med revolutionerande design. De skarpa vinklarna och futuristiska formerna är lätta att känna igen och det är vår första SUV som bygger på designidentiteten: Sensuous Sportiness. Bilen har en rad klassledande säkerhets- och förarassistansfunktioner som alltid gör den trygg att köra. Du har också möjlighet att dra exempelvis en husvagn, då den har en imponerande dragkapacitet. TUCSON finns både som mildhybrid, hybrid och plug-in hybrid.

Läs mer om TUCSON-familjen
KONA Electric

KONA Electric

Djärv futuristisk design och utmärkta elektriska egenskaper – helt nya KONA Electric är en toppmodern elbil som också är en rymlig och robust SUV med dynamiskt böljande linjer och en iögonfallande ljussignatur. Räckvidd upp till 512 km, snabb uppladdning och Vehicle-to-Load-funktion (V2L) ger dig allt du önskar hos en elbil. Med de senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna som standard sticker KONA Electric ut i sitt segment. KONA finns även i två andra versioner: bensin och hybrid.

Läs mer om KONA-familjen
SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE är vår allra största SUV med plats för hela sju personer. Bilen har fyrhjulsdrift som standard, kan dra tungt och sätena är flexibla. Ska du till exempel i väg på en längre resa kan du enkelt göra plats för både bagage och passagerare genom att dela sätet på andra raden. Och om du vill utnyttja sätena på den tredje raden kan du skjuta fram den andra stolsraden med hjälp av en enkel knapptryckning. Bagageutrymmet är också flexibelt, och kan göras större eller mindre beroende på om du fäller ner baksätet eller inte. SANTA FE kommer både som diesel, hybrid och plug-in hybrid.

Läs mer om SANTA FE-familjen
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 är en prisbelönt elbil som omdefinierar bilden av elbilar. Den har futuristisk design, kan laddas blixtsnabbt och erbjuder hisnande elektrisk prestanda. Ett externt uttag på bilen låter dig använda den som en stor powerbank och ladda allt från datorer till elcyklar. Sedan lanseringen 2021 har IONIQ 5 belönats med en rad utmärkelser, bland annat: World Car of the Year 2022 och Årets Bil 2021 enligt Auto Motor & Sport.

Läs mer om IONIQ 5
i30 Kombi

i30 Kombi

i30 Kombi är en familjebil med stort bagageutrymme. Passar dig som drömmer om mycket plats men inte vill kompromissa med design, komfort eller säkerhet. Den är designad för att klara av alla vardagliga uppgifter med stil och i kombination med sin exceptionella mångsidighet kommer alla dina resor bli ett rent nöje.

Läs mer om i30 Kombi
i10

i10

i10 är vår minsta bil, som trots sin storlek är både rymlig, rolig att köra och kommer med en imponerande rad säkerhetsutrustning. Det finns gott om plats och bagageutrymmet är ett av de största i klassen. Perfekt för dig som gör många korta resor eller söker en andrabil som gör stort intryck.

Läs mer om i10
i20 N

i20 N

i20 N bygger på den prisvinnande rallybilen i20 Coupe WRC och passar dig som vill få adrenalinpåslag i vardagen. Den är utrustad med en turboladdad GDi-bensinmotor som ger dig gott om hästkrafter. i20 N är trots sin sportighet otroligt praktisk och innovativa uppkopplings- och säkerhetsfunktioner gör resan bekväm och trygg. Kupén genomsyras av exklusiva detaljer som: läderratt med blå sömmar och N-logo, läckra sportsäten med justerbart nackstöd, läderklädd växelspak och sportpedaler i metall.

Läs mer om i20 N

Finansiering när du ska köpa bil

Hos våra återförsäljare har du möjligheten att finansiera din nya Hyundai, oavsett om du väljer en ny eller en begagnad bil. Du kan välja att privatleasa din nya bil eller be om ett skräddarsytt finansieringsförslag som passar din budget. Vi erbjuder även en rad olika tilläggstjänster som exempelvis förmånlig bilförsäkring i samarbete med Folksam och möjligheten att få ett inbytespris för din gamla bil. Ta reda på mer om Hyundai finansiering här.

Elbilar från Hyundai – ett mer medvetet val

Kraftfulla, innovativa och helt elektriska. Det finns många fördelar med att köra en elbil från Hyundai. Du får en tystare upplevelse i kupén, noll koldioxidutsläpp under körning som leder till lägre bilskatt och dessutom är underhållet i regel billigare då elbilar har färre mekaniska delar som måste servas och bytas ut än konventionella bilar. Den blixtsnabba responsen tack vare elmotorns omedelbara vridmoment är en annan fördel som garanterat ger dig ett leende på läpparna. Hitta elbilen som passar din livsstil här.

Klassledande säkerhet

Alla våra bilar är utrustade med klassledande säkerhetsfunktioner, så att både du och dina passagerare är trygga oavsett resmål. En Hyundai är fylld med modern säkerhetsteknologi för att kunna ge dig en trygg körupplevelse varje dag och vi utvecklar hela tiden nya och ännu mer innovativa tekniker som kan förbättra säkerheten ytterligare. Du kan djupdyka i alla säkerhetsfunktioner här.

Banbrytande uppkoppling med Bluelink®

Bluelink® håller dig uppkopplad mot din Hyundai – både före, under och efter din körning. Tjänsten, som kan laddas ner i form av en app till din mobil, ger dig tillgång till ett stort antal funktioner som gör din körupplevelse både säkrare, enklare och roligare. Du kan bland annat planera din resväg hemifrån, hitta och låsa bilen, samt kontrollera dess status. Ta reda på alla fördelar med Bluelink här.