Privatleasa en elbil från Hyundai

I vår värld är uppladdning en del av vardagen

Privatleasing av en elbil passar dig som vill ha en modern bil som släpper ut noll koldioxid under körning utan att kompromissa med körglädjen. Till en fast låg månadskostnad får du njuta av en bil med lång räckvidd, omedelbar respons och säkerhet- och uppkopplingsfunktioner i världsklass. Vi tror att elbilar är vägen framåt, därför jobbar vi ständigt på att utveckla fler och ännu bättre modeller, fyllda med innovativ teknik.
KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är bilen du ska privatleasa om du vill ha alla fördelarna med en kompakt-SUV, kombinerat med utsläppsfri körning på enbart el. Den har hög förarposition, kaxig design och gott om utrymme. KONA Electric finns med två olika batteripaket, där det stora ger dig upp till hela 484 km.

Privatleasing från 3 095 kr/mån

 

Mer om KONA ElectricBoka provkörning

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 5 passar dig som vill privatleasa en elbil som laddas blixtsnabbt, har omedelbar acceleration och minimalistisk design. Att ladda bilen från 10-80% tar bara 18 minuter och ger dig en räckvidd på upp till 507 km. Dessutom kan den dra riktigt tungt! Dragkapaciteten är upp till 1 600 kg.

Laddtider gäller vid uppladdning under optimala förhållanden med 800 volt. Räckvidd är preliminär data och har ännu inte bekräftats från fabrik.

Privatleasing från 4 995 kr/mån

 

Mer om IONIQ 5Boka provkörning

4 fördelar med att privatleasa en elbil

Blixtsnabb acceleration

Blixtsnabb acceleration

En elbil har ingen växellåda. Det betyder blixtsnabb acceleration tack vare ökat vridmoment som gör körningen ännu roligare.

Lägre driftkostnad

Lägre driftkostnad

En elbil laddar du enkelt och framför allt billigt, antingen hemma via en laddbox eller på offentliga laddningsstationer.

Tyst körupplevelse

Tyst körupplevelse

En elmotor är betydligt tystare än bensin- och dieselmotorer. Skönt för dig som sitter bakom ratten och för din omgivning.

Utsläppsfri körning

Utsläppsfri körning

Körning på enbart el innebär även noll CO2-utsläpp och därmed lägre bilskatt – en fördel som märks i plånboken.

Så fungerar privatleasing av en Hyundai elbil

Så fungerar privatleasing av en Hyundai elbil

  • Ingen kontantinsats
  • Inget billån
  • Service och garanti ingår

Med vår privatleasing behöver du bara tänka på vart du vill åka och slipper oroa dig för oförutsägbara utgifter. Du betalar en låg månadskostnad som inkluderar service och garanti.

Upplev hur det är att köra på el

Upplev hur det är att köra på el

Våra elbilar med sin snabba respons och långa räckvidd gör sig bäst i verkligheten! Boka en provkörning hos din närmaste Hyundai-återförsäljare på en gång.

Boka provkörning
Se alla modeller

Se alla modeller

Läs mer
Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Läs mer
Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Läs mer
Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Läs mer