Helt nya Hyundai KONA Electric laddar i solljus med en man i ett garage.

KONA Electric

Live unlimited

Erbjudande på KONA Electric

Erbjudande på KONA Electric

Nu kan vi erbjuda KONA Electric till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 10 000 kr rabatt


Kampanjpris från 464 900 kr
Tidigare lägsta pris 474 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller ett begränsat antal lagerbilar till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kampanjen gäller ej KONA Electric 65,4 kWh Essential. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

För en obegränsad livsstil

Helt ny futuristisk design, större utrymme för alla dina äventyr och en mer dynamisk närvaro på vägen. Denna djärva, helt eldrivna SUV erbjuder banbrytande smart teknik och utökad räckvidd, för kompromisslös elektrisk mobilitet.

Tillåt kakor att titta på videon

Mer utrymme. Fler möjligheter.

I utvecklingen av den nya generationen KONA tog Hyundai det okonventionella beslutet att utgå från elbilsversionen. Innovativ ur alla vinklar – från den distinkta fronten till de aerodynamiska linjerna som binder samman den futuristiska designen. Helt nya KONA Electric är större och djärvare, med uppskalade dimensioner som förstärker dess ikoniska designidentitet.
Distinkt design

Distinkt design

Den rena, distinkta fronten framhävs av en Pixelated Seamless Horizon Lamp, som sträcker sig över hela motorhuven och ger KONA Electric en mer dynamisk närvaro.

Utforska designen
Elegant rymlighet

Elegant rymlighet

För att ge maximalt utrymme inuti har KONA Electric vuxit och blivit både bredare och längre vilket resulterar i ett generöst utrymme för såväl axlar som ben i den andra sätesraden.

Utforska rymlighet

Avancerad smart teknik

Med ett imponerande utbud av toppmodern smart teknik som standard sticker KONA Electric ut i sitt segment. Njut av de senaste uppkopplingsmöjligheterna och smarta komfortfunktioner tillsammans med banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem.
Hyundai KONA Electric med förare som rör vid 12,3" pekskärmen.
En man använder sin smartphone bredvid Hyundai KONA Electric SUV.
Head-up-display

Head-up-display

Låter dig hålla ögonen på vägen, samtidigt som du får information som vägbeskrivning eller varningar projicerad direkt i ditt blickfång.

Utforska tekniken
Mer trygghet med självkörande funktioner

Mer trygghet med självkörande funktioner

Med Highway Driving Assist 2.0 kontrollerar bilen din hastighet, avstånd till framförvarande bilar och hjälper dig när du byter fil.

Mer om säkerhet

KONA, KONA Hybrid och KONA Hybrid N Line

KONA finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
KONA

KONA

Helt nya KONA sticker ut i segmentet med sin unika design och imponerande effektivitet. Stor och rymlig med modern uppkoppling, komfort och smarta säkerhets- och förarassistanssystem öppnar nya generationen KONA upp möjligheter för din aktiva vardag.

Mer om KONA
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Nya generationen KONA Hybrid kombinerar dynamisk design med högeffektiv hybridteknik för att ta dig längre utan att ändra dina körvanor. Utrustad med de senaste säkerhets- och förarassistansfunktionerna tillsammans med modern uppkopplingsteknik öppnar helt nya KONA Hybrid upp för nya möjligheter.

Mer om KONA Hybrid
KONA Hybrid N Line

KONA Hybrid N Line

KONA Hybrid N Line växlar upp sportigheten både exteriört och interiört. Växla upp sportigheten med den unika frontdesignen, hjulhus i exteriörlack och dubbla kromade avgasrör. Den sportiga silhuetten kompletteras av exklusiva racinginspirerade designelement invändigt, som bland annat aluminiumpedaler och sportiga säten.

Mer om KONA Hybrid N Line

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA Electric tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i KONA Electric av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper