Topbanner Kona Ev

KONA Electric

Elektriskt är aldrig tråkigt

Superdeal på KONA Electric

Superdeal på KONA Electric

Nu kan vi erbjuda en av våra mest populära elbilar till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 70 000 kr rabatt


Kampanjpris från 399 900 kr
Tidigare lägsta pris 469 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller lagerbilar av KONA Electric med 64 kWh batteripaket till och med 2024-03-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 6 134 kr/mån

Privatleasing från 6 134 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning.

 

Se priserMer om Privatleasing

Framtiden är här

KONA Electric är redo för dig. Och din framtid. Nu ännu elegantare och utrustad med fler säkerhets- och uppkopplingsfunktioner än tidigare. På en enda laddning ger den dig dessutom upp till hela 484 km räckvidd. Att köra elektriskt har aldrig varit roligare eller enklare.

Tillåt kakor att titta på videon

Upptäck KONA Electric

Ny teknologi, smarta idéer och annorlunda lösningar gör att vi kan låta dig köra morgondagens bilar, redan idag. KONA Electric är en e-SUV som verkligen är i en klass för sig med sin spännande nya design och stora mångsidighet.
Elektriskt är aldrig tråkigt

Elektriskt är aldrig tråkigt

KONA Electric har blixtsnabb respons tack vare ett vridmoment på 395 Nm. Lägg till en räckvidd på upp till hela 484 km och resan förvandlas till ett spännande äventyr.

Ny smart design

Ny smart design

Designen av KONA Electric är ännu elegantare och självsäkrare med skulpterade linjer och aerodynamiska sportiga detaljer. Man lägger genast märke till vår helt elektriska SUV.

 

Ständigt uppkopplad

Ständigt uppkopplad

KONA Electric har många vassa uppkopplingsmöjligheter. Varför inte välja till Bluelink® och börja styra olika funktioner med din mobiltelefon?

Vad är en elbil?

Elbilar som KONA Electric kräver inget fossilt bränsle och släpper därmed inte ut någon koldioxid under körning. Eftersom det inte finns någon växellåda blir dessutom underhållskostnaderna i regel låga. Den mjuka och snabba elektriska accelerationen gör körningen dynamisk och spännande.
Uppdaterad säkerhet

Uppdaterad säkerhet

KONA Electric är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense, som ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

Banbrytande uppkoppling

Banbrytande uppkoppling

Bluelink® låter dig styra olika funktioner i bilen via din mobiltelefon och Hyundai LIVE Services ger dig bland annat trafikinformation och lediga parkeringsplatser i realtid.

Mer om uppkoppling

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA Electric tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i KONA Electric av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

 

 

Läs vad andra tycker

Mestmotor.se

”Resultatet blev riktigt imponerande för Hyundais nya "folkelbil", kompaktsuven Kona Electric. Den vinner testet med knappt 42 mils räckvidd.”

Till artikeln

Mestmotor.se

”Överst på listan över de mest energieffektiva bilarna hittar vi Hyundai Kona. Den kostar 1,53 kr per mil...”

Till artikeln

Vibilägare.se

”Allra mest ärlig var Hyundai Kona Electric med en uppgiven räckvidd på 45 mil. Den kom 40,5 mil.”

Till artikeln

Vibilägare.se

”Långtestet avslöjar: Hyundai Kona Electric historiskt billig i drift.”

Till artikeln (kräver inlogg)

Teknikensvärld.se

"Kona Electric är beroendeframkallande."

Till artikeln (kräver inlogg)

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper