Bilfinansiering Hyundai Sverige.

Bilfinansiering med Hyundai

Hyundai Finans har många fördelar

Hyundai Finans erbjuder enkel och trygg bilfinansiering som är anpassad efter dina behov – oavsett om du är privatperson eller företagare. I samarbete med våra återförsäljare har vi tagit fram en rad olika förmånliga finansierings- och tilläggstjänster som kan användas för att finansiera köp av både nya och begagnade Hyundai-bilar.
Finansiera ditt bilköp hos din Hyundai-återförsäljare

Finansiera ditt bilköp hos din Hyundai-återförsäljare

Hyundai Finans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina bilplaner oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med ett finansieringsförslag utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du ska ha den finansieringsform som passar dig allra bäst.

Hitta återförsäljare
Kvinna lämnar leendes Hyundai TUCSON.
Hyundai Kore Bil 5 KONA Breaker Lille

Rabatt och andra fördelar med Hyundaikortet

Vi tycker att du är värd ett bekymmersfritt bilägande. Därför har vi tagit fram Hyundaikortet som ger dig en massa förmåner skräddarsydda för dig som Hyundaiägare.
Ett kort för alla dina inköp

Ett kort för alla dina inköp

Hyundaikortet gäller i hela världen, överallt där Visa accepteras. Så du kan handla bekymmersfritt och tryggt, vare sig du är hemma eller på resande fot. Allt för att du ska kunna anpassa användandet av ditt Hyundaikort utifrån dina önskemål och behov.

Mer om Hyundaikortet

Många fina förmåner

Förmånligare service

En gång om året, när du utför underhållsservice enligt Hyundais ordinarie serviceprogram på lägst 2 000 kr och betalar med ditt Hyundaikort, får du en rabattcheck på 200 kr att använda som delbetalning vid nästa servicetillfälle.

Delbetala räntefritt hos Hyundai

Det ska vara enkelt och förmånligt att vara kund hos Hyundai. Oavsett om du har gjort en service eller köpt tillbehör hos oss så får du fyra månader räntefri delbetalning när du betalar med ditt Hyundaikort – det gäller alla inköp över 1 500 kr.

Upp till 8 veckor räntefri kredit

På alla dina övriga inköp har du 8 veckor räntefri kredit. När kontoutdraget kommer kan du välja att betala hela skulden eller delbetala i din egen takt (lägst 1/20-del av skulden per månad). Då tillkommer ränta enligt gällande villkor.

Upp till 50 000 kr i kredit

Välj själv vilket belopp som känns bäst för dig och dina behov. Hyundaikortets högsta kreditgräns är 50 000 kronor, sedvanlig kreditbedömning utförs. Du kan när som helst ansöka om ändrad kreditgräns på Mina Sidor.

Tanka bekymmersfritt hos Preem

Det ska vara enkelt att äga en Hyundai. Därför får du 15 öre per liter i rabatt när du tankar på någon av Preems bemannade stationer runt om i Sverige och betalar med Hyundaikortet. Rabatten dras på kontoutdraget. Utöver en bra rabatt så har du koll på dina bränsleköp på ditt kontoutdrag och Mina Sidor.

Poäng på alla köp över hela världen

Varje gång du betalar med Hyundaikortet så samlar du poäng – du får 1 poäng per krona som du handlar för. När du samlat ihop 5 000 poäng får du en bonuscheck på 40 kr som du kan använda som betalning hos Hyundai.

Alltid dubbla poäng hos Hyundai

När du betalar din service eller köper tillbehör hos Hyundai och betalar med Hyundaikortet så vill vi ge dig något extra – du får därför alltid dubbla poäng hos oss.

Mina Sidor

På Mina Sidor har du alltid full koll på dina inköp. Här kan du löpande överblicka dina transaktioner, poängsaldo, beställa extrakort och se alla de andra förmåner som erbjuds dig som har Hyundaikortet. Mina Sidor finns på Hyundaikortet.se.

Res tryggare

När du betalar din resa med Hyundaikortet ingår en reseförsäkring med avbeställningsskydd. I försäkringen ingår även: Ersättning vid bagageförsening Olycksfallsförsäkring inklusive läkarvård vid sjukdom. Ersättning för självrisk vid inbrott i bil eller hem medan du är bortrest.

Flera erbjudanden

Vi vill att du som kör Hyundai och har Hyundaikortet ska få bra erbjudanden, vi tar därför löpande fram skräddarsydda förmånliga erbjudanden. Det kan gälla allt från biltillbehör, hotellpaket och resor till olika evenemang.

Kvinna med mörkt hår kör en Hyundai.
Hyundai TUCSON kör längs en kanal i stadsmiljö.

Hyundai Bilförsäkring

I samarbete med Folksam erbjuder vi en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar.
Läs mer om Hyundai försäkring.

Hos Hyundai får du som bekant mycket bil för pengarna. Men försäkringen då? I samarbete med Folksam erbjuder vi en skräddarsydd och förmånlig bilförsäkring som passar perfekt till både nya och begagnade Hyundai-bilar. Hyundai Bilförsäkring är en bilförsäkring med extra mycket innehåll.

Mer om försäkring