Guide Till Bilval Oversikt Topbanner (1)

Hitta rätt Hyundai för dig

Låt oss guida dig till din nya bil

Från en kompakt citysmart bil till en rymlig SUV eller familjebil. Vårt omfattande utbud av modeller gör att vi enkelt kan erbjuda dig en Hyundai som matchar dina behov och din livsstil perfekt. Gör ditt val nedan så guidar vi dig rätt.
Hitta rätt drivlina för dig

Hitta rätt drivlina för dig

Dina personliga preferenser, behov och din livsstil är viktiga faktorer för vilken motortyp som passar dig bäst. Är du nyfiken på hur en elbil passar med din levnadssituation eller hur en plug-in hybrid egentligen fungerar, har vi samlat information och fakta om våra olika drivlinor för att hjälpa dig hitta rätt.

Utforska

Familjebil, SUV, småbil eller...?

Familjebil, SUV, småbil eller...?

Utseende, flexibilitet, utrymme eller maximal körglädje – vad är viktigt för dig i valet av nästa bil? Funderar du på en större familjebil för den växande familjen, eller en lagom smidig andrabil för arbetspendling och är nyfiken på vad som skiljer våra olika modeller åt, så kan vi hjälpa dig på traven.

Utforska

Elbil Elektrisk Break Stor 3
Hyundai BAYON på en solig landsväg.

Goda råd när du köper ny bil

För de flesta människor är det en stor investering att köpa ny bil. Därför är det viktigt att bilen uppfyller dina behov. Här är några saker du bör tänka på när du köper ny bil.
Hur långt ska du köra?

Hur långt ska du köra?

Kör du korta sträckor till och från jobbet, kan en plug-in hybrid vara ett bra val för dig. Du kan spara in pengar på bensin genom att köra på el kortare sträckor. Har du möjlighet kan du köra helt elektriskt med elbilar som IONIQ 5 eller KONA Electric, som har räckvidd på upp till 507 respektive 484 km, beroende på modell och batteristorlek*. Kör du längre sträckor kan det vara skönt med en större bil som ger bra överblick av vägen, som TUCSON och SANTA FE. Det är också smart att överväga hur mycket lastutrymme du behöver för dina ändamål.

* Räckvidd enl. WLTP. Räckvidden kan variera beroende på vägförhållanden, körstil, temperatur m.m.

Hur stor bil behöver du?

Hur stor bil behöver du?

Om du har små barn kanske du vill ha gott om utrymme, som du kan få i en Hyundai i30 eller kanske i ännu större TUCSON eller rymliga elbilen IONIQ 5. Om du inte behöver så mycket plats, eller bor i stan, kanske du vill överväga en Hyundai i10 som är lätt att parkera överallt. Det är också bra att fundera på om du behöver bil med dragkrok och i så fall hur mycket bilen behöver kunna dra.

Vilken utrustning är ett måste för dig?

Vilken utrustning är ett måste för dig?

Du väljer själv vilken och hur mycket utrustning som är ett måste för din bil. Oavsett vilken modell du är intresserad av har vi ett brett utbud av extrautrustning, tillval och tillbehör. Allt för att din bil ska kunna tillgodose just dina behov och din smak.

Hur mycket får bilen kosta?

Hur mycket får bilen kosta?

Glöm inte att ta med alla omkostnader när du räknar på vad din nya bil får kosta, utöver själva inköpspriset. Lånekostnader, bränsle- eller laddningskostnader, fordonsskatt, försäkring samt service och underhållskostnader är bra att ha i åtanke och kan göra stor skillnad beroende på modell och drivlina.

Goda skäl att välja Hyundai

Att välja Hyundai är att välja trygghet. För det är inte bara våra bilar som är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder – även nybilsgarantin håller absolut världsklass. En ny Hyundai är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner och skulle något ändå hända har du gratis vägassistans i minst ett år.
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Alla bilar från Hyundai är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka som standard, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slipper oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig.

Mer om nybilsgaranti

8 års garanti på batteripaketet

8 års garanti på batteripaketet

På våra el- och hybridbilar erbjuder vi hela 8 års garanti på batteripaketet (högspänningsgaranti), eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Därmed kan du vara säker på att även om det är ny teknik, så har Hyundai testat och utvecklat batteripaketen så pass noga, att vi kan erbjuda en lång fabriksgaranti.

Mer om batterigaranti

Hyundai Vägassistans

Hyundai Vägassistans

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du kan upprätthålla garantin under hela bilens livstid genom att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Mer om vägassistans

Euro NCAP

Euro NCAP

Din säkerhet är alltid av största vikt när vi designar och tillverkar nya bilar. Därför har i30, SANTA FE, KONA, NEXO, TUCSON och IONIQ 5 fått högsta betyg i säkerhet vid det välkända testinstitutet Euro NCAP. Bakom ratten på en Hyundai kan du känna dig trygg och säker och kan njuta av säkerhetsfunktioner i världsklass.

Mer om Euro NCAP

Klassledande säkerhetsfunktioner

Klassledande säkerhetsfunktioner

Alla våra bilar är utrustade med klassledande säkerhetsfunktioner, så att både du och dina passagerare är trygga oavsett resmål. En Hyundai är fylld med säkerhetsteknologi för att kunna ge dig den bästa och tryggaste körupplevelsen och utvecklar hela tiden nya och ännu mer innovativa tekniker som kan förbättra din Hyundais säkerhet ytterligare.

Mer om säkerhet

Hyundai Tjänster

Här kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder i samband med ditt bilköp hos oss.

Vanliga frågor

Hyundai har ett brett utbud av modeller. Från små bilar till stora SUV:ar, elbilar och bensinbilar. Beroende på vad du föredrar kan du utforska Hyundais utbud här via motortyp eller kategori.