TUCSON Hybrid

Privatleasing från 4 314 kr/mån

Privatleasing från 4 314 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om PrivatleasingTUCSON Hybrid Privatleasing

En utveckling som märks och syns

TUCSON Hybrid tar inte bara ett stort kliv framåt. Den tar minst två. Och det både syns och märks. Vår populära SUV erbjuder nu helt ny revolutionerande design, det senaste inom uppkoppling och säkerhet och inte minst hybridteknik som tar dig längre än någonsin.
TUCSON HEV Breaker Large Family01 Beauty Shot
TUCSON Breaker Small MY21 Cluster N Line

Hybrid

TUCSON Hybrid är byggd för att minska koldioxidutsläppen och öka bränsleeffektiviteten. Och det sker utan att kompromissa med körglädjen. Hybridmodellen levererar en kombinerad effekt på 230 hk och ett vridmoment på hela 350 Nm.

Revolutionerande design

Med sina dynamiska och skarpa linjer sätter TUCSON Hybrid en ny standard med sin moderna SUV-design.

Klassledande säkerhet

Känn dig tryggare än någonsin på vägarna med klassledande säkerhetsutrustning och nya, avancerade förarassistansfunktioner.

Tillåt kakor att titta på videon

Vad är en hybrid?

Vad är en hybrid?

TUCSON Hybrid drivs av en bensinmotor och en elmotor. De två motorerna samarbetar och genererar en hög effekt med hjälp av ett 1.49 kWh litiumjon polymerbatteri. Övergången mellan bensin och el sker sömlöst, och ibland kan du dra nytta av båda drivmedlen samtidigt.

Mer om prestanda
Ny markant design

Ny markant design

TUCSON Hybrid utstrålar kraft, elegans och dynamik och är med alla sina detaljer ett bevis på att en SUV kan sätta nya standarder.

Mer om design
Säkerhet som skapar trygghet

Säkerhet som skapar trygghet

Med några av de bästa säkerhetsfunktionerna i klassen kan du slappna av och känna dig trygg i TUCSON Hybrid.

Mer om säkerhet
Banbrytande uppkoppling

Banbrytande uppkoppling

TUCSON Hybrid är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat får du tillgång till en 10,25” pekskärm och Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner från din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling
Ännu större komfort

Ännu större komfort

Komfort och bekvämlighet råder det inte brist på i TUCSON Hybrid. Du kan bland annat njuta av eluppvärmda säten fram och bak samt automatisk klimatanläggning.

Mer om komfort
Många utrustningsnivåer

Många utrustningsnivåer

TUCSON Hybrid finns i flera olika utrustningsnivåer. Det gör det enkelt att hitta den modell som passar dig och dina behov.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt bilköp.

Mer om tjänster
Ta en titt inne i TUCSON

Ta en titt inne i TUCSON

Motorjournalisten Jens Trulsson presenterar designen och den nya tekniken i TUCSON Hybrid.

Läs mer

Möt resten av familjen

TUCSON

TUCSON

TUCSON är mildhybrid som standard och därmed byggd för att minska CO2-utsläppen och öka bränsleeffektiviteten.

Läs mer
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Föredrar du att kunna skifta mellan att köra på enbart el eller bensin så kommer TUCSON även som plug-in hybrid med 1.6 liters T-GDi bensinmotor tillsammans med en elmotor.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är TUCSON Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjon-polymerbatteriet i TUCSON Hybrid omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer