Helt nya KONA N

Mer än bara en SUV

Om du trodde att en SUV och fartfylld prestanda inte går ihop, tänk om. Helt nya KONA N är lika mycket en bil för äventyrsälskare som för motorsportsentusiaster.

Dyk ner i detaljerna

Designad för maxfart

Designad för maxfart

Det råder inga som helst tvivel om att KONA N är skapad för en fartfylld vardag. De inre och yttre N-detaljerna understryker att detta är en bil som kommer att höja din puls.

Mer om design
En turboladdad SUV

En turboladdad SUV

Räkna med maximal prestanda, kraft och fart! Den högpresterande turboladdade GDi-bensinmotorn med en effekt på 280 hk och N-prestandafunktioner garanterar stor körglädje.

Mer om prestanda
Säkerheten är på topp

Säkerheten är på topp

KONA N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense som ger dig tillgång till en rad avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet
God uppkoppling

God uppkoppling

Att vara uppkopplad till din bil och alltid ha full koll på trafik, underhållning och körstil är minst lika viktigt som prestanda. Den 10,25” pekskärmen och Bluelink gör det exempelvis möjligt att styra olika funktioner i bilen via din smartphone.

Mer om uppkoppling
Sportig komfort

Sportig komfort

Nya KONA N är bekväm både för föraren och passagerarna. Med värme i både ratt och framsäten samt möjlighet till trådlös mobiluppladdning kommer din dagliga komfort att vara på topp.

Mer om komfort

Tillåt kakor att titta på videon

Utrustning och service

Utrustning och tillbehör

Utrustning och tillbehör

Se den långa utrustningslistan och möjligheter för extrautrustning.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster
Mer om N-serien

Mer om N-serien

N står för maximal körglädje, både på och utanför racingbanan, vilket speglar N-märkets motto: Never just drive. I N-serien har vi på Hyundai överfört vår stora erfarenhet från både motorsporten och högpresterande vardagskörning i en rad riktigt spännande sportbilar.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

 

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

 

Läs mer