Kona N Topbanner

Turboladdad körglädje

Om du trodde att en SUV och fartfylld prestanda inte går ihop, tänk om. Helt nya KONA N är lika mycket en bil för äventyrsälskare som för motorsportsentusiaster.

Tillåt kakor att titta på videon

Stormtrivs på racingbanan

Var redo att bli hänförd av KONA N, en urban högpresterande SUV som är konstruerad för racingbanan, men samtidigt är den perfekta vardagsbilen. Det är den första SUV:en som ingår i Hyundais motorsportinspirerade N-serie och den utmärker sig genom en unik kombinationen av praktiska SUV-egenskaper och exklusiva N-funktioner.
Redo för racingbanan

Redo för racingbanan

Det råder inga tvivel om att KONA N trivs på racingbanan – 8-stegad automatisk dubbelkopplingslåda (N DCT), nya exklusiva N-funktioner och turboladdad GDi-bensinmotor med en effekt på 280 hk .

Mångsidig som en SUV

Mångsidig som en SUV

KONA N flyttar gränserna för vad som förväntas av en SUV. Bilen leverera lika stor körglädje oavsett om du kör till jobbet eller befinner dig på racingbanan. Mångsidighet som är lätt att älska.

En äkta racingupplevelse

En äkta racingupplevelse

Du kan enkelt krydda din vardagskörning med mer kraft med hjälp av prestandafunktionen N Power Shift. Med den digitala instrumenteringen och head-up display:en får du en maximal digital upplevelse.

SUV-körning på en ny nivå

SUV-körning på en ny nivå

Räkna med maximal prestanda, kraft och fart! KONA N är utrustad med en 2.0 T-GDi-motor med en effekt på 280 hk, ett vridmoment på 392 Nm och en toppfart på 240 km/h. SUV-körning på en ny nivå.

Mer om prestanda

Samma höga säkerhet

Samma höga säkerhet

KONA N är utrustad med säkerhetssystemet Hyundai Smart Sense som ger dig tillgång till en rad avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

Få koll på din körvanor

Få koll på din körvanor

Utöver Bluelink Connected Car Services är KONA N utrustad med Performance Driving Data System som ger dig information om bland annat vridmoment, G-kraft, oljetemperatur och acceleration.

Mer om uppkoppling

Prisbelönt SUV-design med motorsports-DNA

Nya KONA N kombinerar prisbelönt SUV-design med det bästa från vår N-serie. Den kraftfulla designen avslöjar att det är en bil som erbjuder stor körglädje – i alla situationer.
N Brand Topbanner

Mer om N-serien

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA N tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper