Topbanner

Hyundai Business

Välj en Hyundai som tjänstebil

När du väljer en Hyundai som tjänstebil eller förmånsbil får du en snygg, pålitlig och väl utrustad bil med lågt förmånsvärde. Utöver den låga ägandekostnaden vill vi också att du ska känna dig som hemma i din nya tjänstebil. Därför har alla hög komfort och är utrustade med massor av smart teknik och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Och hur du vill köra är upp till dig – du kan välja mellan bensin, diesel och el.

Skräddarsydd för dina behov

Skräddarsydd för dina behov

Tack vare vårt omfattande utbud kan vi erbjuda både stora och mindre företag skräddarsydda tjänstebilar. Oavsett om du väljer en Hyundai som drivs av bensin, diesel eller el, ser vi till att den är full med utrustning som passar din livsstil och dina behov. Beroende på modell kan du till exempel välja till rattvärme, backkamera, trådlös mobilladdare, Apple CarPlay™, BlueLink® och head-up display.

3 fördelar med Hyundai som tjänstebil

Flexibilitet

Flexibilitet

Vi kan erbjuda ett brett utbud av drivlinor som inkluderar effektiva bensin- och dieselmotorer som är framtagna för att ge minskad bränsleförbrukning och CO2-utsläpp, samt elektrifierade val som hybrider, plug-in hybrider och elbilar.

Låg ägandekostnad

Låg ägandekostnad

Klassledande säkerhetsfunktioner möjliggör lägre försäkringskostnad och effektiva motorer förbättrar bränsleekonomin. Lägg till låga reparations- och underhållskostnader och högt restvärde och du kan njuta av att köra en tjänstebil med fördelaktigt låg ägandekostnad.

Garanti

Garanti

Nybilsgarantin täcker din nya tjänstebil i 5 år oavsett hur många mil du kör. Vi känner kvaliteten på våra bilar därför kan vi erbjuda garanti utan kilometerbegränsning. På våra el och hybridbilar erbjuder vi dessutom hela 8 års garanti på batteripaketet, upp till 160 000 km – beroende på vad som inträffar först.

Fler fördelar med Bluelink®-appen

Fler fördelar med Bluelink®-appen

Med Bluelink-appen är du alltid ansluten till din Hyundai. Kontrollera bilens bränsle- och laddnivå, planera din resväg på förhand och mycket mer – direkt i mobilen. Har du en elektrifierad Hyundai får du tillgång till ännu fler funktioner.

Läs mer
Tjänstebil eller förmånsbil: vad är skillnaden?

Tjänstebil eller förmånsbil: vad är skillnaden?

Det är viktigt att veta hur tjänstebilar och förmånsbilar skiljer sig åt, eftersom det påverkar hur du får använda bilen och vilka kostnader som tillkommer. Det du behöver komma ihåg är att en tjänstebil använder du endast i tjänsten, medan en förmånsbil får du även använda privat. En förmånsbil räknas som en förmån och måste därför förmånsbeskattas av arbetstagaren. Det behöver inte göras med en tjänstebil.

Brett utbud av Hyundai tjänstebilar

Med ett omfattande utbud av modeller kan vi erbjuda dig en skräddarsydd Hyundai tjänstebil. Vi lägger stor vikt vid ny smart teknik, avancerade säkerhets- och uppkopplingsfunktioner, effektiva drivlinor och fördelaktiga finansieringslösningar. Du hittar allt från innovativa elbilar till rymliga och eleganta SUV:ar – det finns garanterat en Hyundai som matchar ditt tjänstebilsbehov.

Elbil

Med en Hyundai elbil som tjänstebil kör du på enbart el. En elbil släpper inte ut någon koldioxid under körning och du kan enkelt ladda bilen hemma med en laddbox eller på en laddningsstation.
IONIQ 5

IONIQ 5

Förmånsvärde: kommer snart
Prisbasbelopp: kommer snart

Läs mer
KONA Electric

KONA Electric

Förmånsvärde: 1 905 kr
Prisbasbelopp: 9,5

Läs mer

Plug-in hybrid

Med en Hyundai plug-in hybrid som tjänstebil kör du på både el och bensin, och kan njuta av det bästa från två världar. Precis som en elbil kan du enkelt ladda bilen hemma med en laddbox eller på en laddningsstation.
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Förmånsvärde: 2 545 kr
Prisbasbelopp: 9,2

Läs mer
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Förmånsvärde: 2 921 kr
Prisbasbelopp: 12

Läs mer

Hybrid

En Hyundai hybrid som tjänstebil använder automatiskt den drivkraft som lämpar sig bäst för stunden, och bilens batteri laddas automatiskt under tiden du kör.
TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Förmånsvärde: 2 279 kr
Prisbasbelopp: 7,7

Läs mer
SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

Förmånsvärde: 3 672 kr
Prisbasbelopp: 11

Läs mer
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Förmånsvärde: 2 033 kr
Prisbasbelopp: 5,5

Läs mer

Beräknat förmånsvärde 2022 efter 50% marginalskatt.

Övriga modeller

Förutom våra elektrifierade tjänstebilar erbjuder vi också en rad bensin- och dieseldrivna modeller. Alla utrustade med avancerade säkerhet- och uppkopplingsfunktioner, högklassig komfort och effektiva bränslesnåla förbränningsmotorer.
TUCSON

TUCSON

En tjänstebil med revolutionerande design, fyrhjulsdrift och futuristiska parametriska signaturljus. Den fixar alla väglag galant och är mildhybrid som standard. Via den 10,25” pekskärmen styr du enkelt alla säkerhetsfunktioner och uppkopplingsmöjligheter.

Förmånsvärde: 2 655 kr
Prisbasbelopp: 6,8
Hyundai Business pris: 369 900 kr

Mer om TUCSONPrislistaBoka provkörning

SANTA FE

SANTA FE

En lyxig tjänstebil med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Uppdaterad med helt ny design, ännu mer plats, teknologi och säkerhet. Drivs av en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk. Möjlighet till Luxury-paket finns.

Förmånsvärde: 3 893 kr
Prisbasbelopp: 10,5
Hyundai Business pris: 539 900 kr

Mer om SANTA FEPrislistaBoka provkörning

i30

i30

i30 är en praktisk och rymlig tjänstebil med stort fokus på säkerhet och komfort. Som standard drivs den av en bensinmotor tillsammans med ett stöttande mildhybridsystem på 48V. Perfekt för lägre CO2-utsläpp och bättre bränsleekonomi.

Förmånsvärde: 2 130 kr
Prisbasbelopp: 5,2
Hyundai Business pris: 279 900 kr

Mer om i30Prislista

Boka provkörning

 

 

 

i30 Kombi

i30 Kombi

i30 Kombi erbjuder hela 602 liters bagageutrymme. En perfekt tjänstebil för dig som drömmer om mycket utrymme och stor flexibilitet, utan att behöva kompromissa med vare sig modern design, hög komfort och säkerhet.

Förmånsvärde: 2 190 kr
Prisbasbelopp: 5,4
Hyundai Business pris: 289 900 kr

Mer om i30 KombiPrislistaBoka provkörning

i30 Fastback N Line

i30 Fastback N Line

Kännetecknas av en låg kaross och kraftfull turbomotor som ser till att den känns lika bra på vägen som den ser ut. Bränsleeffektiv mildhybrid som standard och topputrustad med N Line sportpaket.

Förmånsvärde: 2 296 kr
Prisbasbelopp: 5,6
Hyundai Business pris: 299 900 kr

Mer om i30 Fastback N LinePrislista

Boka provkörning

NEXO

NEXO

En innovativ bränslecellsbil, som själv producerar elen du kör på. Det enda som släpps ut när du sitter bakom ratten är vatten. Njut av en räckvidd på upp till hela 666 km och en full vätgastank på bara 5 min.

Förmånsvärde: 1 905 kr
Prisbasbelopp: 18
Hyundai Business pris: 849 900 kr

Mer om NEXOPrislista

Boka provkörning

Vi reserverar oss för eventuella prisförändringar och felskrivningar.

Beräknat förmånsvärde 2022 efter 50% marginalskatt. 

Hybrid som tjänstebil

Hybrid som tjänstebil

Läs mer
Plug-in hybrid som tjänstebil

Plug-in hybrid som tjänstebil

Läs mer
Elbil som tjänstebil

Elbil som tjänstebil

Läs mer