Topbanner

Hyundai Business

Välj en Hyundai som tjänstebil

När du väljer en Hyundai som tjänstebil eller förmånsbil får du en snygg, pålitlig och fullt utrustad bil med lågt förmånsvärde. Utöver den låga ägandekostnaden vill vi också att du ska känna dig som hemma i din nya tjänstebil. Därför har alla hög komfort och är utrustade med massor av smart teknik och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Och hur du vill köra är upp till dig – du kan välja mellan bensin, diesel och el.
Skräddarsydd för dina behov

Skräddarsydd för dina behov

Tack vare vårt omfattande utbud kan vi erbjuda både stora och mindre företag skräddarsydda tjänstebilar. Oavsett om du väljer en Hyundai som drivs av bensin, diesel eller el, ser vi till att den är full med utrustning som passar din livsstil och dina behov. Beroende på modell kan du till exempel välja till rattvärme, backkamera, trådlös mobilladdare, Apple CarPlay™, BlueLink® och head-up display.

3 fördelar med Hyundai som tjänstebil

Flexibilitet

Flexibilitet

Vi kan erbjuda ett brett utbud av drivlinor som inkluderar effektiva bensin- och dieselmotorer som är framtagna för att ge minskad bränsleförbrukning och CO2-utsläpp, samt elektrifierade val som hybrider, plug-in hybrider och elbilar.

Låg ägandekostnad

Låg ägandekostnad

Klassledande säkerhetsfunktioner möjliggör lägre försäkringskostnad och effektiva motorer förbättrar bränsleekonomin. Lägg till låga reparations- och underhållskostnader och högt restvärde och du kan njuta av att köra en tjänstebil med fördelaktigt låg ägandekostnad.

Garanti

Garanti

Nybilsgarantin täcker din nya tjänstebil i 5 år oavsett hur många mil du kör. Vi känner kvaliteten på våra bilar därför kan vi erbjuda garanti utan kilometerbegränsning. På våra el och hybridbilar erbjuder vi dessutom hela 8 års garanti på batteripaketet, upp till 160 000 km – beroende på vad som inträffar först.

Fler fördelar med BlueLink®-appen

Fler fördelar med BlueLink®-appen

Med BlueLink-appen är du alltid ansluten till din Hyundai. Kontrollera bilens bränsle- och laddnivå, planera din resväg på förhand och mycket mer – direkt i mobilen. Har du en elektrifierad Hyundai får du tillgång till ännu fler funktioner.

Läs mer
Tjänstebil eller förmånsbil: vad är skillnaden?

Tjänstebil eller förmånsbil: vad är skillnaden?

Det är viktigt att veta hur tjänstebilar och förmånsbilar skiljer sig åt, eftersom det påverkar hur du får använda bilen och vilka kostnader som tillkommer. Det du behöver komma ihåg är att en tjänstebil använder du endast i tjänsten, medan en förmånsbil får du även använda privat. En förmånsbil räknas som en förmån och måste därför förmånsbeskattas av arbetstagaren. Det behöver inte göras med en tjänstebil.

Se alla våra tjänstebilar

Se alla våra tjänstebilar

Läs mer
Hybrid som tjänstebil

Hybrid som tjänstebil

Läs mer
Plug-in hybrid som tjänstebil

Plug-in hybrid som tjänstebil

Läs mer
Elbil som tjänstebil

Elbil som tjänstebil

Läs mer