KONA Tjänstebil

KONA Tjänstebil

KONA är en kompakt SUV med kaxig attityd. En tjänstebil för dig som inte är rädd att sticka ut och som gillar fart och fläkt. KONA finns som bensin, diesel, hybrid och ren elbil med en räckvidd från 305 km på en laddning beroende på batteripaket. I KONA sitter du bekvämt högt upp med en bra överblick i trafiken, baksätet är delbart och bagageutrymmet har en kapacitet på hela 361 liter. Alla modeller är utrustade med en hel svit av smarta funktioner som gör dina resor trygga och säkra - automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning, trötthetsvarnare och filhållningsassistans går inte av för hackor. Välj bland utrustningsnivåerna: Life, Trend och Premium.
KONA Electric

KONA Electric

Förmånsvärde: 1 449 kr
Prisbasbelopp: 9,5
Hyundai Business pris: 474 900 kr

Mer om KONA Electric
Mer om utrustning

KONA Hybrid

KONA Hybrid

Förmånsvärde: 1 703 kr
Prisbasbelopp: 5,5
Hyundai Business pris: 279 900 kr

Mer om KONA Hybrid
Mer om utrustning

Förmånsvärde är redovisat netto per månad vid 50% marginalskatt enligt 2021 års värde och gäller t.o.m. 2021-06-30. Klimatbonus ej inräknat. Prisbasbelopp baseras på aktuellt kampanjpris.

Är KONA din nya tjänstebil?

 

Bygg bilPrislistaBoka provkörning

Bli kontaktad av oss
Fyll i formuläret nedan och skriv i meddelandefältet vilken bil du är intresserad av. Så kommer din återförsäljare att kontakta dig så snart som möjligt.

Intresserad av andra tjänstebilsmodeller?

 

Till översikteni30TUCSONIONIQNEXOSANTA FEIONIQ 5