Highlights Topbanner

KONA

Snygg, snabb och pålitlig

Privatleasing från 3 648 kr/mån

Privatleasing från 3 648 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

KONA PrivatleasingMer om Privatleasing

Upptäck KONA

Nu har vi tagit KONAs prisbelönta skulpterade linjer och vassa design till nästa nivå med nya designförbättringar och de senaste smarta uppkopplings- och säkerhetsfunktionerna. Antalet elektrifierade varianter har också vuxit i antal så att du kan ta dig längre med mindre bränsle.
Slimmad design

Slimmad design

Djärva designuppdateringar ger KONA ett ännu mer slimmat och sportigt utseende utan att kompromissa med de kraftfulla SUV-detaljerna.

Den senaste tekniken

Den senaste tekniken

Njut av massor av smart teknik som stöttar din aktiva livsstil: från banbrytande uppkopplingsmöjligheter till funktioner som ökar komforten.

Förbättrad säkerhet

Förbättrad säkerhet

KONA är nu utrustad med en rad banbrytande och avancerade förarassistanssystem som ger dig och dina medpassagerare en ännu större trygghet.

Mer om säkerhet

Avancerad uppkoppling

Avancerad uppkoppling

KONA är utrustad bland annat Bluelink och Hyundai LIVE Services som bidrar med trafik- och parkeringsinformation i realtid och mycket mer.

Mer om uppkoppling

Dynamisk prestanda

Dynamisk prestanda

KONA finns med flera olika drivlinor och är uppgraderad med förbättrad fjädring och styrning för en mjukare körupplevelse.

Mer om prestanda

KONA N Line

KONA N Line

En sportig variant med ännu skarpare linjer, karaktäristisk N Line-frontgrill och stora luftintag framtill. Ett givet val för dig som älskar motorsport.

Mer om KONA N Line

KONA N, KONA Hybrid och KONA Electric

KONA finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
KONA N

KONA N

KONA N är skapad för en fartfylld vardag. De inre och yttre N-detaljerna understryker att detta är en bil som kommer att höja din puls.

Mer om KONA N

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Hybrid utgör den perfekta kombinationen av kaxig design, optimal bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp.

Mer om KONA Hybrid

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil och finns med två olika batteripaket.

Mer om KONA Electric

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Upptäck N Line

Upptäck N Line