KONA

Privatleasing från 2 895 kr/mån

Privatleasing från 2 895 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om PrivatleasingKONA Privatleasing

KONA: Självsäker och sofistikerad

KONA passar dig som vill ha en snygg, snabb och pålitlig SUV – som är byggd för framtiden. KONA har uppgraderats både exteriört och interiört, tillsammans med en rad nya säkerhets- och uppkopplingsfunktioner som standard.
Skulpterad och vass design

Skulpterad och vass design

Det räcker med en snabb blick på de nya kraftfulla linjerna eller de markanta hjulhusen för att förstå att KONA är i en klass för sig. Detaljer som framhäver bilens SUV-egenskaper och får den att skilja sig från mängden. De nya smalare bakljusen ger KONA en minst lika omisskännlig baksida.

Mer om design
Bättre respons och kontroll

Bättre respons och kontroll

KONA erbjuder både snabb respons, bättre aerodynamik, komfort och styrning under körning. Välj mellan en T-GDi bensinmotor på 120 eller 198 hk eller satsa på ännu lägre CO2-utsläpp med vår 1.6 liters CRDi dieselmotor med 48V mildhybridteknik.

Mer om prestanda
Säkrare än någonsin

Säkrare än någonsin

Inget är viktigare än säkerheten. KONA har ännu fler säkerhetsfunktioner som standard och hjärtat i vårt banbrytande säkerhetssystem – Hyundai SmartSense – som gör alla dina resor trygga och säkra.

Mer om säkerhet
Imponerande uppkopplingsmöjligheter

Imponerande uppkopplingsmöjligheter

KONA är utrustad med den allra senaste tekniken, bland annat kan du få en 10,25” pekskärm och Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din mobiltelefon.

Mer om uppkoppling
Massor av plats och valmöjligheter

Massor av plats och valmöjligheter

KONA är en kompakt SUV för dig som vill ha allt – både till vardags och på fritiden. Den uppdaterade kupén är modernare än föregångaren och givetvis finns det gott om plats för allt och alla i din vardag.

Mer om komfort
Sportig N Line

Sportig N Line

För första gången finns KONA i N Line-modell. En sportig variant som bland annat har ännu skarpare linjer, karaktäristisk N Line-frontgrill och stora luftintag framtill. Ett givet val för dig som älskar motorsport.

Mer om N Line
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Finansiering eller privatleasing? Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt köp.

Mer om tjänster

Möt resten av familjen

Vilken modell vill du läsa mer om?
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Läs mer
KONA Electric

KONA Electric

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer