Hyundai KONA 2023 design sida och baksida.

Design

KONA – storstilad design

En lika delar robust som futuristisk SUV – med sina djärva, skulpterade drag gör KONA ett kraftfullt och dynamiskt intryck på vägen eller på din uppfart. Den stilrent designade interiören är intelligent utformad för att erbjuda maximalt med utrymme för din vardag.

Helt nya Hyundai KONA futuristisk robust design.
Hyundai KONA 2023 horizon lamp bakre strålkastare baklucka design.

Exteriör

Futuristisk design

KONA visar tydliga spår av att ha utformats med elbilsversionen som grund, med aerodynamisk prestanda utan att göra avkall på stilen. Den dynamiska karaktären speglas i de markerade hjulhusen, som bygger vidare på KONA:s ikoniska designidentitet.
Unik ljussignatur

Unik ljussignatur

Den distinkta fronten framhävs av en unik ljussignatur som elegant sträcker ut sig längs hela motorhuven och ger en dynamisk framtoning på vägen.

Skulpterade konturer

Skulpterade konturer

Längs sidan harmoniserar de skarpa diagonala parametriska ytorna med den satinkromade listen som skär genom bälteslinjen till den sportiga spoilern och skapar en kontur som omsluter hela bilen.

LED-strålkastare

LED-strålkastare

KONA integrerar dubbla LED-strålkastare i de djärvt skulpterade hjulhusen, som tillsammans med fronten ger bilen en unik och iögonfallande ljussignatur.

Bakre LED-ljussignatur

Bakre LED-ljussignatur

De bakre LED-ljusen speglar de främre, vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck och avrundar bilens unika ljussignatur som gör att KONA sticker ut i mängden.

Aktiv luftklaff

Aktiv luftklaff

För bättre aerodynamisk prestanda har KONA en övre aktiv luftklaff vilket bidrar till den iögonfallande designen samtidigt som effektiviteten förbättras.

Kontrasterande hjulhus

Kontrasterande hjulhus

KONA:s dynamiska utformning accentueras med djärvt skulpterade hjulhus i svart, som integrerar både de främre strålkastarna och bakljusen för en robust look.

17" aluminiumfälgar

17" aluminiumfälgar

De dynamiskt designade 17" aluminiumfälgarna sätter en distinkt prägel på KONA.

Din KONA – dina färger

Välj mellan ett brett utbud av exteriörfärger och tak i tvåtonslack för att anpassa din KONA så att den passar just din stil.

Större och djärvare

KONA Hybrid tillhör nu bland de största i sitt segment. Den nya utformningens unika proportioner och utökade dimensioner öppnar upp för en större interiör med oändliga möjligheter alla livsstilar – det är du som sätter gränserna.
KONA ICE Dimensioner Front
KONA ICE Dimensioner Side

Interiör

Större utrymme och mer komfort

KONA är en SUV utformad för att passa ditt aktiva liv och erbjuder gott om utrymme för passagerare och bagage. Dimensionerna har skalats upp och ger dig nu större möjligheter för alla dina äventyr.
Hyundai KONA interiör rymlig SUV kupé.
Hyundai KONA 2023 instrumentbräda interiör design.
Plats för livet

Plats för livet

För att ge maximalt utrymme åt livet har KONA vuxit och blivit både bredare och längre, med generöst utrymme för ben och axlar i den bakre sätesraden.

Panoramadisplay

Panoramadisplay

Den elegant välvda panoramadisplayen har två integrerade skärmar för en högteknologisk look. Den digitala instrumenteringen bakom ratten på 12,3" och pekskärmen med infotainment på ytterligare 12,3" ger dig god överblick över allt du behöver.

Stort och flexibelt utrymme

KONA erbjuder ett generöst bagageutrymme på 466 liter. Det är 30% mer än den tidigare generationen. Med sätena nedfällda har du ett rymligt bagageutrymme på hela 1 300 liter.
Flexibelt fällbara säten

Flexibelt fällbara säten

I KONA kan du välja vilka delar av baksätet du vill fälla. Med flexibiliteten hos 40:20:40 fällbara säten skulle du exempelvis kunna fälla mittensätet för att få plats med fyra par skidor och fyra passagerare samtidigt.

Större dimensioner

Njut av flexibiliteten med 466 liters lastutrymme, 30% mer än den tidigare generationen KONA.
Öppen mittkonsol Hyundai KONA 2023.

Öppen mittkonsol

Ha allt du behöver och lite till nära till hands i den rymliga förvaringen i den öppna mittkonsolen.

Kona Ice Design Interior Flyvende Midte Textpicker (1)

Flytande instrumentpanel

En av höjdpunkterna i den förarorienterade kupén är den "flytande" horisontella instrumentpanelen som ger dig enkel åtkomst till reglage och knappar.

Flexibla mugghållare i nya Hyundai KONA.

Roterande mugghållare

De smarta roterande mugghållarna i mittkonsolen kan dras tillbaka när de inte används, vilket ger dig flexibilitet att förvara andra föremål på ett smidigt sätt.

KONA ICE Design Interior Kopholder Bag Textpicker

Bakre mugghållare

Luta dig tillbaka och koppla av. I mitten av de 40:20:40 fällbara baksätena finns ett nedfällbart armstöd med integrerade mugghållare.

Hitta din interiörfärg

Förhandsgranska våra tillgängliga interiörfärger för att hitta just din favorit.
Skapa din perfekta KONA

Skapa din perfekta KONA

Bygg din KONA och jämför priser i vår konfigurator.

Bygg din KONA

Vad vill du läsa mer om?

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt