Kona Hybrid Driving Topbanner

KONA Hybrid

Tufft yttre och effektivt inre

Privatleasing från 4 095 kr/mån

Privatleasing från 4 095 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

KONA Hybrid PrivatleasingMer om Privatleasing

Nästa nivå av KONA Hybrid

Den uppgraderade designen av KONA Hybrid lyfter de prisbelönta skulpterade linjerna till nästa nivå. En mångsidig SUV med smart teknik som är byggd för att leverera stor körglädje. Tack vare det innovativa hybridsystemet levererar den också exceptionell bränsleeffektivitet.
Kraftfullare design

Kraftfullare design

Designen av KONA Hybrid är ännu elegantare och kraftfullare med skulpterade linjer och aerodynamiska sportiga detaljer. Man lägger genast märke till vår SUV.

Optimal bränsleeffektivitet

Optimal bränsleeffektivitet

Att minska sina koldioxidutsläpp är både enkelt och roligt med KONA Hybrid. Bilen är byggd för att ge dig både bättre bränsleekonomi och hisnande prestanda.  

Gott om plats

Gott om plats

KONA Hybrid kompromissar inte med utrymmet och erbjuder gott om plats för både passagerare och packning. Dessutom kan du dra nytta av ett förbättrat bagageutrymme.

Vad är en hybrid?

KONA Hybrid drivs av en bensinmotor och en batteridriven elmotor. Bilen växlar automatiskt mellan förbränningsmotorn och elmotorn beroende på den aktuella körsituationen, vilket bidrar till utmärkt bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp. Elmotorn utgör också en viktig del av det regenerativa bromssystemet som hjälper till att bromsa bilen samtidigt som batteriet laddas.
Viktigast av allt är säkerheten

Viktigast av allt är säkerheten

Nu har KONA Hybrid utrustats med vårt säkerhetssystem, Hyundai SmartSense, som ger dig tillgång till ännu fler avancerade säkerhets- och förarassistansfunktioner.

Mer om säkerhet

Smarta uppkopplingsmöjligheter

Smarta uppkopplingsmöjligheter

KONA Hybrid är uppgraderad med många vassa uppkopplingsmöjligheter. Varför inte välja till Bluelink® och börja styra olika funktioner med din röst eller din mobiltelefon?

Mer om uppkoppling

KONA, KONA N Line, KONA N eller KONA Electric?

KONA finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
KONA

KONA

Bensin- eller dieseldrivna KONA med uppgraderad skulpterad design, banbrytande uppkoppling och en rad nya säkerhetsfunktioner.

Mer om KONA

KONA N Line

KONA N Line

En sportig variant med ännu skarpare linjer, karaktäristisk N Line-frontgrill och stora luftintag framtill. Ett givet val för dig som älskar motorsport.

Mer om KONA N Line

KONA N

KONA N

KONA N är skapad för en fartfylld vardag. De inre och yttre N-detaljerna understryker att detta är en bil som kommer att höja din puls.

Mer om KONA N

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric är den perfekta kombinationen av en praktisk SUV och en innovativ elbil och finns med två olika batteripaket.

Mer om KONA Electric

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i KONA Hybrid av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper