Blå Hyundai KONA Hybrid 2023 från sidan.

KONA Hybrid

Live unlimited

Erbjudande på KONA Hybrid

Erbjudande på KONA Hybrid

Nu kan vi erbjuda KONA Hybrid till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 10 000 kr rabatt


Kampanjpris från 354 900 kr
Tidigare lägsta pris 364 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 5 185 kr/mån

Privatleasing från 5 185 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

KONA PrivatleasingMer om Privatleasing

Större. Djärvare. KONA Hybrid.

Med sina uppskalade dimensioner och skulpterade drag utgör KONA Hybrid en dynamisk närvaro på vägen. Den djärva fronten och skarpt avtecknade dragen runt karossen bildar en harmoni med den distinkt futuristiska ljussignaturen.
Effektivt hybridsystem

Effektivt hybridsystem

KONA Hybrid växlar smidigt mellan elmotorn och bensinmotorn, för att leverera högklassig bränsleeffektivitet. Batteriet laddas automatiskt när du kör så att du slipper ladda själv.

Smidig växling

Smidig växling

Allt du behöver inom räckhåll. Den eleganta shift-by-wire-växelspaken till din automatväxlade KONA Hybrid är placerad precis bakom ratten och ger dig snabb, intuitiv och precis manövrering.

God överblick

God överblick

Med dubbel 12,3" display snyggt integrerad i den "flytande" panoramadisplayen får du god översikt över viktig kördata och infotainment.

Dynamisk design

Dynamisk design

Den dynamiska utformningen av KONA Hybrid understryks av en Seamless Horizon Lamp, som sträcker ut sig över fronten och ger KONA Hybrid en distinkt futuristisk framtoning.

Mer om design

Plats för livet

Plats för livet

KONA Hybrid har vuxit både exteriört och interiört, vilket resulterar i ett generöst utrymme genom hela kupén och i bagageutrymmet.

Mer om rymlighet

Avancerad smart teknik

Med ett imponerande utbud av den senaste tekniken etablerar KONA Hybrid en ny standard i sin klass. Utforska moderna uppkopplingssalternativ, innovativ komfort och känn dig trygg med revolutionerande säkerhets- och förarassistanssystem.
En man i gul jacka kör KONA Hybrid.
Hyundai-logo på KONA Hybrid.
Teknik för din trygghet

Teknik för din trygghet

Upptäck vårt avancerade förarassistanssystem och säkerhetsfunktioner med Hyundai Smart Sense.

Mer om säkerhet

Banbrytande uppkoppling

Banbrytande uppkoppling

KONA Hybrid erbjuder det senaste inom trådlös uppkoppling.

Mer om uppkoppling

KONA Hybrid N Line

KONA Hybrid N Line

KONA Hybrid N Line växlar upp sportigheten både exteriört och interiört. Växla upp sportigheten med den unika frontdesignen, hjulhus i exteriörlack och dubbla kromade avgasrör. Den sportiga silhuetten kompletteras av exklusiva racinginspirerade designelement invändigt, som bland annat aluminiumpedaler och sportiga säten.

Mer om KONA Hybrid N Line

KONA och KONA Electric

KONA finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
KONA

KONA

KONA sticker ut i segmentet med sin unika design och imponerande effektivitet. Stor och rymlig med modern uppkoppling, komfort och smarta säkerhets- och förarassistanssystem öppnar nya generationen KONA upp möjligheter för din aktiva vardag.

Mer om KONA

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric kombinerar större dimensioner och ny spektakulär design med lång elektrisk räckvidd och snabb uppladdning. Med sitt breda utbud av banbrytande teknik som självkörande funktioner, head-up display och Vehicle-to-Load-teknik råder det inga tvivel om att KONA Electric sätter en ny standard i sitt segment.

Mer om KONA Electric

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är KONA Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i KONA Hybrid av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Utforska designen

Utforska designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line