En mörkblå Hyundai KONA Hybrid sedd från sidan.

Design

KONA Hybrid – design som gör intryck

Upptäck en SUV som sticker ut. KONA Hybrid är större både utvändigt och invändigt med en design som knyter samman exteriörens djärvt skulpterade linjer med den rymliga interiörens teknikcentrerade design.

En kvinna kliver ur en mörkblå KONA Hybrid.
En mörkblå Hyundai KONA Hybrid sedd ovanifrån.

Exteriör

Robust och futuristisk design

KONA Hybrid är designad med elbilsversionen som grund. Resultatet är en markant aerodynamisk utformning som är både robust och futuristisk. Karossens kraftfulla karaktär understryks av frontens stora luftinsläpp och som kronan på verket pryds fronten av en välvd Seamless Horizon Lamp.
Seamless Horizon Lamp

Seamless Horizon Lamp

En elegant Seamless Horizon Lamp sträcker ut sig över motorhuven och ger tillsammans med frontens robusta designelement KONA Hybrid en distinkt dynamisk framtoning.

Parametriska ytor

Parametriska ytor

Skulpterade parametriska ytor präglar sidorna av KONA Hybrid och skapar en spektakulärt dynamisk kontur som omsluter hela bilen.

Unik ljussignatur

Unik ljussignatur

KONA Hybrid integrerar dubbla LED-strålkastare i de djärvt skulpterade hjulhusen, som  tillsammans med frontens Seamless Horizon Lamp ger bilen en unik och iögonfallande ljussignatur.

Sömlös bakre LED-ljussignatur

Sömlös bakre LED-ljussignatur

Den bakre Seamless Horizon lamp speglar den främre, vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck och avrundar bilens unika ljusssignatur som gör att KONA Hybrid sticker ut i mängden.

Aktiva luftklaffar

Aktiva luftklaffar

För bättre aerodynamisk prestanda har KONA Hybrid aktiva luftklaffar i frontgrillen vilket bidrar till den iögonfallande designen samtidigt som effektiviteten förbättras.

Kontrasterande hjulhus

Kontrasterande hjulhus

KONA Hybrids dynamiska utformningen accentueras av djärvt skulpterade hjulhus i svart, som integrerar både de främre strålkastarna och bakljusen för en robust look.

Unika 18" fälgar

Unika 18" fälgar

Unika 18" aluminiumfälgar i tvåtonslack sätter en mycket futuristisk prägel på KONA Hybrid.

Sätt din prägel på KONA Hybrid

Anpassa KONA Hybrid med ett brett utbud av exteriörfärger och tak i tvåtonslack för att sätta din egen personliga touch.

Större och djärvare

KONA Hybrid tillhör nu bland de största i sitt segment. Den nya utformningens unika proportioner och utökade dimensioner öppnar upp för en större interiör med oändliga möjligheter alla livsstilar – det är du som sätter gränserna.
KONA HEV Dimensioner Front
KONA HEV Dimensioner Side

Interiör

Uppskalad komfort och mer utrymme

Med större dimensioner får du ännu mer utrymme för såväl äventyr som vardag. Den intuitiva tekniken ger dig god överblick och fullständig kontroll över din bil inom smidigt räckhåll.
Bagagerumsutrymmet i Hyundai KONA Hybrid 2023.
En man i gul jacka kör Hyundai KONA Hybrid.
Utrymme för äventyr

Utrymme för äventyr

KONA Hybrid har vuxit för att ge ännu mer plats åt dig och dina passagerare. Gott om utrymme för långa ben och breda axlar, med andra ord.

Panoramadisplay

Panoramadisplay

Den stilrent välvda skärmen integrerar den 12,3" stora digitala instrumenteringen bakom ratten med den lika stora pekskärmen. Resultatet blir en snyggt sammanhållen panoramadisplay som ger dig god överblick över bilens funktioner, navigering och infotainmentsystemet.

Plats för allt du behöver

Utnyttja ett väl tilltaget bagageutrymme på 466 liter i KONA Hybrid. Med fullständigt nedfällbara säten kan du skapa ännu mer plats på bara några sekunder. Med nedfällda säten låser du upp hela 1 300 liter.
Flexibelt fällbara säten

Flexibelt fällbara säten

Välj själv vilka delar av baksätet du vill fälla. 40:20:40-fällbara säten gör det exempelvis möjligt att fälla mittensätet för att få plats med fyra par skidor och fyra passagerare samtidigt.

Större dimensioner

Njut av flexibiliteten med 466 liters lastutrymme, 30% mer än den tidigare generationen KONA Hybrid.
Mittkonsol i Hyundai KONA Hybrid 2023.

Öppen mittkonsol

I den rymliga kupén har växelväljaren flyttats från mittkonsolen till bakom ratten, vilket öppnar upp för mer förvaring i det öppna konsolområdet.

Flytande instrumentpanel i KONA Hybrid 2023.

Flytande instrumentpanel

En av höjdpunkterna i den förarorienterade kupén är den "flytande" horisontella instrumentpanelen som ger dig enkel åtkomst till reglage och knappar.

Mugghållare i Hyundai KONA Hyundai 2023.

Roterande mugghållare

De smarta roterande mugghållarna i mittkonsolen kan dras tillbaka när de inte används, vilket ger dig flexibilitet att förvara andra föremål på ett smidigt sätt.

Bakre mugghållare i KONA Hybrid.

Bakre mugghållare

Luta dig tillbaka och koppla av. I mitten av de 40:20:40 fällbara baksätena finns ett nedfällbart armstöd med integrerade mugghållare.

En interiör för din livsstil

Uttryck din egen stil med ett brett utbud av interiörfärger och kombinationer. Färgerna och materialvalen är noggrant utvalda med inspiration hämtat från olika sorters livsstilar.
Flera materialval

Flera materialval

Du kan välja mellan en mängd olika material och färger för att sätta din personliga touch på interiören.

Hitta din interiörfärg

Förhandsgranska några av våra tillgängliga interiörfärger för att hitta just din favorit.
Skapa din KONA Hybrid

Skapa din KONA Hybrid

Bygg din KONA Hybrid och jämför priser i vår konfigurator.

Bygg din KONA Hybrid

Vad vill du läsa mer om?

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Utforska N Line

Utforska N Line

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt