Design

Design

Hybrid awaits. Med stil.
Kaxiga, unika, helt nya KONA Hybrid är designad för att sänka utsläppen – och få folk att vända sig om i beundran. Den tuffa exteriördesignen fångar ögat med sina muskulöst skulpterade linjer, slimma LED-strålkastare och unika detaljer som tydligt avspeglar de Hyundai SUV-gener den bär på.
Car Front
Car Rear
Läckra strålkastare med dubbelfunktion

Läckra strålkastare med dubbelfunktion

Den unika dubbelstrålkastardesignen, som innefattar både LED-strålkastare och LED-varselljus, ger fronten en look man inte kan ta miste på.

Kaskadgrill

Kaskadgrill

Hyundais karakteristiska kaskadgrill tillsammans med den unika dubbelstrålkastardesignen ger fronten en kaxig uppsyn.

LED-bakljusgrupp

LED-bakljusgrupp

Formspråkets smidiga tema går igen även på de slimma LED-bakljusen. Blinkers och backljus sitter integrerade i kåpor som elegant sträcker sig ut på sidorna av bilen och ytterligare förstärker den progressiva SUV-looken.

2-tons lack

2-tons lack

Sätt egen prägel på din bil genom 2-färgad kaross.

Lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar

De två nydesignade lättmetallfälgar som tagits fram speciellt för helt nya KONA Hybrid är en avspegling av bilens avancerade hybriddrivning. Välj mellan 16"- och 18"-versioner.

Accentlinjer

Accentlinjer

Accentlinjer i matt silver på sidorna gör helt nya KONA Hybrid ännu elegantare i profil.

Hybrid-logo

Hybrid-logo

Med ett exklusivt hybrid-märke bak kungör helt nya KONA Hybrid stolt sin avancerade drivlina.

Bakspoiler

Bakspoiler

Den smala bakspoilern inrymmer även ett LED-bromsljus. Hajfensantennen sitter placerad precis ovanför spoilern.

”Blue Drive”-logo

”Blue Drive”-logo

Hyundais bilar drar fördel av en hel svit av innovativa tekniska lösningar – ”Blue Drive” – som hjälper till att sänka bränsleförbrukningen och utsläppen. Modellutbudets Blue Drive-versioner erbjuder ledande miljöprestanda och på så vis kan man på ett betydelsefullt sätt bidra till minskade utsläpp.

Vita interiördetaljer 
Kupén i helt nya KONA Hybrid är som standard försedd med ett exklusivt vitt interiör-paket. Eleganta detaljer i vitt runt luftventilation och växelspaksram, som kontrasterar elegant mot dekordetaljer i svart högglans på dörrhandtag, ratteker och ventilationsram. Vita dekorsömmar på sätena gör det ännu elegantare i kupén. För att anpassa interiören efter eget tycke, finns ytterligare tre färgpaket som tillval – Orange, Rött och Lime (kräver läder/delläder-säten).  
04 Interior Grey
Vitt interiörpaket (standard)
02 Interior Orange
Orange interiörpaket 
03 Interior Red
Rött interiörpaket
01 Interior Lime
Lime interiörpaket
Förfinad interiör 
Hoppa in i helt nya KONA Hybrid och du får genast uppleva en utsökt atmosfär med exceptionellt hög komfort och verkligt högklassiga material.
Ny digital instrumentering

Ny digital instrumentering

En 4,2" LCD TFT instrumentering (beroende på version), som sitter optimalt placerad bredvid hastighetsmätaren och hybridmätaren (som visar batteriladdning och urladdning), presenterar viktig information för föraren, t.ex. batteriets laddningsnivå och energiflöde liksom de aktiva säkerhetssystemens status, kvarvarande räckvidd, bränsleförbrukning, navigationsanvisningar och temperaturen utanför bilen.

Pekskärm (10,25")

Pekskärm (10,25")

Ett helt nytt 10,25" Audio Video Navigation-system finns som elegant mittpunkt på den nydesignade instrumentpanelen. Den personligt anpassningsbara split-screen-pekskärmen hanterar den avancerade BlueLink®-uppkopplingen. 5 års abonnemang på LIVE Services ingår. Se realtidsinformation om bensinmackar, trafikläget, vädret, intressanta ställen (”POI”) liksom om parkeringsplatser (både gatuparkeringar och andra). Dessutom kan man enkelt söka efter Hyundai-återförsäljare och t.o.m. få fartkameravarningar (där detta är tillåtet enligt lag). (Tillval)

Mittkonsol

Mittkonsol

En elektronisk parkeringsbroms (ingår i standardutrustningen) sitter bekvämt placerad på mittkonsolen. Parkeringsbromsen kan enkelt aktiveras och kopplas ur via en knapp. Denna lösning lämnar också mer plats för förvaringsfack mellan sätena och för sladdlös laddning av kompatibla smartphones (tillval).

KRELL premium ljudsystem

KRELL premium ljudsystem

Det högklassiga ljudsystemet från KRELL levererar ett enastående ljud – så det är bara att rocka loss. Systemet innehåller 8 högtalare: två 20 mm-diskanter, fyra 160 mm-bashögtalare, en 100 mm mitthögtalare och en 200 mm subwoofer. En 8-kanalsförstärkare på 45 Watt maximerar ljudupplevelsen i kupén.

Säten med värme och ventilation

Säten med värme och ventilation

Behagligt svalt? Eller varmt och skönt? Sätena fram kan fås med ett värme- och ventilationssystem med 3 steg – för en lika behaglig resa i alla väder. Även baksätespassagerarna kan njuta av eluppvärmda säten. (Beroende på version)

Ratt med elvärme

Ratt med elvärme

Slipp frysa om händerna kalla vinterdagar. Den eluppvärmda ratten med sin högglanssvarta eker är försedd med ergonomiskt placerade reglage så att du kan hålla kontakten med omvärlden och styra olika system i bilen utan att behöva ta händerna från ratten – för ännu säkrare körning.