Hyundai BAYON CUV och kvinna.

BAYON

Är du redo för nya perspektiv?

Erbjudande på BAYON

Erbjudande på BAYON

Nu kan vi erbjuda BAYON till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 17 500 kr rabatt


Kampanjpris från 192 400 kr
Tidigare lägsta pris 209 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 2 326 kr/mån

Privatleasing från 2 326 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning.

 

BAYON PrivatleasingMer om Privatleasing

Är du redo för nya perspektiv?

BAYON är en crossover som är stor på insidan och har en oförglömlig design. Bilen är full med smart teknik och erbjuder också suverän prestanda i kombination med låga ägandekostnader. Dessutom kommer du att älska frihetskänslan och överblicken du får från den höga körpositionen. Perfekt för dig som söker nya perspektiv!

Tillåt kakor att titta på videon

Körglädje på en ny nivå

BAYON är en av de senaste medlemmarna i Hyundais breda modellprogram. Denna crossover gör verkligen avtryck i klassen med sin sportiga stil, rymliga interiör och mängder av smart teknik som mildhybridsystem och en rad innovativa säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.
Sportig och modern crossover

Sportig och modern crossover

Snygg och lätt att hantera, den här crossovern har högteknologiska detaljer och ren design, som får den att skilja sig från mängden.

Klassledande säkerhet

Klassledande säkerhet

Njut av hög säkerhet och trygghet tack vare ett brett utbud av banbrytande förarassistansfunktioner – många ingår dessutom som standard.

Rymlighet

Rymlighet

Oavsett vad livet bjuder på kommer du att älska den höga körpositionen och bekvämligheten som den rymliga kupén erbjuder.

Håll dig uppkopplad med smart teknik

Håll dig uppkopplad med smart teknik

Den stora 10,25" digitala instrumenteringen och den lika stora pekskärmen med splitscreen-möjlighet är inte bara en fröjd för ögat – de är fullpackade med kraftfull teknik som gör din vardag enklare och roligare.

Mer om uppkoppling

Säkerhet med hög standard

Säkerhet med hög standard

BAYON delar säkerhets-DNA med Hyundais större SUV-modeller. Det innefattar en lång lista av avancerade säkerhetsfunktioner och Hyundai Smart Sense som standard i alla utrustningsnivåer.

Mer om säkerhet

Snabb och enkel uppkoppling

Snabb och enkel uppkoppling

Den stora pekskärmen har stöd för Apple CarPlay™ och Android Auto™ så att du lätt kan koppla upp och styra din telefon via pekskärmen.

Apple CarPlay™ och Android Auto™ är registrerade varumärken tillhörande Apple Inc och Google Inc. Funktionalitet beroende på telefontyp.

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är BAYON tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Utforska egenskaper

Utforska egenskaper