Hyundai BAYON prisvärd CUV SUV privatleasing.

BAYON Privatleasing

Leasar du BAYON får du en bekväm crossover som är stor på insidan och har en oförglömlig design. Bilen är fylld med smart teknik och erbjuder också suverän prestanda i kombination med låga ägandekostnader. Frihetskänslan och överblicken du får från den höga körpositionen är också guld värd.
BAYON

BAYON

Privatleasing från

2 326 kr/mån*

Inkl. bl.a.:

  • 12,3” TFT LCD instrumentering
  • 3,5" TFT LCD instrumentering
  • Autobroms med detektering av fordon, cyklister och fotgängare (FCA)
  • Filhållningsassistans, aktiv (LKA)
  • LED varselljus
  • Läderklädd ratt med värme

 

*Privatleasingpris vid 20 000 kr kontantinsats. Privatleasingpris utan kontantinsats från 2 936 kr. Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal med reservation för ev. räntejustering. Gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Höjdpunkter

Distinkt design

Distinkt design

Med sitt kraftfulla uttryck är BAYON omöjlig att missa. Den sportig designen är en kombination av vårt prisbelönta SUV-formspråk och vår nya designfilosofi Sensuous Sportiness.

 

Finns som mildhybrid

Finns som mildhybrid

Den uppdaterade T-GDi-bensinmotorn kan fås med ett 48V mildhybridsystem som förbättrar bränsleeffektiviteten avsevärt och ökar körglädjen med snabbare respons.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

Den 10,25” stora pekskärmen är förberedd för Apple CarPlay™ och Android Auto™, så att du enkelt kan ansluta din mobil och spegla dina favorit-appar på skärmen.

Hög bekväm körposition

Hög bekväm körposition

Du kommer att älska frihetskänslan och överblicken som du får från den höga förarpositionen i BAYON. Nya perspektiv väntar garanterat.

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid