SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing från 7 398 kr/mån

Privatleasing från 7 398 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper tänka på billån, oväntade kostnader och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

Mer om PrivatleasingSANTA FE Plug-in Hybrid Privatleasing

Större. Bättre. Laddad för framtiden.

Vår största och lyxigaste SUV med plats för sju personer finns nu som Plug-in Hybrid. Med ett enkelt knapptryck kan du växla mellan bensin eller eldrift. Upplev glädjen i ett elektrifierat alternativ och njut av flexibiliteten och friheten att köra precis hur du vill.

Vad är en plug-in hybrid?

SANTA FE Plug-in Hybrid lanseras under våren 2021 och har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på 100 % el med ett enkelt knapptryck. När den elektriska räckvidden är förbrukad tar det helt parallella hybriddrivlinesystemet över, vilket innebär att du kan köra vidare med hjälp av bensinmotorn, elmotorn eller båda två. Kör precis så långt du vill. Och när du kommer fram kan du enkelt ansluta bilen till en laddningsstation.

Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Om du inte är redo för en ren elbil är en plug-in hybrid en perfekt kompromiss. Du får en räckvidd på 100 % el som är tillräcklig för de flesta dagliga resorna, och bensinmotorn finns alltid som backup om du vill köra längre.

Noll utsläpp vid ren el-körning

Kör på 100 % el med ett enkelt knapptryck och njut av noll CO2-utsläpp under denna typ av körning. När den elektriska räckvidden är förbrukad fortsätter bilen automatiskt att köra i hybrid-läget, där elmotorn och bensinmotorn används.

Kör längre på en liter bensin

När den batteridrivna elmotorn samarbetar med bilens bensinmotor uppnås en otroligt bra bränsleekonomi och lägre utsläpp.

Lyxig design

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.

Mer om design
Elektrifierade drivlinor

Elektrifierade drivlinor

SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Mer om prestanda
Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

SANTA FE Plug-in Hybrid har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10.25” stora pekskärmen ger dig tillgång till Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling
Skyddar dig och dina kära

Skyddar dig och dina kära

SANTA FE Plug-in Hybrid erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Mer om säkerhet
En fängslande kupé

En fängslande kupé

SANTA FE Plug-in Hybrid är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.

Mer om komfort

Möt resten av familjen

SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE drivs av en fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk och har pålitlig fyrhjulsdrift som standard.

Läs mer
SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE finns även som bränsleekonomisk hybrid. Den drivs av en 44.2 kW elmotor i kombination med en 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är SANTA FE Plug-in Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig – som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjon-polymerbatteriet i SANTA FE Plug-in Hybrid omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer