Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid laddas i stadsmiljö.

SANTA FE Plug-in Hybrid

Laddad lyx varje dag

Erbjudande på SANTA FE Plug-in Hybrid

Erbjudande på SANTA FE Plug-in Hybrid

Nu kan vi erbjuda SANTA FE Plug-in Hybrid till ett riktigt bra kampanjpris.

Just nu: 40 000 kr rabatt


Kampanjpris från 594 900 kr
Tidigare lägsta pris 634 900 kr

 

Boka provkörningPrislista

Kampanjen gäller till och med 2024-05-31, för leverans innan 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Privatleasing från 8 372 kr/mån

Privatleasing från 8 372 kr/mån

Med Hyundai Privatleasing kan du luta dig tillbaka och fokusera på resan. Du slipper t.ex. tänka på billån och värdeminskning. Kort sagt: ett enklare bilägande.

 

SANTA FE Plug-in Hybrid PrivatleasingMer om Privatleasing

Större. Bättre. Laddad för framtiden.

Vår största och lyxigaste SUV med plats för sju personer finns nu som plug-in hybrid. Med ett enkelt knapptryck kan du växla mellan bensin eller eldrift. Upplev glädjen i ett elektrifierat alternativ och njut av flexibiliteten och friheten att köra precis hur du vill.
Flexibel plug-in hybrid-teknik

Flexibel plug-in hybrid-teknik

Eldrift när du vill. Bensin när du behöver. När batteriet tar slut, tar den bränsleeffektiva bensinmotorn över. Njut av fullständig flexibilitet med SANTA FE Plug-in Hybrid.

Djärvt smakfull design

Djärvt smakfull design

Genom att kombinera elegant design med en kraftfull närvaro, och med nya designdetaljer både in- och utvändigt gör SANTA FE Plug-in Hybrid ett unikt intryck i segmentet stor SUV.

Innovativ säkerhet

Innovativ säkerhet

Smarta säkerhetsfunktioner och avancerade förarassistanssystem, som Advanced Drive Assistant System, placerar SANTA FE Plug-in Hybrid i framkant av SUV-segmentet när det kommer till säkerhet.

Fyra personer står vid Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid.
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid bakifrån.

Vad är en plug-in hybrid?

SANTA FE Plug-in Hybrid har en samlad effekt på 265 hk, med möjlighet till upp till 58 km körning på 100 % el med ett enkelt knapptryck. När den elektriska räckvidden är förbrukad tar det helt parallella hybriddrivlinesystemet över, vilket innebär att du kan köra vidare med hjälp av bensinmotorn, elmotorn eller båda två. När du kommer fram kan du enkelt ansluta bilen till en laddningsstation.
Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Elektrisk räckvidd + flexibilitet

Om du inte är redo för en ren elbil är en plug-in hybrid en perfekt kompromiss. Du får en elektrisk räckvidd som är tillräcklig för att köra de flesta dagliga resorna helt på el och bensinmotorn finns alltid som backup om du behöver köra längre.

Noll utsläpp vid el-körning

Noll utsläpp vid el-körning

Kör helt och hållet på el med ett enkelt knapptryck och njut av noll CO2-utsläpp under denna typ av körning. När den elektriska räckvidden är förbrukad övergår bilen automatiskt till att köra i hybrid-läget, där elmotorn och bensinmotorn används, utan att du behöver göra något.

Kör längre på en liter bensin

Kör längre på en liter bensin

När den batteridrivna elmotorn samarbetar med bilens bensinmotor uppnås en mycket fördelaktig bränsleekonomi och lägre utsläpp.

Laddad effektivitet

Laddad effektivitet

Njut av exceptionell bränsleeffektivitet och elektrisk räckvidd tack vare den innovativa plug-in hybrid-drivlinan.

Mer om egenskaper

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

SANTA FE Plug-in Hybrid har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10,25” stora pekskärmen ger dig tillgång till Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling

En fängslande kupé

En fängslande kupé

SANTA FE Plug-in Hybrid är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition.

Mer om komfort

Skyddar dig och dina kära

Skyddar dig och dina kära

SANTA FE Plug-in Hybrid erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Mer om säkerhet

SANTA FE och SANTA FE Hybrid

SANTA FE finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE drivs av en fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk och har pålitlig fyrhjulsdrift som standard.

Mer om SANTA FE

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE finns även som bränsleekonomisk hybrid. Den drivs av en 44.2 kW elmotor i kombination med en 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

Mer om SANTA FE Hybrid

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är SANTA FE Plug-in Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i SANTA FE Plug-in Hybrid av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Vanliga frågor

Hur långt en laddhybrid, eller plug-in hybrid som det också kallas, går på enbart el beror på flera faktorer. Batteriets storlek, din körstil och väderförhållande har alla stor påverkan på räckvidden. Hyundai har två plug-in hybrider med utmärkt elektrisk räckvidd. TUCSON Plug-in Hybrid kan köra upp till 62 km på el och SANTA FE Plug-in Hybrid upp till 58 km.