Santa Fe Priser Topbanner

SANTA FE Plug-in Hybrid Privatleasing

Leasar du SANTA FE Plug-in Hybrid får du en lyxig, 7-sitsig SUV som kan laddas externt och köras upp till 58 km på enbart el. Passar dig som vill ha möjligheten att köra helt elektriskt och ändå ha trygg tillgång till bensin. Elegant design, modern interiör och fyrhjulsdrift får du på köpet.
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing från

8 372 kr/mån*

Inkl. bl.a.:

  • 10,25" pekskärm m. navigationssystem
  • 12" TFT LCD instrumentering
  • Autobroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister
  • Dödavinkelvarnare m. varning för korsande trafik vid backning
  • KRELL premium ljudsystem med 12 högtalare
  • Läderklädsel

 

*Privatleasingpris vid 20 000 kr kontantinsats. Privatleasingpris utan kontantinsats från 8 981 kr. Baserat på 36 mån leasing, månadskostnader inkl. moms exkl. uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta. Max körsträcka 1 000 mil/år, övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning sker. Pris exkl. serviceavtal med reservation för ev. räntejustering. Gäller till och med 2024-06-15, för leverans senast 2024-06-15. Kontakta din återförsäljare för tillgängliga specifikationer. Kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter. Med reservation för slutförsäljning.

Höjdpunkter

Lyxig design

Lyxig design

SANTA FE Plug-in Hybrid har byggts om från grunden och är kraftfull och elegant på samma gång med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och modern lyxig interiör. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.

 

Finns som hybrid

Finns som hybrid

SANTA FE finns också som hybrid och diesel. Hybriden drivs av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 hk och en batteridriven elmotor. Den dieseldrivna modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för alla modeller.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

Den 10,25” stora pekskärmen är förberedd för Apple CarPlay™ och Android Auto™, så att du enkelt kan ansluta din mobil och spegla dina favorit-appar på skärmen. Det ingår dessutom en 5 års prenumeration på Hyundai LIVE Services.

Säkrare än någonsin

Säkrare än någonsin

SANTA FE Plug-in Hybrid erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Vad vill du läsa mer om?

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid