Far och son i förmånligt försäkrad Hyundaibil.

Hyundai försäkring

Hyundai bilförsäkring är skräddarsydd för dig

Med din nya Hyundai följer en femårig nybilsgaranti och en treårig vagnskadegaranti. Men givetvis är din bil också värd en riktigt bra bilförsäkring! I samarbete med Folksam erbjuder vi en skräddarsydd och konkurrenskraftig bilförsäkring för Hyundai-ägare.
Elbil Elektrisk Break Stor 2
Elbil Elektrisk Break Lille 1

Hyundai bilförsäkring

Precis som våra förmånliga garantier är vår bilförsäkring speciellt framtagen för dig som kör en Hyundai – en extra trygghet under dina resor om olyckan är framme. Din återförsäljare eller Folksam hjälper dig gärna att teckna en försäkring och besvara frågor om pris och villkor.
Detta kan ingå i en Hyundai bilförsäkring

3 års vagnskadegaranti

Med din nya Hyundai följer en treårig vagnskadegaranti.
Hyundai IONIQ 5 elbil som har bra vagnskadegaranti på en uppfart.

Vagnskadegarantin täcker skador som kan uppstå på din bil vid exempelvis en trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse eller uppsåtlig skadegörelse. När vagnskadegarantin löpt ut kan du teckna en vagnskadeförsäkring via Folksam, och på så sätt fortsätta vara garanterad ersättning för karosskador på din bil.

Mer om garanti

Fördelar med Hyundai Försäkring

Upp till 25% mängdrabatt på din Hyundai Försäkring

Upp till 25% mängdrabatt på din Hyundai Försäkring

Hyundai Försäkring är naturligtvis inte bara avsedd för fabriksnya bilar, utan du kan också teckna den för begagnade bilar. När du väljer Hyundai Försäkring, kan du få 15% rabatt om du samlar flera försäkringar hos Folksam – även på din bilförsäkring. Dessutom kan du få ytterligare 10% rabatt om din bil är extra trafiksäker och klimatsmart.

Läs mer på Folksam
Unik prova-på-försäkring

Unik prova-på-försäkring

Tillsammans med Folksam har vi tagit fram ett riktigt förmånligt erbjudande för dig som köper en Hyundai. En unik prova-på-försäkring som gäller i hela sex månader. Är du intresserad av erbjudandet, och vill få ett brett skydd för din nya bil, ska du vända dig direkt till din auktoriserade Hyundai-återförsäljare eller Folksam.

Hitta återförsäljare
Om Folksam

Om Folksam

Hyundai Försäkring i samarbete med Folksam erbjuds till alla kunder som kör en Hyundai och kan tecknas både utav en auktoriserad Hyundai-återförsäljare eller direkt via Folksam. Folksam är ett av Sveriges äldsta försäkringsbolag med lång erfarenhet. Folksam är specialister på Hyundai och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle råka ut för någonting.

Läs mer på Folksam

Vanliga frågor

Vad är vagnskadegaranti?
Hur länge har min bil vagnskadegaranti?
Hur vet jag när vagnskadegarantin går ut?