IONIQ Brand Side Ioniq Range Topbanner

IONIQ

Vår helt elektriska serie

Smarta och medvetna mobilitetslösningar

Under flera års tid har Hyundai levererat smarta och hållbarhetsfokuserade mobilitetslösningar med IONIQ, vår helt elektriska serie. Vårt växande utbud av banbrytande elbilar är konstruerade med innovativa materialval för att komplettera en uppkopplad och medveten livsstil.

Tillåt kakor att titta på videon

Medvetna material

IONIQ-serien inspireras av naturen. Därför utvecklar och använder Hyundai ständigt nya, innovativa material i produktionen av bilar i IONIQ-serien.

Tillåt kakor att titta på videon

Ultrasnabb laddning

Tillbringa mindre tid vid laddstationen. Det innovativa och kraftfulla 800 V-batterisystemet möjliggör några av marknadens snabbaste laddtider.

Tillåt kakor att titta på videon

Parametric Pixel design

Parametriska pixlar – ett ikoniskt designelement hos alla IONIQ-modeller. De distinkta LED-strålkastarna i IONIQ 5 består till exempel av 256 enskilda pixlar.

Modeller

En snabb överblick av serien IONIQ

Termen IONIQ, som är en sammanslagning av "ion" och "unique", introducerades när Hyundai skapade Project IONIQ, ett utvecklingsprojekt för hållbar mobilitet. 2016 lanserades den första IONIQ-modellen – då världens första modell att erbjudas med tre elektrifierade drivlinor. Idag är IONIQ helt dedikerad till nästa generation av elbilar och representerar Hyundais engagemang för morgondagens mobilitet.
IONIQ 5 – Power your world

IONIQ 5 – Power your world

IONIQ 5 kombinerar futuristisk design med blixtsnabb uppladdning, fantastisk prestanda, innovativa material och häpnadsväckande smart teknik.

Läs mer
IONIQ 5 N – Never just drive

IONIQ 5 N – Never just drive

Hyundais första helt elektriska bil i N-serien – IONIQ 5 N höjer insatserna för högpresterande elbilar och tar renodlad, ofiltrerad körglädje till en helt ny nivå.

Läs mer
IONIQ 6 – Awaken your world

IONIQ 6 – Awaken your world

Elegant strömlinjeformade IONIQ 6 definierar en nya era av elektrisk mobilitet. Skapad för att ta dig längre med aerodynamisk design och ultrasnabb uppladdning.

Läs mer
SEVEN

SEVEN

SEVEN är en ny SUV som påvisar Hyundais framtida design- och teknikutveckling inom e-mobilitet. Den elektriska IONIQ-serien kommer snart att få en ny familjemedlem.

Läs mer
IONIQ Brand Side IONIQ Range Breaker Stor
IONIQ Brand Side IONIQ5 N Breaker Lille

Elektrifierade modeller

Ett brett utbud av elektrifierade möjligheter

Våra elektrifierade fordon har länge befunnit sig i täten av utvecklingen. Hyundai är den enda tillverkaren som erbjuder både el, hybrid, plug-in hybrid och bränslecell i produktionsbilar. Vår prisbelönta, utsläppsfria NEXO är den enda vätgasdrivna bränslecellsbilen tillgänglig för försäljning på den europeiska marknaden.
Hitta rätt bil för dig

Hitta rätt bil för dig

Det finns många aspekter att överväga när det är dags att köpa ny bil. Du kanske är nyfiken på elbil, men inte säker på om det passar din livssituation. Vi har tagit fram en omfattande guide för att hjälpa dig att välja rätt bil.

Guide till bilval
Allt om elektrisk mobilitet

Allt om elektrisk mobilitet

Att köra elbil för första gången är en speciell upplevelse, med den snabba accelerationen och avsaknaden av motorljud. Här kan du läsa mer om hur det är att köra elbil och lära dig om uppladdning, underhåll och allt annat du behöver veta när du överväger att skaffa elbil.

Varför elektriskt?