En mörk Hyundai SANTA FE Hybrid på en bro i stadsmiljö.

SANTA FE Hybrid

Ny kraftfull hybrid-prestanda

7-sitsig SUV med kraftfull hybrid-prestanda

Hyundais största och lyxigaste SUV – SANTA FE Hybrid kommer med fyrhjulsdrift och sju sittplatser som standard. Med en kraftfull men elegant design erbjuder modellen mer plats, mer komfort, teknologi och säkerhet än tidigare.
Bränsleeffektiv hybridkraft

Bränsleeffektiv hybridkraft

SANTA FE Hybrid tar bränsleeffektivitet till nästa nivå genom att kombinera en kraftfull batteridriven elmotor med den turbomatade bensinmotorn.

Elegant design

Elegant design

Den distinkt uttrycksfulla exteriören tillsammans med en sofistikerad interiör ger SANTA FE Hybrid ett tilltalande designintryck som sticker ut i segmentet stor SUV.

Banbrytande säkerhet

Banbrytande säkerhet

Innovativa säkerhetsfunktioner och avancerade förarassistanssystem, som Advanced Drive Assistant System, placerar SANTA FE Hybrid i toppskiktet av SUV-segmentet gällande säkerhet.

Tillåt kakor att titta på videon

Vad är en hybrid?

SANTA FE Hybrid är utrustad med såväl bensinmotor som elmotor. De två motorerna arbetar tillsammans med stöd av ett kraftfullt batteri för att leverera optimal bränsleeffektivitet och mindre utsläpp. Tack vare det regenerativa bromssystemet laddas batteriet automatiskt upp under körning. Skiftet mellan de två motorerna sker helt automatiskt.
Effektiv hybridteknik

Effektiv hybridteknik

Tack vare den innovativa hybrid-drivlinan kan SANTA FE Hybrid leverera exceptionell bränsleeffektivitet.

Mer om prestanda

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

SANTA FE Hybrid har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10,25" stora pekskärmen ger dig tillgång till Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling

En fängslande kupé

En fängslande kupé

SANTA FE Hybrid är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition.

Mer om komfort

Skyddar dig och dina kära

Skyddar dig och dina kära

SANTA FE Hybrid erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Mer om säkerhet

SANTA FE och SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE drivs av en fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk och har pålitlig fyrhjulsdrift som standard.

Mer om SANTA FE

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vill du köra på både el och bensin? SANTA FE finns även som plug-in hybrid med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en effektiv elmotor.

Mer om SANTA FE Plug-in Hybrid

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är SANTA FE Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Utöver det omfattas litiumjon polymerbatteriet i SANTA FE Hybrid av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först. Njut av den extra trygghet som garantierna ger dig – som standard.

Se vad andra tycker

Tillåt kakor att titta på videon

Titta närmare på SANTA FE

Motorjournalisten Jens Trulsson visar upp designen och funktionerna i SANTA FE.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Vanliga frågor

Vilken är den bästa 7-sitsiga bilen?
Har 7-sitsiga bilar stort bagageutrymme?