Nya SANTA FE Hybrid

Från 494 900 kr

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE Hybrid är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx.
Lyxig design

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.

Mer om design
Elektrifierade drivlinor

Elektrifierade drivlinor

Nya SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Mer om prestanda
Skyddar dig och dina kära

Skyddar dig och dina kära

Nya SANTA FE Hybrid erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister och eCall.

Mer om säkerhet
Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya SANTA FE Hybrid har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10,25” stora pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling
En fängslande kupé

En fängslande kupé

Nya SANTA FE Hybrid är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.

Mer om komfort
Fylld av utrustning

Fylld av utrustning

Nya SANTA FE Hybrid är fylld av komfortutrustning tillsammans med säkerhets- och uppkopplingsfunktioner. Det gör det enkelt att hitta den modell som passar dig och dina behov.

Mer om utrustning
Finansiering och försäkring

Finansiering och försäkring

Läs mer om de tjänster vi på Hyundai kan erbjuda i samband med ditt bilköp.

Mer om tjänster
Titta närmare på nya SANTA FE

Titta närmare på nya SANTA FE

Motorjournalisten Jens Trulsson visar upp designen och funktionerna i nya SANTA FE.

Läs mer

Möt resten av familjen

SANTA FE

SANTA FE

Helt nya SANTA FE drivs av en fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk och har pålitlig fyrhjulsdrift som standard.

Läs mer
Helt nya SANTA FE kommer även som plug-in hybrid

Helt nya SANTA FE kommer även som plug-in hybrid

Vill du köra på både el och bensin? Helt nya SANTA FE kommer senare i vår även som plug-in hybrid med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en effektiv elmotor.

Läs mer
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya SANTA FE Hybrid tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjon-polymerbatteriet i SANTA FE Hybrid omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer