SANTA FE ICE Oversigt Topbanner

SANTA FE

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning

SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx.
Elektrifierade drivlinor

Elektrifierade drivlinor

Lägre bränsleförbrukning, större kraft. Nya banbrytande hybrid och plug in-hybrid-drivlinor hjälper dig att förbruka mindre bränsle och kan minska dina koldioxidutsläpp tack vare eldriften.

Sofistikerad design

Sofistikerad design

Ett kraftfullt uttryck, smakfullt kombinerat med sofistikerad elegans – såväl invändigt som utvändigt gör utformningen av SANTA FE ett unikt intryck i SUV-segmentet.

 

Innovativ säkerhet

Innovativ säkerhet

Nya säkerhetsfunktioner och vårt avancerade förarassistanssystem, Advanced Drive Assistant System, sätter SANTA FE i toppen av sin klass när det gäller säkerhet.

En fängslande kupé

En fängslande kupé

SANTA FE är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition.

Mer om komfort

Elektrifierade drivlinor

Elektrifierade drivlinor

SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Mer om prestanda

 

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

SANTA FE har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10,25” stora pekskärmen ger dig tillgång till Bluelink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling

Skyddar dig och dina kära

Skyddar dig och dina kära

SANTA FE erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, eCall och automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister.

Mer om säkerhet

SANTA FE Hybrid och SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE finns i många olika versioner. Alla med samma snygga design, smarta teknik och höga säkerhet. Vilken passar dig bäst?
SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE finns även som bränsleekonomisk hybrid. Den drivs av en 44.2 kW elmotor i kombination med en 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

Mer om SANTA FE Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Vill du köra på både el och bensin? SANTA FE finns även som plug-in hybrid med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en effektiv elmotor.

Mer om SANTA FE Plug-in Hybrid

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är SANTA FE tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil.

Se vad andra tycker

Tillåt kakor att titta på videon

Titta närmare på SANTA FE

Motorjournalisten Jens Trulsson visar upp designen och funktionerna i SANTA FE.

Vad vill du läsa mer om?

Upptäck designen

Upptäck designen

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper