Nya SANTA FE

Sverigepremiär 22-24 januari

3 versioner av SANTA FE
SANTA FE

SANTA FE

Nya SANTA FE har en ny fyrcylindrig 2.2 liters dieselmotor med 200 hk med fyrhjulsdrift som standard.

 

PrislistaBoka provkörning

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

Nya SANTA FE finns nu även som hybrid med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 hk och fyrhjulsdrift som standard.

 

PrislistaBoka provkörning

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Helt nya SANTA FE Plug-in Hybrid drivs av en 1.6 liters T-GDi bensinmotor och en elmotor. Den samlade effekten uppgår till 265 hk och modellen kommer med fyrhjulsdrift som standard.

Nya SANTA FE Plug-in Hybrid lanseras våren 2021. 

En 7-sitsig SUV i lyxförpackning
SANTA FE är vår största och lyxigaste SUV med fyrhjulsdrift som standard och plats för sju personer. Nu har den fått en helt ny design vilket innebär ännu mer plats, komfort, teknologi, säkerhet – och lyx.
Lyxig design

Lyxig design

Den nya looken är kraftfull och elegant med större frontgrill, T-formade LED-varselljus och mycket mer. Den nya instrumenteringen och mittkonsolen ger passageraren fram en känsla av att befinna sig i ett bekvämt vardagsrum – med intuitiva funktioner precis vid fingertopparna. Vill du höja exklusiviteten ytterligare ett snäpp kan du köpa till ett Luxury-paket.

Mer om design
Elektrifierade drivlinor

Elektrifierade drivlinor

Nya SANTA FE kommer som diesel, hybrid och plug-in hybrid. De elektrifierade drivlinorna kombineras med en 1.6 liters T-GDi bensinmotor med 230 eller 265 hk. Diesel-modellen har en 2.2 liters motor med 200 hk. Fyrhjulsdrift är standard för bästa möjliga köregenskaper i alla väder.

Mer om prestanda
Skyddar dig och din kära

Skyddar dig och din kära

Nya SANTA FE erbjuder säkerhet för alla passagerare. Som standard får du funktioner som adaptiv farthållare, dödavinkelvarnare, eCall och automatisk nödbroms med detektering av fotgängare, fordon och cyklister.

Mer om säkerhet
Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya uppkopplingsmöjligheter

Nya SANTA FE har uppgraderats med den allra senaste teknologin. Den nya 10.25” stora pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner direkt från din smartphone.

Mer om uppkoppling
En fängslande kupé

En fängslande kupé

Nya SANTA FE är härlig att stiga in i och svår att lämna. Det elmanövrerade förarsätet kan nämligen fås med 8-punktsinställning och minnesfunktion, så att du alltid hittar din ultimata körposition oavsett om någon annan har kört bilen.

Mer om komfort
Titta närmre på nya SANTA FE

Titta närmre på nya SANTA FE

Motorjournalisten Jens Trulsson visar upp designen och funktionerna i nya SANTA FE.

Se filmen
5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya SANTA FE tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer