SANTA FE

SANTA FE

Från 349 900 kr

Kvalitetstid - för alla typer av familjer

 Oavsett hur du lever ditt liv, så gör nya SANTA FE ditt liv enklare. Säkerheten är bättre och mer komplett än hos konkurrenterna och utrymmet i kupén är svåröverträffat. Santa Fe är utvecklad för att göra bra ögonblick ännu bättre.

Genomdesignad råstyrka

Genomdesignad råstyrka

Elegant design och ändå med ett kraftfullt uttryck. Nya SANTA FE förenar en snygg yttre design med ett extremt utrymme – och en överlägsen kvalitet.

Kraftfullt uttryck

Kraftfullt uttryck

Sedd framifrån ger Hyundais välkända kaskadgrill och spännande kompositstrålkastare ett sportigt utseende och elegant uttryck för nya SANTA FE.

Stark profil

Stark profil

De framträdande hjulhusen och sidornas kraftfulla linjer på nya SANTA FE förstärker dess position i toppen av Hyundais SUV-sortiment.

Synliga särdrag

Synliga särdrag

Karosslinjerna bak fortsätter diskret över i de iögonfallande LED-bakljusen och ger ett välbalanserat utseende. De dubbla avgasrören och det robusta stänkskyddet skapar en sportigt utseende.

Rymlighet

Rymlighet

Mer komfort. Mindre plats. Nya SANTA FE erbjuder fantastisk rymlighet och ergonomi – och gör varje åktur till en avslappnande upplevelse för alla i bilen.

Motorer

Motorer

Levereras med tre dynamiska motorvarianter: Två dieselversioner och en bensinversion. Alla är modifierade för att uppfylla de nya Euro 6C-utsläppsstandarderna. Det innebär att de ger bättre bränsleeffektivitet tack vare bättre förbränning och mindre friktionsförlust vid växlingar.

Upplev Calm Tech

 Nya SANTA FE har utrustats med ett flertal innovativa teknologisystem, som hjälper till att göra körningen behaglig. Calm Tech-systemet etablerar en komfortzon för dig och dina passagerare – allt från att förbättra din körupplevelse till att säkerställa att dina passagerare endast kan lämna bilen när säkerheten är under kontroll. Calm Tech-systemet fungerar dolt och helt automatiskt, för att ge dig den optimala körupplevelsen.

Intelligent öppning av baklucka

 Ser till att du alltid har tillräckligt med plats för att öppna bakluckan säkert – om du t.ex. parkerar mot en vägg.