Hyundai SANTA FE är designad för att dra blickarna till sig.

Design

SANTA FE – design som imponerar

SANTA FE är designad för att dra blickarna till sig. Läs mer om den iögonfallande designen samt om SANTA FEs historia och utveckling.

20-årsjubileum

Första generationens SANTA FE lanserades år 2000 och gjorde Hyundai till en av pionjärerna på SUV-marknaden. Nu firar modellen 20-årsjubileum och här nedan kan du ta reda på hur vår första SUV har utvecklats genom åren.
Första generationen

Första generationen

Robust men raffinerat utseende som förstärkte bilens praktiska off-road-syfte. Utöver det var den väsentligt längre och bredare än många av konkurrenterna.

Andra generationen

Andra generationen

Mer plats, mer kraft och ett uppdaterat säkerhetssystem. Bjöd även på förbättrad hantering för en rad olika kör- och väderförhållanden.

Tredje generationen

Tredje generationen

Ännu mer komfort och kvalitet samt en ny designinriktning som bestod av förfinade linjer och djärva ytor.

Fjärde generationen

Fjärde generationen

Utstrålar en stark premium-känsla inklusive avancerad teknologi, klassens bästa säkerhetsfunktioner och enastående utrymme.

Den nya designen – från skiss till färdig form

I början av designprocessen är de första bilderna av den kommande modellen ofta snabba blyertsskisser. När designteamet tog sig an nya SANTA FE ville man hitta ett elegantare formspråk. En idé som framhävs av bilens bredare hjulhus, låghängande stötfångare och förfinade premium-känsla.
En vit Hyundai SANTA FE med svart tak.
Ett barn och två vuxna befinner sig vid sidan om en vit Hyundai SANTA FE.

Exteriör

Kraftfull och elegant på samma gång

SANTA FE har byggts om från grunden, och många nya designdetaljer – både ut- och invändigt – ger bilen en rad konkurrenskraftiga fördelar i SUV-segmentet.
Strålande

Strålande

LED-strålkastare är standard och detsamma gäller de unika T-formade varselljusen.

Självsäker

Självsäker

De breda LED-kombinationsbakljusen med parametriska detaljer förlänger det dynamiska designtemat till bilens bakände.

Större frontgrill

Större frontgrill

Den karaktäristiska frontgrillen med det markanta 3D-mönstret och den nya låghängande främre stötfångaren ger SANTA FE ett minnesvärt uttryck.

Nya 20” aluminiumfälgar

Nya 20” aluminiumfälgar

SANTA FE är den första Hyundai-modellen i Europa som kan fås med 20” aluminiumfälgar.

 

Dynamiska hjulhus

Dynamiska hjulhus

Bredare och mer dynamiska hjulhus ger plats till de nydesignade aluminiumfälgarna och hjälper till att förstärka SANTA FE:s starka karaktär.

 

Smart

Smart

Fronten på nya SANTA FE framhäver bilens eleganta proportioner och smarta närvaro.

 

 

 

Välj till ett Luxury-paket

Välj till ett Luxury-paket

För första gången någonsin i en Hyundai kan vi erbjuda ett Luxury-paket. Det ger SANTA FE ett ännu mer sofistikerat utseende och inkluderar bland annat 20” aluminiumfälgar, dörrlister i samma färg som bilen och klädsel i nappaläder.

Välj din exteriörfärg

Du kan skräddarsy din SANTA FE med ett stort urval av exteriörfärger, som alla är inspirerade av naturen. Tre nya färger har också tillkommit: Glacier White, Taiga Brown, Lagoon Blue.

Interiör

Härlig att kliva in i – svår att lämna

När du sätter dig i SANTA FE är skillnaden uppenbar: Ännu mer plats, komfort och bekvämlighet. En helt ny nivå av lyx med detaljer i mjuka material eller fint läder. Och för första gången erbjuds ett Luxury-paket för en ännu mer sofistikerad känsla.
12,3" digital display

12,3" digital display

De många förstklassiga interiördetaljerna fulländas tack vare den 12,3" digitala displayen, som ger kupén en modern och högteknologisk look.

10,25" pekskärm

10,25" pekskärm

SANTA FE bjuder på innovativ teknik som underlättar körningen. Med den 10,25" pekskärmen medföljer 3D-navigation och Bluelink®, som gör det möjligt att styra många av bilens funktioner via en app i din smartphone.

Växla med en knapptryckning

Växla med en knapptryckning

I SANTA FE kan du enkelt byta mellan körning, friläge, back och parkering genom att trycka på knapparna som är bekvämt placerade i mittkonsolen.

Dold mugghållare

I den eleganta mittkonsolen kan du med ett smart skjutlock täcka den andra mugghållaren och USB-porten för ett mer städat utseende.
Förvaring

Förvaring

Facket under den flytande mittkonsolen ger gott om plats för förvaring av personliga föremål.

 

Vad vill du läsa mer om?

Mer om egenskaper

Mer om egenskaper

Tillbaka till översikten

Tillbaka till översikten