Privatleasing Kona Hybrid Topbanner

Privatleasa en hybrid från Hyundai

Om du vill privatleasa en bil som är skapad för att ge dig snabb respons, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp är en hybrid rätt för dig. Alla våra hybrider har både en förbränningsmotor och en elmotor som var för sig, eller tillsammans, driver bilen. Bilens batteri laddas automatiskt när du kör och kan inte laddas med en extern kabel. Givetvis är de fyllda med de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna för ökad komfort och trygghet.
KONA Hybrid

KONA Hybrid

När du väljer att privatleasa helt nya KONA Hybrid får du en effektiv och rymlig SUV med spektakulär design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Privatleasing från 5 185 kr/mån

Mer om KONA HybridBoka provkörning

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Privatleasa TUCSON Hybrid om du söker en mångsidig SUV med revolutionerande design, stor komfort och klassledande säkerhet. Hybridsystemet ger dig en kombinerad effekt på 230 hk. Finns möjlig att få med fyrhjulsdrift.

Privatleasing från 5 525 kr/mån

Mer om TUCSON HybridBoka provkörning

Därför ska du privatleasa en hybrid

Bättre bränsleekonomi

Bättre bränsleekonomi

En hybrid stöttar förbränningsmotorn med elkraft och minskar därmed din bränsleförbrukning.

 

Lägre bilskatt

Lägre bilskatt

Det går inte åt lika mycket drivmedel under körning när du väljer en hybrid vilket resulterar i minskade koldioxidutsläpp och därmed lägre bilskatt.

Ökad körglädje

Ökad körglädje

En hybrid växlar automatiskt mellan el och bensin och behöver inte laddas med en extern kabel, du kan fokusera helt på körupplevelsen.

Så fungerar privatleasing av en Hyundai hybrid

Så fungerar privatleasing av en Hyundai hybrid

  • Inget billån
  • Nybilsgaranti ingår

Privatleasing av en hybrid innebär att du bara behöver tänka på resan och slipper oroa dig för att betala av ett billån. I månadskostnaden ingår dessutom nybilsgaranti.

Kör en hybrid redan idag

Kör en hybrid redan idag

Den kraftfulla kombinationen av bensin och el i en hybrid måste upplevas! Gör slag i saken och boka en provkörning hos din närmaste Hyundai-återförsäljare nu.

Boka provkörning

Vanliga frågor

När du leasar en hybrid från Hyundai betalar du en avgift varje månad, där garanti är inkluderat. Hur stor månadskostnaden blir beror på vilken modell och utrustning du väljer. Därutöver står du själv för skatt, försäkring, underhåll och bränsle. I en hybrid stöttas förbränningsmotorn av en elmotor och förbrukar mindre bränsle än en konventionell bensin- eller dieselmotor.

Att privatleasa en hybrid från Hyundai är i regel både förmånligt och prisvärt. Vilken modell som är mest prisvärd för dig beror på dina personliga förutsättningar och smak. Våra olika modeller har olika fördelar, så ett gott råd är att provköra den eller de modeller du är nyfiken på. Våra återförsäljare hjälper dig mer än gärna med funderingar kring bilval och finansiering.

Funderar du på att skaffa en hybrid från Hyundai, men är osäker på om privatleasing eller köp är bäst för dig? De viktigaste aspekterna att tänka på är dina bilbehov, körmönster och budget. I vår artikel "Köpa eller privatleasa?" förklarar vi fördelarna med de två finanseringssätten. Läs mer om privatleasing eller besök en återförsäljare som gärna hjälper till att hitta rätt lösning för just dig.

Vad vill du läsa mer om?

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid