Privatleasa en hybrid från Hyundai

I vår värld behöver du aldrig kompromissa

Om du vill privatleasa en bil som är skapad för att ge dig snabb respons, bättre bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp är en hybrid rätt för dig. Alla våra hybrider har både en förbränningsmotor och en elmotor som var för sig, eller tillsammans, driver bilen. Bilens batteri laddas automatiskt när du kör och kan inte laddas med en extern kabel. Givetvis är de fyllda med de allra senaste säkerhets- och uppkopplingsfunktionerna för ökad komfort och trygghet.
KONA Hybrid

KONA Hybrid

När du väljer att privatleasa KONA Hybrid får du en bekväm och kompakt SUV med kaxig design som drivs av en bensinmotor med direktinsprutning och en batteridriven elmotor. En kraftfull kombination som ger ett maximalt vridmoment på 265 Nm.

Privatleasing från 3 625 kr/mån

Mer om KONA HybridBoka provkörning

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Privatleasa TUCSON Hybrid om du söker en mångsidig SUV med revolutionerande design, stor komfort och klassledande säkerhet. Hybridsystemet ger dig en kombinerad effekt på 230 hk.

Privatleasing från 4 760 kr/mån

Mer om TUCSON HybridBoka provkörning

Därför ska du privatleasa en hybrid

Bättre bränsleekonomi

Bättre bränsleekonomi

En hybrid stöttar förbränningsmotorn med elkraft och minskar därmed din bränsleförbrukning.

 

Lägre bilskatt

Lägre bilskatt

Det går inte åt lika mycket drivmedel under körning när du väljer en hybrid vilket resulterar i minskade koldioxidutsläpp och därmed lägre bilskatt.

Ökad körglädje

Ökad körglädje

En hybrid växlar automatiskt mellan el och bensin och behöver inte laddas med en extern kabel, du kan fokusera helt på körupplevelsen.

Så fungerar privatleasing av en Hyundai hybrid

Så fungerar privatleasing av en Hyundai hybrid

  • Ingen kontantinsats
  • Inget billån
  • Service och garanti ingår

Privatleasing av en hybrid innebär att du bara behöver tänka på resan och slipper oroa dig för oförutsägbara utgifter. I månadskostnaden ingår dessutom service och garanti.

Kör en hybrid redan idag

Kör en hybrid redan idag

Den kraftfulla kombinationen av bensin och el i en hybrid måste upplevas! Gör slag i saken och boka en provkörning hos din närmaste Hyundai-återförsäljare nu.

Boka provkörning

Vad vill du läsa mer om?

Se alla våra modeller

Se alla våra modeller

Hyundai privatleasing

Hyundai privatleasing

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid