Kontrastsöm ratt Hyundai.

Tillbehör till din Hyundai

Tänk original – det lönar sig

Hyundai originaltillbehör och reservdelar har utvecklats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som din bil. En garanti för att allt du köper och monterar på din Hyundai passar perfekt och håller hög kvalitet. Här får du en snabb överblick över populära tillval som kan göra din bil ännu bättre. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta din lokala Hyundai-återförsäljare.
Mattor

Mattor

Våra modellanpassade originalmattor har perfekt passform och är tillverkade av högkvalitativt material. De skyddar din bil mot oönskad smuts och fukt och hålls på plats med ett slitstarkt och säkert låssystem.

Dragkrok

Dragkrok

Oavsett om du ska transportera en cykel eller en husvagn så kommer en originaldragkrok väl till pass. De genomgår många och utförliga tester för att hålla högsta möjliga kvalitet och säkerhet. Vår moderna lackprocess förser dem också med ett effektivt rostskydd.

Fälgar

Fälgar

Våra originalfälgar passar din bil perfekt och tillverkas i linje med övriga originaltillbehörs specifikationer. Förutom förstklassiga material och snygg design är de också slitstarka, tack vare en intensiv testprocess.

Taklasthållare

Taklasthållare

Våra original taklasthållare är utformade och testade enligt samma standarder som din bil. De är skapade för att maximera lastkapaciteten på biltaket och designen reducerar eventuellt ökat vägbuller i kupén under körning.

Modeller

Skräddarsy din Hyundai

Med Hyundai originaltillbehör kan du sätta en personlig prägel på din bil. Aluminiumfälgar, mattor, hållare för cyklar eller skidor – alla tillbehör bidrar till att göra din Hyundai ännu mer bekväm, flexibel och unik. Klicka på din modell här nedan och upptäck en värld av nya möjligheter.
i10

i10

i20

i20

Kommer snart

BAYON

BAYON

i30

i30

i30 Kombi

i30 Kombi

i30 Fastback

i30 Fastback

KONA

KONA

KONA Hybrid

KONA Hybrid

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric

TUCSON

TUCSON

TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

SANTA FE

SANTA FE

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 6

IONIQ 6

Kontakta oss

Hitta en återförsäljare

Undrar du över något? Din lokala Hyundai-återförsäljare ger dig gärna vägledning i djungeln av originaltillbehör. Tveka inte att kontakta dem eller svänga förbi bilhallen!

FAQ

Vanliga frågor och svar

Oavsett om du planerar en långresa eller om du bara vill förstärka din Hyundais design – har vi ett brett utbud av tillbehör som passar de flesta ändamål. Kontakta din lokala återförsäljare för att få reda på exakt vad som finns att välja mellan för din modell.

Ja, men kom ihåg att endast Hyundai originaltillbehör är tillverkade enligt samma höga standard som resten av din bil. Det innebär att de har optimal passform och funktionalitet för just din bil, vilket minimerar risken för skador och slitage. Skador som orsakas av en annan tillverkares tillbehör omfattas inte av din nybilsgaranti.

Hyundai originaltillbehör lever upp till de högsta säkerhets- och kvalitetskraven, och är därmed i regel underhållsfria. Om någon skada upptäcks, eller om de inte fungerar som förväntat, kan en servicetekniker hos din lokala Hyundai-verkstad hjälpa dig. 

För att försäkra dig om att dina tillbehör förblir i absoluta toppskick, bör du rengöra dem regelbundet.

I regel är det möjligt att transportera en elcykel på Hyundais cykelhållare, men det är viktigt att maxvikten inte överstigs. Elcyklar är vanligtvis både större och tyngre än klassiska cyklar. Fråga din lokala återförsäljare om hållarens och din bils maximala lastkapacitet om du är osäker. 

Hyundais cykelhållare för montering på dragkrok är kompakt och kan lutas även när den är lastad. Det gör det enkelt att komma åt bagageutrymmet. Prova gärna om hållaren är fullt kompatibel med din Hyundai hos din lokala återförsäljare.

För din säkerhet bör du inte köra fortare än 130 km/h när du har cykelhållaren fullastad. Anpassa maxhastigheten efter rådande väder och vägförhållanden och följ lokala hastighetsbegränsningar och trafikregler.