Kona Ev Topbanner Design

Tillbehör

Få ut mer av KONA Electric med rätt tillbehör

Med en räckvidd på upp till 484 km kan du färdas långt på enbart el i KONA Electric. Lägger du dessutom till snygga och praktiska Hyundai originaltillbehör kan du få ut ännu mer av både bilen och resan.

Ladda hemma eller på väg

Ladda hemma eller på väg

Behöver din KONA Electric ny energi? Med vår Genuine Mode 3-laddkabel blir det enkelt att fylla på batteriet. Mode 3-laddkabeln är utrustad med typ 2-kontakter i båda ändar och kan användas på både publika laddningsstationer och med en laddbox.

LED-belysning i bagaget

LED-belysning i bagaget

Det ska vara enkelt att hitta det du behöver – även när det är mörkt. Med LED-belysning i bagageutrymmet och vid bakluckan har du alltid bra belysning.

Dragkrok, avtagbar

Dragkrok, avtagbar

Avtagbart och framför allt pålitligt: Du kan tryggt lita på denna korrosionsresistenta dragkrok i stål för säker och effektiv transport. Låssystem för 3 bultar säkerställer enkel demontering.

Styling

Du skapar

Ge kupén din egen personliga touch med smarta och snygga tillbehör för större WOW-effekt.
Instegslister

Instegslister

Ger ett bra förstahandsintryck. Hälsa dina passagerare välkomna in i bilen med dessa instegslister i rostfritt stål med KONA-logo

Instegsljus, Hyundai-logo

Instegsljus, Hyundai-logo

Visa upp din eleganta stil, även i mörker, med Hyundai-logon projicerad mot marken vid sidan av de öppna framdörrarna. Skarpt fokus och tydlig utstrålning som ger en stilfull touch varje gång du stiger in i bilen.

LED-instegsljus, KONA-logo

LED-instegsljus, KONA-logo

Banbrytande markbelysning. LED-instegsljusen i form av KONA-logon aktiveras varje gång du öppnar bilens framdörrar. De avger ett diskret men ändå skarpt ljus och bidrar med en stilfull känsla.

Interiörljus i framsätet, blått

Interiörljus i framsätet, blått

Förstärk upplevelsen i kupén med dold belysning av golvet. Den stilfulla belysningen skapar en behaglig atmosfär när dörrarna öppnas eller stängs, och belysningen släcks långsamt när motorn startar. Kan fås i stilenligt blått eller klassiskt vitt.

Mer tillbehör till din KONA Electric

Mer tillbehör till din KONA Electric

Ladda ner tillbehörsbroschyr

Transport

Du upplever

Din KONA Electric är som gjord för roliga utomhusaktiviteter. Så varför inte utöka möjligheterna med tillbehör som matchar dina fritidsbehov?
Kona Bars Aluminium (1)

Lasthållare, aluminium

Den mångsidiga lösningen för stora upplevelser i naturen. Denna robusta, men lätta lasthållare i aluminium är en säker plattform för snabb montering av de system som du föredrar för transport på taket. Endast till bilar med takrails. Inte avsedda till bilar med panoramasoltak.

Kona Tagboks 330 (1)

Takbox

Oavsett orsaken eller årstiden – denna takbox ger både kvalitet och kvantitet när du har behov av extra lastutrymme i din KONA. Den är aerodynamisk, elegant, robust och enkel att installera. Den är dessutom öppningsbar på båda sidorna för snabb in- och urlastning. Kapacitet upp till 75 kg (max takvikt på KONA är 61 kg). Kan låsas för att förhindra stöld.

Kona Snowboard Carrier 400 (1)

Skid- och snowboardhållare

Den familjevänliga lösningen till en actionfylld vintersemester. Skid- och snowboardhållare 400 med plats för upp till fyra par skidor eller två snowboards kan monteras lätt och snabbt och kan dessutom låsas för att skydda din utrustning. Om du vill ha ännu mer förvaringsutrymme kan du välja Skid- och snowboardhållare 600 med plats för upp till sex par skidor eller fyra snowboards.

Kona Cykelholder Trak

Cykelhållare för alla typer av dragkrokar

Denna hållare gör det enkelt att lasta på och av cykeln för både en dagstur eller en hel cykelsemester. Den har plats för två cyklar med en total vikt på upp till 60 kg. Kompakt och stöldsäker, och du kan ändå öppna bakluckan utan att ta bort cyklarna. 

Skydd

Du skyddar

Håll insidan ren och fräsch oavsett hur många äventyr du och din KONA upplever tillsammans.
Ombonat på väg

Ombonat på väg

Kvalitetsmattor i velour till din KONA Electric. Mattorna är skräddarsydda och dekorerade med gråa dubbla kontrastsömmar och pryds av KONA-logon i framsätet, de hålls på plats med hjälp av fästpunkter och har en halksäker undersida.

Gummimattor

Gummimattor

Dessa robusta gummimattor, som är lätta att rengöra, ger ett effektivt skydd mot våta, leriga eller sandiga skor, oavsett hur extremt väder eller extrema upplevelser de utsätts för. Med anpassat format, KONA-logo i två olika färger och fastsättningspunkter för att hålla dem säkert på plats.

Bagagerumsmatta, vändbar

Bagagerumsmatta, vändbar

Få dubbelt skydd med två vändbara ytor – kvalitetsvelour på den ena sidan och en smutsavvisande elastisk finish på den andra – för alla olika typer av transporter som du kommer att behöva göra.

Bagagerumsmatta, gummi

Bagagerumsmatta, gummi

Från trädgårdsredskap till familjens husdjur - ibland kan bagage-utrymmet bli vått och smutsigt. Denna robusta, halksäkra och vattentäta matta med höga kanter håller bagageutrymmet rent i alla situationer. Med en mönstrad och halkfri yta för att hålla bagaget på plats. Tillverkad efter KONAs mått.

Broschyr

Och det tar inte slut där...

Hyundai originaltillbehör och reservdelar har utvecklats, tillverkats och testats enligt samma höga standarder som KONA Electric. Upptäck fler tillbehör som kan göra din bil ännu bättre.
Köp tillbehör

Köp tillbehör

Alla våra Hyundai originaltillbehör köper du hos din närmaste återförsäljare.

Hitta återförsäljare

Vad vill du läsa mer om?

Utforska den kaxiga designen

Utforska den kaxiga designen

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper