Hyundai erbjuder förmånlig privatleasing av många modeller.

Hyundai Privatleasing

Skala upp eller ner, köra långt för mindre medel eller kors och tvärs nästan helt ljudlöst? Hyundai privatleasing gör att du kan välja en bil som passar dig perfekt just nu, för vi vet att livet inte är en rak linje. Du får en ny bil, fylld med klassledande säkerhet, komfort och modern teknik – som är precis så rymlig, smidig eller laddad som du vill att den ska vara.

Våra modeller

Elbilar

När du privatleasar en helt elektrisk Hyundai kör du på enbart el och bilen släpper inte ut någon koldioxid under körning. Du kan enkelt ladda bilen hemma via en laddbox eller på en laddningsstation.
IONIQ 5

IONIQ 5

Privatleasing under revidering

 • Futuristisk minimalistisk design
 • Blixtsnabb laddning från 10-80% på 18 min
 • Räckvidd upp till 507 km
 • Dragkapacitet upp till 1 600 kg

Laddtider gäller vid uppladdning under optimala förhållanden med 800 volt.

Mer om att privatleasa IONIQ 5
Nya generationen KONA Electric

Nya generationen KONA Electric

Under 2023 kommer en ny generation KONA Electric. Den helt nya KONA Electric har genomgått revolutionerande designförändringar, är större än tidigare och erbjuder det absolut senaste inom teknik och avancerad säkerhet. Håll utkik efter priser här.

Håll dig uppdaterad om KONA Electric

Plug-in hybrider

Privatleasing av en Hyundai plug-in hybrid ger dig möjlighet att köra på både el och bensin. Bilen är enkel att ladda hemma eller längs vägen, precis som en elbil.
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Privatleasing från 7 255 kr/mån

 • Revolutionerande design
 • Elektrisk räckvidd upp till 62 km
 • Körlägesväljare för sand, snö och lera
 • Hög säkerhet
Mer om att privatleasa TUCSON Plug-in Hybrid
SANTA FE Plug-in Hybrid

SANTA FE Plug-in Hybrid

Privatleasing från 9 609 kr/mån

 • Elegant design
 • Elektisk räckvidd upp till 58 km
 • Fyrhjulsdrift och plats för sju som standard
 • Hög säkerhet
Mer om att privatleasa SANTA FE Plug-in Hybrid

Hybrider

Att privatleasa en Hyundai hybrid innebär att du tar dig framåt med hjälp av den drivkraft som lämpar sig bäst för stunden. Elmotorn stöttar bensinmotorn vid start och under acceleration, vilket leder till förbättrad bränsleekonomi och lägre koldioxidutsläpp under körning.
KONA Hybrid

KONA Hybrid

Privatleasing från 4 186 kr/mån

 • Kaxig och cool design
 • Utmärkt bränsleekonomi
 • Kraftfullt batteri
 • Hög säkerhet
Mer om att privatleasa KONA Hybrid
TUCSON Hybrid

TUCSON Hybrid

Privatleasing från 5 323 kr/mån

 • Revolutionerande design
 • God bränsleekonomi
 • Snabb respons pga. direkt vridmoment på 265 Nm
 • Hög säkerhet
Mer om att privatleasa TUCSON Hybrid

Övriga modeller

Vill du i stället privatleasa en bensin- eller dieseldriven Hyundai finns det en rad modeller för dig att välja mellan. Alla kommer med de allra senaste säkerhet- och uppkopplingsfunktionerna, komfort i världsklass och bränsleekonomiska motorer. Hitta den som är perfekt för dig här!
i10

i10

Privatleasing från 2 495 kr/mån*

Privatleasar du nya Hyundai i10 får du en citysmart bil som är rolig att köra, lätt att parkera och utrustad med en uppdaterad uppsättning säkerhetsfunktioner. Trots att det är den minsta modellen i sortimentet är bagageutrymmet ett av de största i klassen.

Mer om att privatleasa i10
i20

i20

Privatleasing från 3 343 kr/mån

Gillar du smart sportig design ska du privatleasa Hyundai i20. Bilen är utrustad med den senaste tekniken och har ett bagageutrymme på hela 351 liter. Som standard drivs den av en 4-cylindrig bensinmotorn, men den finns även som mildhybrid.

Mer om att privatleasa i20
BAYON

BAYON

Privatleasing från 3 369 kr/mån

Om du privatleasar helt nya BAYON får du en modern crossover med hög körposition som är överraskande rymlig och har en sportig design. Bilen är full med smart teknik som gör körningen rolig och säker oavsett resmål.

Mer om att privatleasa BAYON
i30

i30

Privatleasing från 3 841 kr/mån

Att privatleasa Hyundai i30 är att köra en bil med säkerhet och komfort i toppklass. Som standard drivs den av en bensinmotor tillsammans med ett stöttande mildhybridsystem på 48V som resulterar i lägre CO2-utsläpp och bättre bränsleekonomi.

Mer om att privatleasa i30
i30 Kombi

i30 Kombi

Privatleasing från 4 201 kr/mån

Väljer du att privatleasa i30 Kombi kan du dra nytta av en ultimat familjebil med hela 602 liters bagageutrymme. Det är en bil för dig som uppskattar rymlighet, flexibilitet och hög säkerhet, men ändå vill njuta av läcker design och stor komfort.

Mer om att privatleasa i30 Kombi
KONA

KONA

Privatleasing från 3 648 kr/mån

Privatleasar du Hyundai KONA får du köra en kompakt SUV med kaxig attityd. Du sitter högt upp när du kör och får perfekt koll på trafiken och allt som sker runtomkring dig. Bagageutrymmet på 361 liter gör alla äventyr lite enklare.

Mer om att privatleasa KONA
TUCSON

TUCSON

Privatleasing från 4 606 kr/mån

När du privatleasar TUCSON väntar revolutionerande design och fyrhjulsdrift som fixar alla väglag galant. Den är mildhybrid som standard och med den 10,25” pekskärmen styr du enkelt alla smarta säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Mer om att privatleasa TUCSON

*Pris exkl. serviceavtal. Privatleasingpriset gäller t.o.m. 2023-07-31 med reservation för ev. räntejustering.

Rymligt bagage i privatleasad Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid ansluten till laddpunkt.
Barnfamilj vid privatleasad Hyundai TUCSON.

4 fördelar med Hyundai privatleasing

Enkel och trygg privatleasing

Enkel och trygg privatleasing

När du privatleasar en Hyundai betalar du en faktura månadsvis, där nybilsgaranti ingår för din trygghet. Därutöver står du för försäkring, skatt och drivmedel.

Leasingavgiften kan komma att ändras t.ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras. Se vidare leasingavtalet och dess allmänna villkor.

Möjlighet att byta bil

Möjlighet att byta bil

Din privatleasing sträcker sig över en bestämd period, vanligtvis 36 månader, och när avtalstiden löpt ut lämnar du tillbaka bilen. Vill du, kan du påbörja en ny leasingperiod och byta till en helt ny modell.

Slipp framtida försäljning

Slipp framtida försäljning

Eftersom du inte äger bilen, utan hyr eller leasar den, behöver du inte tänka på eventuell värdeminskning eller framtida försäljning.

Inget billån eller kontantinsats

Inget billån eller kontantinsats

En av de största fördelarna med att privatleasa en Hyundai istället för att köpa den, är att du inte behöver ta ett lån eller betala en stor kontantinsats. Så fort du hämtat ut bilen hos din återförsäljare är du reda att greppa ratten och ge dig ut på vägarna.

Så fungerar det att leasa en Hyundai

Hitta rätt Hyundai för dig

Hitta rätt Hyundai för dig

Den första punkten på agendan är att hitta en Hyundai som passar din livsstil och dina behov. Vi har många attraktiva privatleasingerbjudanden på olika modeller.

Se alla bilar här

Teckna avtal hos din återförsäljare

Teckna avtal hos din återförsäljare

När du har bestämt dig för en modell är det dags att teckna ett avtal hos din lokala återförsäljare. Leasingtiden, körsträckan och utrustning kan anpassas.

Kör och njut av din Hyundai

Kör och njut av din Hyundai

Så fort din bil är färdig kan du hämta den hos din återförsäljare. Under hela avtalstiden  betalar du en faktura varje månad för leasingavgiften.

Återlämna din leasade bil

Återlämna din leasade bil

När din leasingperiod är över är det dags att återlämna bilen till din återförsäljare och välja en ny, om du vill fortsätta köra en Hyundai helt utan bekymmer.

Vanliga frågor om privatleasing

Leasingavgiften kan komma att ändras, t.ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras. Se vidare i leasingavtalet och dess allmänna villkor.

Kör du längre än 3 000 mil betalar du en kostnad på 10 kr per övermil. Prata gärna med din återförsäljare innan du skriver på avtalet om du vill göra en beräkning på fler antal mil.

Ja, du kan resa fritt inom Norden. Ska du däremot resa utanför Norden, men inom Europa, behöver du ett skriftligt intyg. Kontakta Hyundai Finans Kundtjänst på tel: 08-50 60 51 25.

Ja, men endast till familjemedlemmar.

Nej, det är avtalad modell som gäller under avtalstiden.

Nej, i regel går det inte att avbryta det ingångna avtalet. Däremot kan du alltid kontakta din återförsäljare och höra om det finns möjlighet att returnera bilen mot en kostnad. Det finns även möjlighet att överlåta avtalet till någon annan om finansbolaget godkänner personen i fråga efter en kreditbedömning.

Privatleasning är förmånligt för dig som vill ha en ny bil utan att köpa och äga bilen själv. Du slipper de stora utgifterna som förknippas med köp av ny bil, som kontantinsatser och billån. Istället betalar du en månadsavgift under tiden som ditt leasingavtal löper, och du står själv för skatt, försäkring och drivmedel. När avtalet går ut behöver du inte oroa dig över bilens eventuella värdeminskning, utan lämnar helt enkelt tillbaka den.

När du privatleasar en bil finns det vissa begränsningar i vad du kan göra med bilen. Exempelvis förbinder du dig till att hålla dig inom ett visst miltal och kör du längre än så får du betala 10 kr per mil över den bestämda gränsen. Diskutera gärna med din återförsäljare om du tror du behöver fler antal mil. Du får inte heller modifiera eller göra förändringar på bilen och eftersom du inte äger bilen kan du inte sälja eller byta ut den mot en annan modell.

Har du fler frågor om privatleasing?

Väljer du att privatleasa en Hyundai får du alla fördelar med en ny bil utan att behöva äga den. Kontakta din lokala Hyundai-återförsäljare för att få svar på dina frågor och få veta mer om priser, avtalstider och modeller.

Vad vill du läsa mer om?

Privatleasa en elbil

Privatleasa en elbil

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid

Privatleasa en plug-in hybrid