Hyundai KONA Electric parkerad med två personer som står bredvid den.

Design

KONA Electric – en djärv ny design

KONA Electrics eleganta design kombinerar den aerodynamiska fronten med Pixelated Seamless Horizon Lamp och distinkt skulpterade linjer längs hela bilen. Trots sitt futuristiska utseende gör KONA Electric det väldigt tydligt att det är en SUV.

Exteriör

Snyggt sofistikerad

Med sina böljande linjer och futuristiska känsla understryks den dynamiska karaktären hos KONA Electric av de robusta hjulhusen i samma färg som exteriören, en detalj som bygger vidare på den ikoniska designidentiteten hos den första KONA.
Pixelated Seamless Horizon Lamp

Pixelated Seamless Horizon Lamp

Den rena, distinkta fronten framhävs av en unik Pixelated Seamless Horizon Lamp, som elegant välver sig över hela motorhuven för en mer dynamisk framtoning på vägen.

Dynamisk kontur

Dynamisk kontur

Den dynamiska utformningen av KONA Electric accentueras av skulpterade hjulhus som även integrerar de främre och bakre strålkastarna för en robust look. Skarpa diagonala linjer harmoniserar med den satinkromade listen som skär genom bälteslinjen.

Välj din stil

Välj din stil

Beroende på vilken utrustningsnivå du väljer finns olika fälgar att välja mellan: 17” tvåtonslackade aluminiumfälgar i Carbon Gray och 19” tvåtonslackade aluminiumfälgar i Glossy Black.

Ljusa utsikter

Ljusa utsikter

KONA Electric integrerar dubbla LED-strålkastare i de djärvt skulpterade hjulhusen, som tillsammans med frontens Seamless Horizon Lamp ger bilen en unik och iögonfallande ljussignatur.

Sömlös bakre LED-ljussignatur

Sömlös bakre LED-ljussignatur

Den bakre Seamless Horizon lamp speglar den främre, vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck och avrundar bilens unika ljussignatur som gör att KONA Electric sticker ut i mängden.

Aktiva luftklaffar

Aktiva luftklaffar

För bättre aerodynamisk prestanda har KONA Electric aktiva luftklaffar i frontgrillen vilket bidrar till den iögonfallande designen samtidigt som effektiviteten förbättras.

Din KONA. Dina färger.

Välj mellan ett brett utbud av exteriörfärger och tak i tvåtonslack för att anpassa din KONA Electric så att den passar just din stil.

Större möjligheter

De uppskalade dimensionerna ger unika proportioner som låtit våra ingenjörer utforma en rymlig interiör som passar för alla möjliga livsstilar.
KONA EV Dimensioner Front
KONA EV Dimensioner Side

Interiör

Komfort och stil

KONA Electric erbjuder en rymlig och luftig interiör tack vare sina uppskalade dimensioner. Det plana golvet bidrar ytterligare till den rymliga känslan.
En kvinna sitter i baksätet på Hyundai KONA Electric.
En kvinna ligger tillbakalutad på förarsätet i Hyundai KONA Electric SUV.

Utrymme för alla dina äventyr

KONA Electric är en SUV designad för att klara allt din aktiva livsstil behöver och erbjuder mycket plats för såväl medpassagerare som bagage. De uppskalade dimensionerna ger dig nu större möjligheter för alla dina äventyr.

Luta dig tillbaka

Ta en paus med fullt ställbara relaxation-framsäten, optimerade för att fördela din kroppsvikt och skapa en tyngdlös känsla.

Öppen mittkonsol

I den rymliga kupén har växelväljaren flyttats från mittkonsolen till bakom ratten, vilket öppnar upp för mer förvaring i det öppna konsolområdet.

Roterande mugghållare

De smarta roterande mugghållarna i mittkonsolen kan dras tillbaka när de inte används, vilket ger dig flexibilitet att förvara andra föremål på ett smidigt sätt.

Stort och flexibelt utrymme

KONA Electric erbjuder ett generöst bagageutrymme på 466 liter. Det är 30% mer än den tidigare generationen. Med sätena nedfällda har du ett rymligt bagageutrymme på hela 1 300 liter.
Flexibelt fällbara säten

Flexibelt fällbara säten

I KONA kan du välja vilka delar av baksätet du vill fälla. Med flexibiliteten hos 40:20:40 fällbara säten skulle du exempelvis kunna fälla mittensätet för att få plats med fyra par skidor och fyra passagerare samtidigt.

Större dimensioner

Större dimensioner

Njut av flexibiliteten med 466 liters lastutrymme, 30% mer än den tidigare generationen KONA Electric.

Främre bagageutrymme

Främre bagageutrymme

Vi har gjort om utrymmet där bensinmotorn normalt sitter - och byggt in en ”frunk”, ett främre bagageutrymme med 27 liter extra förvaring.

Vad vill du läsa mer om?

Djupdyk i alla egenskaper

Djupdyk i alla egenskaper

Tillbaka till översikt

Tillbaka till översikt