IONIQ 5

Se världspremiären!

Tillåt kakor att titta på videon

Höjdpunkter
Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet direkt. Vår kompromisslösa elektriska CUV (crossover-SUV) låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen.
Blixtsnabb uppladdning

Blixtsnabb uppladdning

IONIQ 5 är en av få bilar i sin klass som drivs av ett lättviktsbatterisystem på 400-800 volt. Det möjliggör både supersnabb kontinuerlig uppladdning och fantastisk prestanda.

Hållbarhet

Hållbarhet

Miljövänliga material har använts i så stor utsträckning som möjligt inuti IONIQ 5. Taket, golvet och sätena består till exempel av råmaterial som utvunnits ur sockerrör. Ett materialval som både är vackert och hållbart.

Teknologi

Teknologi

Framrutan fungerar som en 44” avancerad head-up display som guidar dig tryggt och säkert, vart du än ska.

Ska vi hålla dig uppdaterad om IONIQ 5?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du löpande information om priser, utrustning och annat så fort vi vet mer.
Laddad med stil
Med futuristisk design och en imponerande uppsättning banbrytande teknologi är IONIQ 5 redo att ta dig längre – med blixtsnabb uppladdning och elegant stil.
Distinkt, ikonisk och stilren

Distinkt, ikonisk och stilren

Den stilrena designen gör att IONIQ 5 känns som en frisk fläkt. All komplexitet som vanligtvis associeras med elbilar är som bortblåst, istället möts du av rena linjer och minimalism. Motorhuven är formad som ett musselskal och sträcker sig över hela bilbredden, vilket förstärker det strömlinjeformade uttrycket. De parametriska LED strålkastarna med diamantliknande designelement kommer att känneteckna alla framtida IONIQ-modeller.

Se designen
Upplev en helt ny prestanda

Upplev en helt ny prestanda

Vår banbrytande elektriska CUV ökar körglädjen genom otrolig dynamik, sportbilsacceleration och möjlighet till fyrhjulsdrift.

Upplev prestandan

Angivna värden är ungefärliga. Officiell elektrisk förbrukning, utsläpp och räckvidd för denna modell har ännu inte fastslagits. Modellen är ännu inte homologerad eller tillgänglig för försäljning.

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

5 års nybilsgaranti med fri körsträcka

Precis som alla bilar från Hyundai, är helt nya IONIQ 5 tillverkad enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. Därför erbjuder vi 5 års nybilsgaranti med fri körsträcka, så att du kan njuta av allt du älskar i livet och slippa oroa dig för din bil. Njut av en av branschens allra bästa garantier och den extra trygghet som den ger dig - som standard.

Läs mer
8-års garanti på högspänningsbatteriet

8-års garanti på högspänningsbatteriet

Litiumjon-polymerbatteriet i IONIQ 5 omfattas av en garanti på 8 år eller 160 000 km, beroende på vad som inträffar först.

Läs mer
Vägassistans i Sverige och Europa

Vägassistans i Sverige och Europa

När du köper en ny Hyundai från en svensk Hyundai-återförsäljare får du automatiskt gratis Hyundai Vägassistans i Sverige och resten av Europa, med undantag av Grönland och Färöarna. Du behöver bara se till att serva bilen med jämna mellanrum på en auktoriserad Hyundai-verkstad i Sverige.

Läs mer